Referencie na MŠ sv. Vincenta de Paul, Chlumeckého, Bratislava

skumavka
8. sep 2018

Ahojte, skusim sa este opytat touto formou. Nikde nemozem najst žiadne ohlasy, ci názory na horeuvedenu MS. Ak je tu niekto, koho dieťa navstevovalo, ci navstevuje tuto škôlku, budem rada, ak mi napíše, ako ste s nou boli spokojní, svoje dojmy a postrehy z nej.
Vďaka.

amazonka3
14. jún 2019

My sme chodili uz pred par rokmi, ale boli sme nadseni. Vyborny pristup, vedenie deti k hodnotam. Raz, ked sme isli domov mi syn chcel stale podrzat dvere, v kuse mi daval prednost, som nechapala....potom mi vysvetlil, ze sa tak ucili v skolke. Pani ucitelky boli zasadove, ale pritom vludne, bez kriku , ani raz som nezazila,zeby sa po detoch kricalo, ale pravidla boli a deti ich dpdrziavali. Vela tvorivych aktivit, krasne besiedky. Mame3 deti a boli sme v roznych skolkach no tato bola TOP.

skumavka
autor
9. sep 2019

@amazonka3 ahoj, až teraz som našla tvoju odpoveď a moc ti za ňu ďakujem ❤

matarka
16. jún 2021

Ahojte, nejake aktualne skusenosti s touto skolkou?

komet
17. jún 2022

@amazonka3 ahojky prosím ťa môžem sa opýtať na akých dvoch škôlkach si mala deti? Že s ktorými si to porovnávala ďakujem krásne 🙏

janka26506
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
matarka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majkabambulik
16. sep 2022

my sme mali skolku sv. vincenta de paul a mozeme ju iba odporucat, vela aktivit, zive poniky chodili pravidelne, deti na nich mohli jazdit vo velkej zahrade, pristup reholnej sestricky, ktora ich ucila bol uzasny, ona sa jednoducho davala cela tymto detom. Nasa princezna chodila po vyspinkani krasne ucesana s ucesmi ako na svadbu. Dalsi rok sme boli na sportovej skolke, ktora bola blizsia ku nasmu bydlisku-kvoli starsiemu sme zmenili skolku. No a to sa nedalo porovnat, krik, krik a znovu krik po detoch, hlucne prostredie, absolutne nepedagogicke spravanie, ked zobrali malinkych skolkarov do tried zakladnej skoly na helooween, aby sa ucitelky a starsi ziaci zakladnej skoly zabavali na prestrasenych vykrikoch a placi skolkarov, ked deti videli zalepene okna triedy, obesencov, z ktorych viseli creva a postriekane cervenou farbou-krvou atd. Nasa este 2 roky nedokazala po tomto zazitku ist sama na wc!!!! S laskou spominame na katolicku skolku de paul a dakujeme im, aj nasa dcerka s laskou spomina na pani ucitelku, vraj to bolo jedina, ktora sa nikdy nezmenila na jezibabu po zaciatku skolskeho roka!