Materská škôlka Galaktická a Družicová

msekys
1. jan 2014

Ahojte, chcela by som poprosit o radu mamicky z Ke- Nad Jazerom. Chcela by som malu zapisat do skolky druzicova alebo galakticka. Je tu nejaka mamicka co tiez zapisuje alebo uz zapisala dieta do tych ms? Chcela by som vediet ako to je s prijimanim deti, ci prijimaju aj ked zapisem az teraz vo februari alebo uz maju svoje zoznamy...je tu nejaka mamicka co ide tiez vo februari na zapis?

katka8453
11. feb 2014

Ahoj ja idem na zápis na družicovú len sa neviem dostať k prihlaške. Bola som za riaditeľkou v januari ....prihlášky nemala, že ich dá až 17.2 v deň zápisu a ich www stránku čo mi dala tak nepatrí mš ale zš. Chystám sa tam znovu zajtra. Brať bude najprv tie deti čo tam majú surodencov, potom tie čo už mali 3 roky a až potom tie zvyšné.

miku1
13. feb 2014

@msekys Ja dávam žiadosť do oboch škôlok, a som zvedavá ako dopadneme. Veľa detí, málo miesta....ale tak hádam motyka vystrelí 🙂

msekys
autor
13. feb 2014

@katka8453
@miku1 no ja idem na zapis len na galakticku, lebo cosi som pocula, ze ked dam do viac tak ze ju nevezmu...aj tak si myslim, ze mame malu sancu sa tam dostat...mala bude mat tri roky az 8.septembra...ale velmi by som chcela, aby sa tam dostala...a beriete na zapis aj dieta?

miku1
13. feb 2014

@msekys Podľa mňa sa nemajú ako dozvedieť, že dávaš prihlášku aj inde. Či áno? Moja bude mať 3 roky v máji, a riaditeľka mi už teraz povedala, že nevie ako to bude, že záleží od počtu detí atď....Takže uvidím. My patríme na Galaktrickú ale na Družicovú dávam prihlášku tiež pre istotu. Malú zo sebou neberiem, myslím, že to len odovzdáš prihlášku a je to vybavené, rozhodovať budú aj tak až potom, keď budú mať všetky prihlášky.

msekys
autor
13. feb 2014

@miku1 a ty uz mas tu prihlasku? lebo mne vravela, ze mi da az v pondelok...

miku1
13. feb 2014

@msekys Na Galaktickej dávajú až v pondelok, z Družicovej som si stiahla dnes z netu z ich stránky.

msekys
autor
13. feb 2014

@miku1 a na ktoru ides skor, hovoria, ze treba co najskor rano...rozmyslam, ze by som aj ja skusila druzicovu, no neviem ...

katka8453
14. feb 2014

@msekys ahoj neberiem zo sebou malu, je to zbytocne kedze vsetky prihlasky davaju dokopy a az tak zo vsetkych vyberaju deti podla svojich kritérií. Moja mala bude mať 3 roky az decembri a ako mi povedali nie su povinní zobrať mladsie dieťa. Bez známostí je tažko dostať mladsie dieťa do skolky. Prihlašky sa možu dať aj viac .....známa z magistrátu mi to sama poradila kedže je to bieda s volnými miestami v školkach.

miku1
14. feb 2014

@msekys Ráno na 7.30 hod. idem na Galaktickú po tlačivo, potom k lekárke potvrdiť a potom späť na G. a na Dr. odniesť tlačivá. Ale oni majú nejaký týždeň na to, kedy prijímajú prihlášky, no chcem ísť čím skôr, nech to mám z krku.

denisacekanova
19. feb 2014

prosim vas... da sa niekde z internetu stiahnut prihlaska?.. na MS Druzicovu .. alebo treba ist po nu do skolky?.. dakujem

lili_mia
19. feb 2014

@miku1 Na Furči sa stretávajú riaditeľky MŠ a dávajú si info, či je niektoré dieťa nahlásené do viacerých škôlok. Nemáš ako zabrániť im v tom, aby sa navzájom o tom informovali. Je logické, že sa chcú vyhnúť situácii, kedy jedno dieťa je prijaté do každej škôlky a rodičia až na posledný deň dajú vedieť, kam dajú dieťa. A tak každá škôlka mu drží miesto, kedže ho prijala a týmto odmieta prijať iné. A v septembri sú zrazu voľné miesta a narýchlo zháňajú medzi neprijatými.
Stredné školy spisujú zoznamy, ktoré niekde posielajú. Overujú, že sa nik z deviatakov neprihlásil na viac škôl ako uvádza v prihláške.

miku1
19. feb 2014

@denisacekanova Vieš si ju stiahnuť na www.msdruzicovake.tym.sk

miku1
19. feb 2014

@lili_mia Ja tomu zabraňovať nijak určite nepotrebujem. Mne osobne je jedno, či sa stretnú a vymenia si info o deťoch alebo nie. Ani v jednej ani v druhej škôlke sa ma nikto nepýtal, či dávam prihlášku aj niekde inde. Sama som bola svedkom toho, že riaditeľka jednej škôlky povedala mamičke, že hoci patrí do tej druhej, môže si dať žiadosť aj k nim, ale že jej nevie zaručiť, či bude dieťa prijaté. Pravda je taká, že väčšina mamičiek dáva prihlášku na viacero škôlok, sama pani na magistráte to mojej známej odporučila. A keď som bola odniesť do škôlok prihlášku, tak som sa tam stretala s tými istými mamičkami, s ktorými som dávala prihlášku do prvej či druhej škôlky.

lili_mia
19. feb 2014

@miku1 Písala som k tomu ako si napísala .. Podľa mňa sa nemajú ako dozvedieť, že dávaš prihlášku aj inde. Či áno? .. čo Ti povedali na Magistráte, mi je fuk.

miku1
19. feb 2014

@lili_mia Mne to nepovedali. Ak ti je niečo fuk a potrebuješ to komentovať, tak si to aspoň poriadne prečítaj. 🙂 Už sa k tomu ďalej nevyjadrujem.

katka8453
20. feb 2014

Prihlášky sa možu dávať do viacerých školok, ved ako ináč dosiahneš aby ti dieťa zobrali aspon do jednej ? Mne osobne sama riaditelka z jenisejskej povedala nech idem aspon este do dvoch dať prihlásku kedže ona mi nezabezpečí , že mi malú zoberú lebo už o dvanastej mala plnu kapacitu a to ešte bolo plno mamičiek na chodbe.

barbie0209
15. feb 2015

ahojte maminy. rada by som sa opýtala aké máte skusenosti so zapisom deti na galakticku a družicovu? s ktorou máte lepšie skusenosti a kde by som nasla prihlasky k zapisu, pretoze patram po nete a nikde nic. dakujem

miku1
15. feb 2015

@barbie0209 Moja staršia chodí na Galaktickú. Prihlášky dáva priamo riaditeľka v deň zápisu. Myslím, že od zajtra prebieha zápis. Na Družicovej si môžeš prísť tiež po prihlášku osobne, alebo si ju stiahneš z ich stránky www.msdruzicovake.tym.sk

julia283
19. mar 2015
Používateľ julia283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julia283.

Ahojte, moja dcerka chodi do MŠ v KE kde aj ja sama ucim. Dcerka je ale v inej triede. My mavame rozvrh, robime rozne zabavne aj edukacne aktivity, ucime sa kazdy tyždeň krátku básničku, rozvíjame jemnú motoriku, kreslíme, spievame, chodíme na výlety, na divadelné predstavenia. Teraz sme sa zapojili do súťaže "Hraj sa s mackom Linom" Celá škôlka Galatická zbiera vyrobky Lino Lada, snažíme sa zozbierať 100 kusov obalov. Motivovali sme aj deti, aby nám pomahali, vystrihujeme Macka Lina a nalepujeme ich spolu na hraciu kartu. Každa MŠ by mala robiť pre deti aktivity, ktoré ich bavia a o niečo ich obohatia. Aj rodiacia mozu zapojit svoju skolku do sutaze, tak sup sup podte skusat. Pripajam link, ak by sa chcel niekto zapojit :D http://www.podravka.sk/news/hrajte-sa-s-mackom-linom-a-ziskajte-skvele-vyhry )

tamarkas229
4. máj 2015

Moja dcerka zacala minuly rok chodit do MŠ Druzicova a sme spokojni. Co sa tyka prihlasok tak sa mozu dat do kazdej skolky kam chcete nakolko to zvysi sancu, ze vam dieta prijmu. A k odovzdaniu ziadosti len tolko, ze na druzicovej znamosti velmi nepomozu. Manzel stal uz o 5 tej rano pred skolkou aby odovzdal medzi prvymi ziadost a to uz bol 3 v poradi 🙂. Vela stastia pri vybere a prijati 🙂.

vierqaaa
15. feb 2016

Prosím vás V akom veku dieťaťa treba ísť na zapis ? 🙂