Waldorfská škôlka Hviezdičky v Bratislave. Máte skúsenosti?

litts
13. júl 2013

Aky je pristup uciteliek k detickam? Skutocne aj v praxi rozvijaju osobnost dietatka,posilnuju jeho sebadoveru?Som odporcom kricania na deticky,zalovania jeden na druheho,kritizovania,porovnavania s inymi,...co je napr.v statnej skolke u nas v obci u niektorych uciteliek bezna prax...Je nieco pravdy na negativnych komentaroch,ktore waldorfsku pedagogiku povazuju za sektarsku?

bibi78
22. sep 2014

litts, tychto tem je tu uz vela. skus ist do fora a zadat waldorska skolka v Bratislave, vyhodi Ti to niekolko podobnych a uz prebratych tem 😉

dasamo
22. sep 2014

Moje starsie deti tam chodili obidve, nic lepsie som nevidela a starsia akurat skoncila aj zakladnu skolu. Co sa tyka skoly, tak to je diskutabilne, aj plusy, aj minusy, ale skolka bola super a nic lepsie som babam nemohla dopriat. Doteraz obidve na nu aj na ucitelky s laskou spominaju a ja tiez a so sektarstvom to nic nema. Teraz ma maly rok anja uz poskulujem po wald.skolke u nas v hu. Akurat idu otvorit jednu novu. Chcem dopriat aj malemu stastny prechod od batolata k skolkarovi. Ak by si mala otazky kludne pis ip.

bodka70
22. sep 2014

moja dcérka chodila do w.škôlky v Košiciach a maximálna spokojnosť. 😉