Montessori škôlky v BA - skúsenosti

miriam654
27. jún 2018

Zaujíma ma Pressburg Montessori Preschool, Škôlkáreň, Montessori škôlka Lamač, Montessori škôlka na Hummelovej, ale kľudne aj iné. Uvítam dobré skúsenosti, aj tie, ktoré popíšu reálnu situáciu, ktorú ste riešili a ako ste vyriešili. Prioritou je pre mňa rešpektujúci prístup. Vďaka za každý názor.

oslo1
27. jún 2018

Priatelkine obidve deti chodia do Montessori v Lamaci. Starsi syn,14 iba do skoly, dcerka do skolky a potom bude pokracovat v skole.
Cela rodina je so skolou spokojna, deti su samostatne, vedia viest dialogy, maju vlastne nazory a vedia samostatne riesit ulohy. Su to sebestacne deti s mnozstvom zaujmov, ktore skola podporuje, napr starsi sa venuje vcelarstvu.
Za mna 100 bodov. Tiez rozmyslam o Montessori pre mojho syna, avsak casovo nam to nebude vyhovovat, nebyvame na Slovensku.

montemotherone
29. jún 2018

@oslo1 za mňa Lamač. nemám skúsenosť ako matka, ale ako pedagóg, ktorý sa tam vzdelával 🙂 Je to najstaršia škôlka, vedia, čo robia (dnes si už vycapí na dvere označenie Montessori kde kto 😏 a myslí si, že si stačí kúpiť nejaké pomôcky...)

miriam654
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz