Musia mať deti v škôlke teplú vodu?

lilia13
5. máj 2015

hcem sa opytat,musia mat deti v skolke teplu vodu v umyvarke,alebo nie,tam kde chodi nase dieta nieje tepla voda vobec,ked sa idu deti umyvat v lete ci v zime,tepla voda nejde vobec,umyvaju sa len v studenej.

bonaqa2013
5. máj 2015

V lete ešte ako tak, ale v zime? Deti musia byť choré rýchlo. Bývame na dedine, ale u nás v škôlke bola teplá voda vždy. chodili mi tam 3 deti. Asi by som sa opýtala riaditeľky MŠ, alebo rovno zriaďovateľa MŠ.

pribinak
5. máj 2015

To je vtip? Deti sa v MS učia hygiene, ze pred jedlom ked sa vrátime z vonku, umyjeme si ruky v teplej vode s mydlom.
Ked sa nejake dieta pocika alebo pokaka, tak ako ich osprchuje?

timea7
5. máj 2015

samozrejme, že musia mať teplú vodu, za hygienické podmienky v materskej škole je zodpovedná riaditeľka, takže šup za ňou, ak nepochodíš, pohroz hygienou a zriaďovateľom, To kde sme? Sa môžeme rovno vrátiť k latrínam 😝 😝 😝 😝

frozenelza
5. máj 2015

Musia mat!

slnieckolu
5. máj 2015

Podla mna v MŠ by mala byt tepla... Ale napr. V ZŠ teplu nemaju, ani v triedach ani na wc-kach. A chodia aj z hygieny kontroly a nemaju k tomu ziadne pripomienky. Tak ktovie ako to je.

hradnapani
5. máj 2015

@lilia13 @slnieckolu samotni hygienici niekolko krat robili kampan o tom, ako si spravne umyvat ruky a jednoznacne je to s teplou vodou http://www.ruvzsn.sk/umyvaj_si_ruky.pdf
ani si nechcem predstavit, ako maju deti umyte ruky po pouziti toalety.
To naozaj este v dnesnej dobe su skoly a skolky, kde deti nemaju teplu vodu? rodicia na to nic?