Škôlka "Letná" na Letnej ulici v Bratislave - Nové Mesto

badzova
22. jan 2013

maminy, prosím Vás sú tu niektoré, ktorých dieťa navštevuje túto škôlku? v Bratislave Nové Mesto - ulica Letná? ako ste spokojné? čo hovoríte na učiteľky? na dvor vonku atď?? ďakujem

tatiana7777
22. jan 2013

Nemam skusenost no tiez hladam v Ba-Nove mesto.

ava11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzkat1
26. jan 2013

@badzova mas tam malu? Ja hej. Skolka ok. Ucitelky tiez ale nepaci sa mi ze chodia von aj ked fuci ako na sibiri. Napr.vcera.skoro ma odfuklo a oni vonku.mala ma uz teplotu.

badzova
autor
26. jan 2013

@zuzkat1 ano chodi mi tam mala je prvacka, a tiez je chora, bol 5 tyzdnov doma, teraz vydrzala 2 dni a znova je doma s teplotami. mne sa tiez paci, len mi vadi ze im zmiesavaju tie triedy, a kazdy den je tam nejaky incident...preto sa pytam ake maju skusenosti ine maminy 🙂 tvoja mala chodi do ktorej triedy?

zuzkat1
26. jan 2013

@badzova do 1 triedy. Dojdem az po pol to uz tam su len prvaci a kym ich spoja uz tam nie je. Tiez bola len 2 dni a dnes ma teplotu. Moja chodi len od decembra.dokopy bola 2 tyzdne. Ake incidenty?

zuzkat1
26. jan 2013

@badzova inak my sme sa stretli... Ked boli male este krpate. Som ti davala kupony na sunar do dmka... Si si bola pre ne v petrzalke... Mylim sa?

badzova
autor
26. jan 2013

@zuzkat1 to fakt? ano stretli, to je aka nahoda 😵 len oni nie su deleni len rano ale delia ich niekedy aj na obed, ked ich je malo, davaju ich spat do vacsej triedy, alebo velkych davaju spat ku nim..takze od kedy obeduju az do olovrantu su s inymu detmi 😒 sak sa na to spytaj 😉 a byvate este v petrzalke? my chodime oficialne od septembra ale to bola len 3 tyzdne, potom bola chora bola par dni v skolke a potom 5 tyzdnov chora a teraz bola tyzden, 10 dni doma a 2 dni 😀 takze nic moc

zuzkat1
26. jan 2013

@badzova svej je maly... Hej byvame ale robim tam blizko. No ja viem ze ich spajaju ked chyba daka ucitelka inak neviem. Moja tam este nespala.

zuzkat1
27. jan 2013

@badzova uz ide mala zajtra do skolky? Moja bud zajtra alebo pozajtra uz ide.

badzova
autor
27. jan 2013

@zuzkat1 ni nejde rano sme boli na pohotovosti, mala vysoke teploty bolest usiek, ma hnisavu anginu, dali nam ATB ak by sa z nich vecer povracala tak ideme lezat do nemocnice 😒

zuzkat1
27. jan 2013

@badzova fuha. Tak zelam skore uzdravenie. A dufam ze nemocnica nebude nutna. My ideme uz zajtra. Teplotu dnes uz nemala tak snad sa jej nevrati.

barbora84
13. feb 2013

@zuzkat1
@badzova ahojte, ste spokojne s touto skolkou? Zaujima ma kedy ste davali prihlasky do tejto skolky, ako stare boli vtedy vase deticky? nebol problem so zobratim do skolky? Syn ma len 10mes, ale vsade pocuvam ake su problemy so vzatim do statnej skolky, tak rozmyslam s podanim prihlasky... Dakujem za odpovede!

pimpulienka
13. feb 2013

@barbora84 ale veď to mas strašne vela času je to zbytočné riešit, keď ešte nema ani rôčik..

zuzkat1
13. feb 2013

@barbora84 pokial viem nemozes podat tak skoro prihlasku. Az ked je to aktualne. Moja chodi od januara...vtedy mala 3 roky.ja som spokojna.

barbora84
13. feb 2013

@zuzkat1 kedy si podavala prihlasku? Mas trvaly pobyt v Novom meste? Lebo my zatial nie

zuzkat1
13. feb 2013

@barbora84 nemam. U nas ju odmietli.mama robi na zs riazanska a letna patri k tej skole. Prihlasku som davala minuly rok na jar vtedy ked to bolo aktualne.oni to maju na skolke vypisane kedy sa podavaju prihlasky.

zuzkat1
14. feb 2013

@barbora84 inak ak tam budes mat trvaly pobyt podla mna nebude problém. Mne malu tu k septembru odmietli ale v decembri mi Volali ze ju beru od januara teda ked dovrsi 3 roky. Ale ja som ju od decembra mala na letnej,co je mi lepsie lebo 5minut odtial robim .

zuzkat1
14. feb 2013

@barbora84 inak mozno zavazilo ze tam blizko robim. Mam znamu co byva v petrzalke a robi v meste a malu nosi do mesta do skolky. Tak ja podla jej vzoru som dala sem aj tam prihlasku. Tak skus aj ty tak.ale este je fakt skoro.

zuzkat1
14. feb 2013

@badzova Ahoj.tak ako? Ste zdrave?

badzova
autor
14. feb 2013

@zuzkat1 ahoj, ano konecne sme, takze uz stvty den chodime..len dnes vecer uz zase plakala ze nechce ist, ze jej je smutno ☹

@barbora84 my sme sa dostali az na odvolanie, mame v novom meste trvale bydlisko splnali sme vsetky podmienky az na tu ze mala mala az v oktobri 3 roky, ale dostali sme sa

badzova
autor
14. feb 2013

@barbora84 a byvame hned oproti skolke, a ci som spokojna zatial to neviem velmi zhodnotit od septembra sme boli viac doma ako vonku ,ale ucitelku mame zlatu tu mala stale spomina, dost na zaciatku plakavala, je dost smutna ked im spajaju triedy ze velke deti robia zle, ale tak deti toho navymyslaju ze az 😀

zuzkat1
15. feb 2013

@badzova moja vcera nebola lebo v noci mala teplotu ale cez den jej nic nebolo tak dnes uz isla.ona tam nerada spi. Ma z toho az nocne mory.budi sa a place ze nechcem zatvorit ocka a nechcem spinkat... A ona mava potom zrejme zo stresu az teplotu. Inak ona je rada v inej triede. Nema rada len rano kym je zberna ta trieda,ale nie kvoli detom,ale kvoli tomu ze tam sedia vsetky tie ucitelky.

badzova
autor
15. feb 2013

@zuzkat1 no pre zmenu sme dnes neboli my lebo mala mala tiez v noci teplotu a kasle, tiez uz zacala plakat ze do skolky nejde, tiez je v strasnom strese, ze je tam celkom dobre, kym Misko nerobi zle, ale ze je smutna ze tam s nou nie sme, a cely den ju v skolke boli brusko - myslim ze je tiez vystresovana. ..neviem

zuzkat1
15. feb 2013

@badzova mojej len spanok vadi. Na deti sa nestazuje ale ona patri k tym co vymyslaju. Tak uvidim co bude. Skore uzdravenie.

vietnamka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
girlie81
13. jan 2014

@badzova
@zuzkat1
Ahojte kocky 🙂 Skusam v tejto teme. Nedokazem zohnat ziadne osobnejsie info ohladom MS Letna. Dcera bude mat v auguste 3 roky, spadame pod tuto MS, takze zacinam pomaly riesit prihlasku. Ak by ste boli take zlate, napisali by ste mi nejake info o tejto skolke? Ake su tam p. ucitelky, aky maju deti zhruba rezim, aktivity, stravu, s cim ste, ale naopak nieste spokojne 😉 Velmi pekne dakujem 😉

zuzkat1
13. jan 2014

@girlie81 Ahoj.ja som velmi spokojna.dcerka ma super ucitelky. Myslim ze aj tie ostatne su fajn.jedlo-klasika skolkarske.malej chuti.pokial viem tak rano cvicia,8:30 desiata,potom sa hraju a maju nejake aktivity,o 10tej idu von,potom uz obed 11:30 a o 12tej uz idu spat. To im cita rozpravku a o pol 1nej uz spia do cca pol-3/4 na 3. Olovrant a hra.

girlie81
13. jan 2014

@zuzkat1 Zuzka, velmi pekne dakujem 😉 Ak sa este mozem opytat....mavaju aj rozne akcie? Ako napr. besiedky, vylety, divadla, kruzky, nejake spolocne akcie aj pre rodicov a tak? S pani ucitelkami sa dobre komunikuje?

zuzkat1
13. jan 2014

@girlie81 co sa komunikacie tyka nemam ziadny problem. Mali moc mimo nechodia,ti starsi uz hej. Mavaju divadlo v skolke. A na konci roka boli na vylete na salasi,mali besiedku ku dnu matiek. A Maju aj kruzky-tanec,anglina..

girlie81
14. jan 2014

Este raz velmi pekne dakujem za info 🙂 😉