Škôlky v Dunajskej Lužnej

petrinka
3. jún 2011

Ahojte! Chcela by som sa popytat na vase skusenosti so skolkami v Dunajskej Luznej. Viem, ze su tu dve statne a dve sukromne. Rada by som vedela vase osobne skusenosti s nimi. Ako ste spokojne, pripadne, ci bolo tazke sa do skolky dostat a podobne. Kedze teraz cakam druhe dieta, rozmyslam nad tym, dat mojho vymyselnika do skolky, aspon na skratenu dobu (napr. doobedia), lebo sa bojim ako budem zvladat dve deti. A dalsia vec je, ze myslim, ze by mu spolocnost rovesnikov prospela 🙂 Dakujem!

maximkomiruska
29. jan 2013

@petrinka
ahoj, na tuto otazku by som aj ja rada poznala odpoved. s casovym odstupom, mi nevies teraz poradit ty? pytam sa na statne skolky v luznej.
dakujem za odpoved.

petrinka
autor
30. jan 2013

@maximkomiruska
So statnymi skolkamiskusenost nemam, kedze nemame sancu sa tam dostat a uz to ani neskusam, lebo sme velmi spokojni so sukromnou skolkou v luznej- "u duhocky"

maximkomiruska
30. jan 2013

o.k. dakujem za odpoved

romca88
12. jún 2013

@petrinka ahoj ta skolka este je v dunajskej luznej, dakujem

gretkag
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kincelka
11. sep 2013

Ahojte zienky

Moja dcerka navstevovala Duhocku, kde sme boli so starostlivostou maximalne spokojni, az na stravu. Obedy, ktore p. Kollarova odoberala, boli toho casu z "Jaskyne", co je podla mojho osobneho nazoru strava pre dospelych, neprisposobena pre potreby deti. Dcerka po polroku ochorela na kampylobakterovu infekciu, ktora nam narobila kopu zdravotnych problemov a sposobila intoleranciu laktozy a mliecnych vyrobkov. Museli sme jej prisposobovat stravu - drzala bezmliecnu dietu pocas nasledujucich 2,5 rokov, kym sa jej crevo dostalo "do normalu". Pani Kollarovu mam velmi rada a nerada by som jej uskodila, pretoze nemozem s istotou potvrdit, ze si pokazila zaludok prave kvoli obedom v Duhocke, ale ak dodavatela stravy nezmenila, tak by som tam dalsie dieta urcite nedala :( Dcerka infekciu chytila pred letom a po lete sme ju umiestnili v statnej skolke v BA.

Momentalne dcerka navstevuje statnu skolku v DL - pri dennom stacionari. Je tam bohaty vyber kruzkov a ucitelky v jej triede su mile a ochotne; vyzeraju, ze ich praca neotravuje ;)) Celkovo som zatial (za ten kratky cas) spokojna.

Kedze som v ocakavani dalsieho potomka a tiez zo zvedavosti by som rada ziskala nejake informacie aj o cirkevnej skolke, ktoru otvorili v priestoroch byvalej lekarne. Hladala som nejake info na nete, ale nebola som uspesna. Takze ak mate akekolvek info o danej skolke (denny rezim, kruzky, strava, skusenosti a pod..), sem s nimi ;)

Vopred Vam dakujem a prajem krasny dnik, K.

bubson
30. okt 2014

ahojte, mohli by ste mi napisat ake su priblizne ceny v sukromnej skolke U Duhocky? Na stranke som to nenasla, vdaka.

bubkodc
7. dec 2014
bubkodc
7. dec 2014

Milé maminky a tatinovia, môžete vyskúšať aj dobré a cenovo dostupné detské centrum Bubko (pozri web) 😉

kvetina28
31. jan 2016

Dobrý deň.🙂 Od marca 2016 otvárame Súkromnú škôlku a jasle v Rovinke vo veľkom rodinnom dome s obrovskou záhradou. Prijímame detičky od 12 mesiacov do 5 rokov. Zameriavame sa na anglicky a nemecky jazyk. Otváracia doba: 7:00-18:00. Cena už od 200 eur.Viac info na zvila88@gmail.com alebo na 0948427110.

natalieperez
2. aug 2017

Ahojte. Dajte recenzie, postrehy, ako sa vašim deťom darilo v štátnej škôlke.