Môžu 3-ročný chlapci nosiť štucne?

darsy
14. okt 2011

mam taku asi divnu otazku,ale strašne sa mi pačia štucne štrikovane,ale ja mam len troch chlapcov.A tu je moja otazka.Možu chlapci cca 3 roky nosiť štucne?neni ti srandovne?Ale ked mne sa to tak pači a myslim že je to aj teplučke,kym sa nosia tenisky este.
dakujem za odpoved,popripade nejake fotečky .

traktor
14. okt 2011

@darsy môj nazor je , ze stucne su krasne na dievcatkach..chalana si v tom neviem predstavit..to, ze sa ti pacia , je ok..ale ..vies si predstavit svojho krpca ako ich nosi?..inak ja tiez obdivujem kopu tych krasnych malych veciciek, saticiek, masliciek,..a..cloveku je az luto, ze ich nemôze dietatu navliect..ale co ked mame chalanov 😀

darsy
autor
14. okt 2011

no ved,viem si ho v tom predstavit,k vesticke,k rifliam,hackovanej ciapocke,ale zase ako na neho budu pozerat iny,ze ma ,,dievcenske,,doplnky.Strasne sa mi to paci,ale asi si necham zajst chut))Ach jaj,asi si adoptujem dievcatko))

darsy
autor
14. okt 2011

Sue,dakujem,take nosil ked stvornožkoval,len uz neviem akej značky,mala som ich zMMB.Inak som mu take robila z mojich podkolienok,mali maksiu gumu,lebo aj dievcata pisu ze otlacali tlstoškov 😀
Ja som myslela take klasicke hruhe,štrikovane.

zuzikkaa
14. okt 2011

@darsy podla mna je to fakt iba pre dievcata ☹

akika722
14. okt 2011

@darsy ahoj,aj ja si myslím že je to len pre dievčatka..Ja by som to mojim chalanom neurobila 😅 je to krásne,ale boli by v tom "čudny" 😅

lemac
14. okt 2011

Ked sa ti pacia stucne, tak ich nos ty. Tym chlapcom to prosim nerob, deti vedia byt krute a zacnu sa im posmievat 😢

darsy
autor
14. okt 2011

myslela som len najmladsiemu troj rocnemu,ale nedam.Nech neni na posmech

wena
12. dec 2012

Podľa mňa sú práve štucne unisex doplnkom, zvlášť pre malých chlapcov.
Samozrejme nemyslím ružové, ale v nejakej neutrálnej farbe - zelenej, modrej, sivej - to môže super vyzerať keď sa to dobre skombinuje.

fiffinkaa
12. dec 2012

ahoj aj ja mám len chlapcov a tiež sa mi velmi páčia strikované štucne, no ale zdá sa mi to na chlapca až moc, akože ružové tričko ešte ano, ale štucne ne.

lussy23
13. dec 2012

pozrela som si obrázky. Prečo by to malo byť dievčenské? veď sa djaú spraviť aj modré.

sasiki
29. dec 2012

Môj názor je - že je to tvoja vec 🙂 Nerieš to na fóre, kúp jedny univerzálne a vyskúšaj. Keď sa ti to bude zdať nevhodné alebo smiešne, využiješ ty 🙂 a keď mu to sekne, tak prečo nie. Kľudne sa môže stať, že ich potom začne nosiť celé chlapčenské okolie 😀 Napríklad na zahriatie nožičiek pri nízkych zimných topánkach alebo ako futbalisti 😉 Okrem toho sa to dá nosiť aj na rukách, fantázii sa medze nekladú.