Ktorý škôlkársky časopis je najlepší?

zenabla
14. apr 2015

Ahojte, mám krstniatko, ktorému chcem darovať k 5. narodkám predplatné nejakého fajnového časopisu(nie Playboy🙂. Ktorý je ten Váš a prečo? Sú aj tie časopisy odstupňované podľa vekových kategórií? Napríklad, bude časopis pre päťročnéhého baviť aj takmer štvorročného? Dik

mata1001
14. apr 2015

U nas je top macko pusik.

stanislavao
14. apr 2015

u nas urcite Vrabcek. Su tak krizovky, matematika, co syna velmi bavi, osemsmerovka. hladanie rozdielov. okrem toho rozpravky a basnicky, vymalovanky, v kazdom cisle je moznost si nieco vystrihnut a poskladat a v kazdom cisle je aj moznost zlozit a zlepit si leporelo. Podla mna je Vrabcek naj. urcite lepsi, ako napr. Vcielka. My sme predplatne darovali aj synovcovi k narodeninam stvrtym a veeeelmi sa tesi, ked mu pride casopis domov a moze lustit a keslit.

maslenka47
14. apr 2015

@zenabla ty musis poznat to dieta 🙂 Moj syn je "takmer stvorrocny" a som presvedcena, ze akykolvek casopis by pouzil maximalne tak ako papier na strihanie.

pribinak
14. apr 2015

My sme dostali tiez takyto darcek k narodkam od krstnej, casopis sa vola SIKOVNICEK, tiez su tam vseliake hlavolami, vystrihovacky, rubrika o zvieratach, doplnacky
Nam sa velmi paci 🙂

katrinka8
14. apr 2015

@pribinak - tam kreslí mojej naj kamošky mamina - do Šikovníčka ja zbožňujem jej obrázky 😉 Len ja som ho nikde nevidela v predaji. Dostávame ho občas od nej, kde ste ho zohnali? Normálne si ma motivovala, že skúsim kuk, či sa nedá predplatiť 🙂

pribinak
14. apr 2015

@katrinka8 dostavame ho ako darcek - predplatne, ale bezne ho vidim v predaji v bille

katrinka8
14. apr 2015

@pribinak - jaj, nie, som si pomýlila, Chrobáčik sa volá ten, kde kreslí. Vydavateľstvo Nomiland to je 🙂

mahu74
14. apr 2015

Súhlasím so "stanislavao". U nás tiež jednoznačne Vrabček. Od škôlk. veku (3-4 rokov) a teraz ho majú aj prváci v škole ako doplnok k vyučovaniu- každý si v ňom môže nájsť svoje, škôlkár, predškolák aj prvák. Ja osobne veľmi odporúčam a preferujem pred ostatnými. 🙂

janulik2008
14. apr 2015

ja si pamätám že som fičala na Macko Pusík ... som ich mala zozbierané plno :D 🙂

michaela1711
15. apr 2015

my sme nedávno kúpili Adamka je tam jedna vystrihovačka ale dve rozprávky a potom všelijaké hlavolamy na precvičovanie a tak.

rajona
15. apr 2015

my sme zvykli kupovať Adamka a Zvonček 🙂 Ten druhý som videla iba na pošte 🙂

lalus
15. apr 2015

@maslenka47 a možno by si bola prekvapená 😀 😀 😀
ja som s menším začala čítať Včielku a robiť v nej úlohy a aj keď to ešte nie je ono a trvá nám to dlho, napokon sa ňou prelúskame a malý má z toho tiež zážitok, že sa mu podarilo čosi nové.

z detských časopisov poznám osobne iba Včielku a Macka pusíka - to sú pre najmenšie deti od 3 rokov a z tejto dvojice ja preferujem Včielku. a Adamka, to už je skôr pre predškolákov a mladší školský vek.

Skúsime možno niekedy toho Vrabčeka so starším, či by ho to zaujalo 😉

lucik194
22. apr 2015

mala ked mala 3.5roka dostala na rok vcielku,mozem len dopurucit,urcite lepsie ako macko pusik.... a potom po roku dostala sikovnicek,ked mala 4.5,sama mi povedala ze vo vcielke sa jej viac pacili obrazky a ulohy,v sikovnicku je viac textu

emita
22. apr 2015

my sme si prešli všetkými časopismi, ktoré na trhu sú a momentálne sa mi najviac pozdáva Včielka (Asi odkedy sa spojila s Bobíkom) sú tam super úlohy na precvičovanie zručností, ktoré majú vedieť deti pri nástupe do školy. Máme predplatený aj Šikovníček, ale tá včielka mi príde pre 5 rokov naozaj najlepšia a určite si tam zaujímavé úlohy nájde aj mladší. My "čítame" časopisy od 3 rokov. (Deti majú 5 a 7 rokov)

moniciak
22. apr 2015

Celkom sa mi páči Lienka- to som inule kúpila malej a je to aj pre staršie deti, ale keď som praxovala v škôlke robila som s Vrabčekom a bol skvelý 🙂

mery333
22. apr 2015

My sme si predplatili cez ZLAVOMAT - ŠIKOVNÍČEK a som veľmi spokojná. Moja 5-ročná vždy s ním beží za stôl, keď nám ho poštárka donesie. Časopis je tematicky ladený, napr. február - karneval. marec - dinosauri, atď. Potom aj úlohy vo vnútri a vystrihovačka v strede časopisu je ladená do tejto témy. Ja mám najradšej tie vystrihovačky z tvrdého papiera v strede. 🙂 Hlavolamy riešime ceruzkou, aby som potom mohla zmazať a odkladám si ako učiteľka pre deti úlohy do prípravného ročníka ZŠ.

srenata
10. sep 2015
Používateľ srenata je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od srenata.

Nám chodí pravidelne Medvídek Pú. Syn sa vždy teší na darček a vymaľovávanky. Objednali sme si ho cez www.egmont.cz 🙂

barca1205
10. sep 2015
Používateľ barca1205 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od barca1205.

Z egmontu objednávame časopisy aj my, nie sice pravidelne ale deti sa im vždy potešia, keď tam nájdu svoje obľúbené televízne postavičky 😉

adinka83
9. okt 2015
Používateľ adinka83 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adinka83.

Určite Máša a medveď 🙂 Výborné sú aj Slniečko a Šikovníček

jumca
17. okt 2015

Maminky prosim neviete mi poradit kde mozem objednat predplatne casopisu PREDSKOLACIK? Dakujem za kazdu radu

miriamka001
14. nov 2015
Používateľ miriamka001 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od miriamka001.

O tom som ešte nepočula ale Šikovníčka doporučujem 🙂

terinka015
18. nov 2015
Používateľ terinka015 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od terinka015.

Určite Slniečko 🙂