Ste spokojné so škôlkou a ako ju vnímajú vaše deti?
Ahojte maminky,ste tu aj take s vacsimi detickaami??ake s te spokojne zo skolkou?ako ju vnimaju vase deturence? 😉

•
4. okt 2007Filipko prišiel vščera zo škoôlky taky zablatený len oči mu svietili 😃 učiteľka vravela že s nimi boli vonku pol hodinu na zastrešenom chodníku aby si pokreslili s kriedami.môj syn to stíha.normalne som videla učiteľke chudere na očiach že sa bojí mojej reakcie že mi neustrážila dieťa,ale ja Filipka poznám.on je schopný zašpiniť sa skôr kým zídeme po schodoch z 3 na prízemie.dnes majú konečne vytúženu šarkaniádu 😉
0
Ahojte maminky, my sme este stale doma 8-( . Kasleme, kasleme a kasleme 8-( 8-( 8-( .
U nas sa donesie tiez torta alebo ovocie a maju taku mini oslavu a oslavenec je v ten den narodeninovy kral. Ale doma pecene to byt nemoze, som si precitala na nastenke, ze musi byt vyznaceny datum vyroby a spotreby =-) . Ale mozno ked vsetky obaly z pouzitych surovin donesiem ukazat 😃 .
U nas sa donesie tiez torta alebo ovocie a maju taku mini oslavu a oslavenec je v ten den narodeninovy kral. Ale doma pecene to byt nemoze, som si precitala na nastenke, ze musi byt vyznaceny datum vyroby a spotreby =-) . Ale mozno ked vsetky obaly z pouzitych surovin donesiem ukazat 😃 .
ahojte maminky pišem ako sa tento naš problem vyriešil?????!!!!!!!!!!! dnes som šla d dcerkou do školy prvu mali telesnu deti sa prezliekaju v triede (DOSť BLBE) Dceka si vzala ubor a začala sa na dievčenskej strane prezliekať došla som k tym akterom trochu zo zvyšenym hlasom som s nim mala debatu dievčatka sa pripojili a aj niektorý chlapci a začali vravieť čo ten a ten robi a hento teta to....proste to jeden z nich je ten najväčši zloduch ukončila som to tym že ešte raz sa taketo niečo bude opakovať tak potom to budeme riešiť inač a ešte som sa ho pytala či rozumel tak kyval hlavou vraj ano tak som sa rozlučila s dcerou a šla k učitelka tam som jej vyrozpravala naš problem a ona vravela že niesom jedina boli za nou už 2rodičia ale pre zmenu chlapcou vraj ten jeden ich laka na zle chodničky a ona bude ešte volať jeho mamu a ona sama o všetkom vie a musi sa to začať riešiť zrejme aj so psychologičkou ktora poradi jeho mame lebo vela učitelou sa na toho chlapca sťažuje tak neviem hadam mojej slečne trošku odlahlo aj do školy šla tak usmievava aj sme behali tak som ju nechali vyhrať hadam bude mať ten chlapec nejake zabrany a začne sa chovať inač ale šlo mi o to že som to povedala učitelke a aj tym chlapcom odlahlo mi a zda sa že aj dcere v triede v škole sme narodeniny u nikoho zatial nezažili ale v školke sa nosili keksiky a učitelkam kava čokolada ale niektore maminy začali nosiť detske šampanske šlahačkove kolače no mne sa zdalo že je to až až priliš ved školka škola stoji aj tak na mesiac nemale peniažky a ešte toto :-S :-S :-S :-S :-S
andrea aj naša malá mi hovorila,že majú ovocný týždeň,len sa musím učiteľky spýtať,čo si má doniesť,lebo mi včera hovorila,že si majú priniesť ovocie,ale nevie kedy,že si budú vlastnoručne robiť k obedu ovocný šalát.Ale sto krát mi prizvukovala,že len jesenné ovocie-taká bola zlatá,sa bála,že jej dám banány alebo čo. 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli