Kočík Patron Maars. Aké sú vaše skúsenosti?

magda22
12. feb 2009

ahojte,
potrebovala by som co najlahsi a najskladnejsi golfacik na prilezitostne uzivanie, ale neviem sa rozhodnut, mal by byt zaroven aj pohodlnejsi..
nemate skusenost niekto s tymto kocarikom?
akej kvality su Patron kociky? pretoze som o nich doteraz nepocula..
mne sa celkom paci tento
http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...

zuzana581
12. feb 2009

Ahoj. Tak ja mám tento golfáč: http://www.babybazar.sk/detail.php?id=59582 a oproti tomu Patron vidím výhodu hlavne v tom, že tento Zooty sa dá polohovať do takého pololahu, čo by mne osobne u toho Patronu chýbalo. Inak s kočíkom Patron nemám osobnú skúsenosť.

magda22
autor
12. feb 2009

ahoj, dik za odpoved. ja to polohovanie nepotrebujem, to by bol len druhy kocik na mensie presuny, aj ked sa mi zda, ze ten maars sa da polohovat..no neviem..

gabika53
25. feb 2009

ahojky Magda, už si kupovala ten Patron? ja si ho totiž tiež chcem kúpiť, vyzerá fajn a aj pevný...potrebujem ho najmä do mesta do nákupných centier, do auta či lietadla a zdá sa superný...suseda má Patron golfáč/iný/ už 2 roky a sú s ním v pohode, prejdú aj na precházke s ním, potom napíš ako si sa rozhodla.Mne sa pozdáva moc, aj to, je nie je najmenší a aj kolieska má lepšie ako iné takéhoto typu. A patrí medzi najľahšie kočíky. No tiež nie som na 100% rozhodnutá, ale na takých 99% asi áno 🙂 a hlavne nie je to čínsky alebo poĺský shit...tých zďaleka obchádzam..toto je český výrobok, aspoň poťah nie je toxický na 100% 😀 Patron vyrábajú aj rehabilitačné kočíky, tak hádam by mal byť fajn. Pa a napíš ako si sa ty rozhodla, mne to ešte nesúri, ale je to horúci kandidát...