Poradíte mi špeciálnu škôlku a školu v Košiciach?

marketka1
30. nov 2011

Vie niektorá mamička z Košíc poradiť špeciálnu škôlku (hľadáme prípravku) a neskôr aj základnú školu, resp. triedu pre dieťa s poruchou pozornosti a sústredenia.
Ďakujem za odpovede a skúsenosti.

jolinka
2. dec 2011

@marketka1 no marketka, myslim ze skolky a skoly presne len na tuto poruchu nenajdes... su specialne skoly a skolky v KE... pre deti s telesnym a dus. postihom Opatska cesta, pre autisticke deti je skolka aj skola v Myslave, na Opatskej ceste je aj MS pre deti s poruchou komunikacie {tie deti maju casto aj ADHD}... potom este na Ludovej ul. a na Obrancov mieru su specialne skolky.

Potom na Lechkeho je ZS s triedou pre deti s poruchami ucenia... treba si vyhladat a informovat sa. Myslim ze ak ma dieta LEN poruchu pozornosti a sustredenia {casto ale je skombinovana aj s poruchami ucenia} tak je mozna integracia aj v beznej skolke skole..tu skor zavisi od ochoty a dobrej vole riaditela a personalu..

jolinka
2. dec 2011

este by som na tvojom mieste zasla do DIC na Opatskej ceste {detske integracne centrum}... tam sa venuju detom s poruchami spravania, pozornosti, poskytuju rozne sluzby..kurzy, terapie, logopeda...neplati sa za to.
pomozu vam urcite poradit vhodne zariadenie pre vase deti 😉 🙂

marketka1
autor
2. dec 2011

@jolinka ďakujem už mám z toho hlavu ak balón. Ale niečo snáď nájdeme.

katusska0251
17. mar 2014

@jolinka @marketka1 dobry den,nemate nahodou kontakt na DIC na opatovskej ceste? dakujem