Jasličky a škôlky v Šali - súkromné i štátne

nili
19. aug 2012

Mamičky, chcela by som sa spýtať na Vaše skúsenosti, názory, odporúčania ohľadne štátnych aj súkromných jasličiek i škôlok v Šali. Viem, že každému vyhovieť je ťažké až nemožné. Otvára sa aj nová škôlka Sovička, viete o nej niečo? Ďakujem za každý príspevok.

angellinka
19. aug 2012

@nili sukromne jaslicky v Sa su jedny-srdiecko.Nemam skusenosti,a sukromna skolka o nej neviem 😕 😉
a ta Sovicka sa kedy otvara,a kde?mas nejake info?Viem ze v Soporni je sukromna skolka,ale to e vsetko.

nili
autor
19. aug 2012

@angellinka Sovicka sa bude otvarat teraz niekedy, mailom som dostala od p. majitelky info. Ak mas zaujem, posli mi mail cez spravu, preposlem Ti to.

angellinka
19. aug 2012

mas IP 😉

nili
autor
19. aug 2012

@angellinka Poslala som mailom 🙂

angellinka
21. aug 2012

diky,dostala som 🙂
len nie je mi jasne,kde to bude a kto je majitel 😨 ci som to prehliadla?

nili
autor
23. aug 2012

@angellinka to neviem ani ja, treba pani zavolat a popytat sa. My sa tam chystame ist kuknut niekedy v septembri.

oliverko5
10. sep 2012

ahojte..a kde sa ta skolka bude nachadzata beru este deticky?

nili
autor
11. sep 2012

@oliverko5 Ma to fungovat niekde vedla CSOB, ak mam spravne info.

drobcekrs
22. okt 2012

@nili baby vedľa ČSOB sú nové bilingvárne jasličky 🙂

nili
autor
22. okt 2012

@drobcekrs Vies, ako funguju? Nejake presnejsie info?

drobcekrs
23. okt 2012

@nili ani veľmi nie, mali sme sa tam ísť kuknúť, ale nakoniec sme neboli. Jediné, čo viem je, že už teraz majú dosť detičiek, čo ale nevylučuje asi príjem detí. Mi sme chceli dať syna až od januára, a že sa tam platí v tom prípade nejaká záloha (akože školné)vopred.

No, ALE bola som v SRDIEČKU, a poviem Vám tam by som svoje dieťa nedala. Vééééľa detičiek, neustála zmena personálu, čiže žiadne naviazanie deťatka, a posledné, čo ma zaskočilo tiež, je, že keď máš choré dieťa, alebo idete na dovolenku, .... nevracajú Ti za dni, ktoré tam nie je.

Potom som bola ešte u jednej pani na dome, dal sem na MK niekto jej leták. Tak sú dve sestry, ktoré sa o detičky starajú, oficiálne je to detský kútik, ale berú tam detičky aj celodenné, podľa potrieb rodičov, čiže akoby jasličky. Tam majú jednu izbičku, akože hraciu, je to tam útulné, aj tam pre detičky varia, po dohode s maminami. Cítila som sa tam veľmi príjemne a syn od nich nechcel odísť, takže to hovorí za všetko 🙂)))) No akurát je to nad náš finančný strop, nechcem zavádzať, ale vychádza to aj so stravou asi na nejakých 450€.

A štátne jasle, tak tam som sa nebola osobne pozrieť, ale čo mám info, tak tam pracujú staršie panie, ktoré sú vychovávateľkami už vééééľmi dlho, no neviem, či by som to brala, ale zase staršia, skúsená pani je určite lepšia, ako mladá kočka po škole. No uhoľ pohľadu. Tu to cenovo vychádza úplne super, tak pôjdeme sa kuknúť aj sem, keď syn vyzdravie.

Tak zatiaľ toľko k jasličkám 😉 😉 😉

nili
autor
23. okt 2012

@drobcekrs Dakujem Ti za info. Uz som to medzicasom prestala riesit, dcera pojde do skolky od sept 2013 niekam do Sale. Neviem, kde sa mi to podari ... rozmyslam nad Druzstevnou, Budovatelskou a pri ZS Murgasa, ta je tusim Horna. Viem, ze je tam aj dalsia, Okruzna. Nevies mi poradit?

drobcekrs
23. okt 2012

@nili tak v tomto neporadím, môj chodí sem do Veči a som spokojná, nepoznám škôlky v meste . Katka

nili
autor
23. okt 2012

@drobcekrs nevadi, dakujem!

nili
autor
30. okt 2012

Má niekto dieťa v nasledovných škôlkach v Šali: Horná, Družstevná, Okružná, Šafárikova? Napíšete mi vlastné skúsenosti? Hlavne by ma zaujimala denná činnosť s deťmi, či radi chodia, aké majú akcie? Ako rýchlo sa adaptovali? Znie to hlupo, ale dcera sa boji kriku deti i dospelych. Potrebujem vybrat skolku, kde p. ucitelky co najmenej vykrikuju, aj ked sama viem, ze to bez toho nejde.
Nechcem pocut staznosti na skolku, ci p. ucitelky - o to mi vobec nejde. Napiste ako ste to prezivali vy, vase deticky a preco ste si vybrali danu skolku.
Dakujem!!!

lucinka83
22. máj 2013
xaknelka
3. júl 2014

Na jeseň 2014 sa otvárajú nové jasličky v Šali. www.jasle-anjelik.sk

dvojmamina
19. sep 2016

@drobcekrs a mozem sa optat je maly spokojny ? Chodi na ulicu holleho 4? Dakujem

drobcekrs
26. okt 2016

@dvojmamina bol spokojný, boli tam super "učiteľky". Už je V predškolskej 😃