Klub Bystrý rozumček v Bratislave

nessi01
16. apr 2012

Ahojte maminky, máte niektorá skúsenosti so škôlkou Klub Bystrý Rozumček (Smart Kids Club)? Sú v Bratislave na Šafárikovom námestí. Vopred ďakujem za všetky názory a príspevky 🙂

pisklava1
12. sep 2013

Ahoj, nahodne som narazila na tvoju otazku. Urcite uz je neskoro, ale mozno do buducna..Skolku mozem len odporucit nakolko nas chlapcek si zvykol po troch dnoch a nikdy nemal problem tam ist, neriesili sme ziadne place s vynimkou prvych dvoch dni. Deti su tam v pohode, priestory mozno nezaujmu, ale myslim ze postacia. Ona tam mava take male kolektivy deticiek cca 5. A myslim ze je jedna z najlacnejsich tu v BA.

linameh
20. sep 2013

Odporucam. Syna som dala do tejto skolky ked mal len malicko cez dva roky. Vyber ovplyvnila hlavne cena a maly kolektiv. Pre nas oboch to bol velky krok a obaja sme si museli zvykat na to, ze nie sme spolu ale rozhodnutie nelutujem. Syn sa uci fungovat v skupine velmi prirodzenym sposobom, doma sa nestazuje (vacsinou nema problem vyjadrit svoj nesuhlas velmi presne), su dni ked vyjednava skor vylet na vymenu za skolku ale ked sa nepodari (za pokus to stalo 🙂) tak aj skolka je fajn. Jedlo mu chuti a casto sa pochvali, ze ma zase plne brusko 🙂.

x_shushu_x
14. nov 2013

Ahojte maminky, rada by som obnovila tuto temu. Nájdu sa maminky, ktore maju skusenosti alebo ich deticky momentalne tuto skolku navstevuju? Malicka mi nastupuje 25. novembra a som ako na ihlach :o/..

linameh
17. nov 2013

@x_shushu_x - vsetko bude ok ;), poslala som ti spravu.

natasjajane
27. nov 2013

@x_shushu_x Ahoj, môj synček by mal nastúpiť do tejto škôlky v januári, tak by som rada vedela ako malá zvláda nástup a ako si celkovo spokojná s prvými dňami 🙂 Tiež mám malú dušičku ako to budeme obaja zvládať.

x_shushu_x
28. nov 2013

@natasjajane Večer Vám napíšem správu, malá v pondelok len nast´´upila, takže neviem kde mi hlava stojí 🙂..

natasjajane
28. nov 2013

@x_shushu_x Ďakujem, budem čakať 🙂

abbie
9. jan 2014

@pisklava1
@linameh
@x_shushu_x
@natasjajane ahojte, rada by som sa opytala na tuto skolku, su tam dobre ucitelky? vase deticky tam su spokojne? na stranke maju strasne malo fotiek a z nich sa neda nic zistit. V pondelok by sme mali ist na obhliadku.

x_shushu_x
9. jan 2014

@abbie Ahoj, nasa stale nie je spokojna, ale mam pocit, ze to je iba nas pripad :/. Vela stastia pri obhliadke..

simulik89
11. mar 2014

@linameh
@natasjajane
@x_shushu_x ahojte, ako ste teda spokojne a aj vase deticky? Mohli by ste mi napisat ako to vychadza cenovo (IP)?

x_shushu_x
11. mar 2014

@simulik89 ahoj my sme odisli zo skolky. Chod ju navstivit a zvas si, ci chces, aby tam tvoje dietatko chodilo. Vela stastia pri rozhodovani, Lenka..

macebe
10. jún 2014

@x_shushu_x Ahoj, mozem sa spytat, s cim ste boli nespokojni, ked ste odisli? dakujem M

x_shushu_x
11. jún 2014

@macebe Ahoj, cele som to tu s maminkami riešila na MK, poslem ti do sukromnej posty cele forum, nebudem to posielat sem, nech nikto nema problem s konkretnymi praktikami, ktore sa nam v skolke udiali..

macebe
13. jún 2014

Dakujem, precitala som si a vo vela veciach suhlasim.....

petrak80
10. nov 2015

@x_shushu_x ahoj, zvazujem dat syna do tejto skolky, mohla by si mi prosim tiez poslat dovody preco si odtial malu zobrala? Dakujem