Materská škôlka Hviezdička v Banskej Bystrici

barborik3
13. apr 2016

Mile maminky,rada by som sa opytala na Vase skusenosti s Materskou skolkou Hviezdicka v Banskej Bystrici??pripadne so skolkou Macko Macik?Dakujem za kazdu reakciu 🙂

sonibb
28. apr 2016

My chodíme do Hviezdičky na Tatranskej,a sme spokojní..malá tam chodí veľmi rada,ani domov nechce ísť 😉 a učiteľky sú veľmi zlaté,komunikujú,keď chcem vedieť niečo,nemajú problém sa porozprávať..tak isto aj vedenie škôlky,pravidelné rodičovské,aj dnes máme,sedíme tam aj dve hodiny..robia pre detičky rôzne akcie,chodí im tam divadielko,... a pre mňa je dôležité,že malá je tam spokojná,učiteľky spomíma aj doma....a aj cenovo,v porovnaní s inými súkromnýmj škôlkami je Hviezdička prijateľná..tak isto-naša ešte nosí plienku- nie je s tým problém,majú asistentky ktoré ich prebalia...takže spokojnosť..čitala som recenzie,veľmi negatívne tak pred dvoma rokmi,ale asi sa to veľmi zmenilo..teda určite,lebo teraz je to tam v porovnaní s recenziami sto krát lepšie..

barborik3
autor
28. apr 2016

Dakujem pekne.islo presne o to,ze aj ja som si citala velmi negativne recenzie a ostala som potom z toho dost v pomykove.

sonibb
28. apr 2016

Môžem Vám povedať,že tie recenzie sú naozaj staré a neviem ako tam bolo predtým,ale my sme spokojní..malá sa vždy teší do škôlky,zo škôlky odísť nechce :-P keď prídem a spýtam sa čo robili,ukáže mi vždy niečo nové čo sa naučili - básničky,pesničky,alebo ako tancovali....takže môžem odporučiť..ale v konečnom dôsledku,keby tam bolo zle,tak by malá doma nespomínala aké má dobré pani učiťeľky,a netešila by sa tam tak,ako sa teší..a domov by odtiaľ utekala...

mmajjkaa
10. sep 2017

kopirujem zo skolky 🙂 maju zapis

Zápis je už v utorok 12.9.2017 o 17.00!
Mnohí rodičia si ešte nie sú celkom istí, či dajú svoje dieťatko do škôlky už tento školský rok, alebo až na budúci september. Práve pre nich sme pripravili cenovo výhodnú alternatívu mesačného školného 5 €.
Vďaka projektu pre nové detičky s názvom "Škôločka", si budú môcť vyskúšať rodičia spoločne so svojimi deťmi, ako to v našej škôlke vyzerá a čo tí "veľkí škôlkári" vlastne celý deň robia.
Škôločku otvárame pre deti, ktoré nastúpia do materskej školy po prvý-krát a taktiež pre škôlkárov, ktorí z rôznych dôvodov do materskej školy nechodia, prípadne prestali chodiť kvôli náročnej adaptácii.
Ponúka možnosť pomalého a citlivého vstupu Vášho dieťaťa do sveta nových podnetov. Dôležité je, že frekvenciu návštev a výber aktivít, na ktorých sa budete spoločne zúčastňovať, si môžete počas celého školského roka vyberať a korigovať podľa záujmu a potrieb Vášho dieťaťa.
Škôločka je samostatná trieda v priestoroch našej MŠ, v ktorej sa budeme stretávať za účelom postupnej premeny Vášho drobčeka na veľkého škôlkára.

ludmilaka
10. sep 2017

@barborik3 Chodili sme 2 roky do Hviezdičky na Severnú. A spokojnosť.

nastaa
1. sep 2020

@ludmilaka prosím vás, koľko ste platili za škôlku? Skolne, stravu atd? Presťahovali sme sa na severnú, malého mi zobrali na Novú na Foncorde, ale chcela by som ho dat bližšie nášho bydliska. Nikde neviem najst na nete a ich stránku mi nejde nacitat.

ludmilaka
8. sep 2020

@nastaa Vtedy 100 ale neskôr to zmenili na cca 300. To už bola predškoláčka, odišli jej obľúbené učiteľky, tak išla do štátnej.