Ktorá štátna materská škôlka v Bratislave je dobrá?

sp8017
30. aug 2014

Prosim, poradte mi dobru statnu matersku skolku v Bratislave pre 3-rocne dieta. Stahujeme sa cela rodina do Bratislavy a neviem sa rozhodnut kde mam dat syna do skolky. Najradsej by som ho dala do statnej skolky, ale mozete mi odporucit i sukromnu skolku. Dakujem.

basa23
30. aug 2014

Záleží hlavné do ktorej časti v Bratislave sa sťahujete.do skolok berú podľa obvodu.ale pravdupovediac dostať sa do skolky tu v BA je vvelky problem.čo mám zname tak len jednej zobrali dieťa do skolky a aj to bolo po znamosti.

saranata
30. aug 2014

v BA vseobecne plati , že dobra statna skolka je ta , do ktorej ti vobec dieta prijmu 🙂

tana2278
30. aug 2014

Prepac, ale v Bratislave budes rada, ked Ti dieta zoberu do " hociakej" statnej skolky. Je akutny nedostatok miest v skolkach a podla mojich vedomosti, existuje len par mestskych casti, ktore si umiestnia "svoje" deti vsetky. Mam 3 rocneho syna, takze tento problem teraz riesim a zatial bezvysledne.

pribinak
30. aug 2014

Dám ta do obrazu a to myslím v dobrom, je velmi mala šanca, ze by ste sa dostali do štátnej MS napr v Starom Meste ked budete bývať napr v Petržalke
Väčšina mestských časti ma podmienku, ze dieťa v danej mestskej časti musí mat trvalý pobyt, aby sa dostalo do štátnej MS
Takze asi tak, tvoja otázka by mala byt orientovaná na konkretnu mestskú časť, ale v BA je celkovo problem zo statnými škôlkami

inka04
30. aug 2014

Tento rok už šanca na prijatie do štátnej škôlky je takmer nulová 😒

liz_lemon
30. aug 2014

ty si musis vybrat skolku podla bydliska, zbytocna je pre teba info, ze napr. v Dubravke je vynikajuca skolka, ked budes byvat napr. v Petrzalke

siska53
30. aug 2014

Tak,ako pisali maminy predo mnou..musis hladat v mieste bydliska...tu je strasny problem dostat dieta do skolky..sance su dost male...ale skusaj,mozno motyka vystreli...nam konecne tento rok 4,5r.syna prijali,ale x dalsich deti nie. A to sme odtialto,aj nasi predkovia,dokonca muz od narodenia aj v nasej mestskej casti byva a chodil tu do skolky..
Treba jedine volat...
Sukromna?zalezi od toho,co ocakavas..jrdna mamina mi chvalila Raketku,ini ocenuju Kids paradise...ini zas mozno daku inu...treba si vyguglit referecie a i tu si dat do vyhladavaca..aby ste boli v obraze..aj po financnej stranke..lacne totiz nie su..

Drzim paste..

Co ja viem,jedine v trojke prijali vsetky deti,co splnili ppdmienky.. Ked som to predostrela na MU,tak mi bolo povedane,ze to preto,lebo am nie je taky rozmach vystavby.

Ale treba hladat v tej mestskej casti,kde budete mat trvaly pobyt.