Mám malý zadok

zuzans258
4. aug 2017

ahoj baby, chcem sa Vás opýtať, máte niektorá skúsenosť s tým, že máte malý zadok....jednu dobu som aj začala cvičiť...ale priznám sa výsledky sa akosi nedostavili a nakoniec som aj prestala....podarilo sa vám niektorej nabrať objem na zadku.. a ak áno...čo ste robili ???

galixx
4. aug 2017

@zuzans258 treba cvicit s vahami, a trva to dost dlho, svaly za par tyzdnov nenaberies

obsadenemeno
4. aug 2017

@zuzans258 mne sa najviac paci, ze si svoj prispevok zaradila do kategorie "prezivame to iste"....... 😀

alaguema
4. aug 2017

@zuzans258 na naberanie objemu treba cvičiť s väčšou váhou. Kvalitná strava s dostatkom bielkovín. Ja osobne veľké zadky nemusím, mám taký normálny, primeraný postave, ale gravitácia je sviňa a tak som zaradila steper a výsledky sa dostavili. Mám ho na max. záťaž a dávam cca 20-25 min. Tvar je fajn, zaguľatil sa, ale veľkosť ostala zhruba pôvodná, len to inak vyzerá, keď zadok visí a inak, keď je pekne vyformovaný a pevný. Ale objem sa dá určite čiastočne korigovať. Skús pozrieť cviky na webe.

zuzans258
autor
4. aug 2017

@alaguema ďakujem, tiež by som ho chcela mať viac zaguľatený a nie taký zvädnutý, proste som rada že mám aspon prsia...ale rada by som si vylepšila aj pozadie ;) s akou záťažou cvičíš? a koľko kg ?

stankadu
6. aug 2017

Mne pomohlo na zadok cvičenie Calanetiky. Krasne sa zaoblil a svaly sa nadvihli. Sice sa objem nezvýšil ale je to ovela lepšie.

0silvia0
6. aug 2017

@zuzans258 ja som zasa v pozicii ked si hovorim ze mam aspon zadok ked nemam prsia😄. Pred rokom som zmenila posilovnu, v tejto je ovela viac moznosti a aj strojov na cvicenie spodnych partii a na mojom zadku sa to dost odzrkadlilo v pozitivnom smere. Cvicim s 20 kg zatazou drepy, mrtvy tah a ine. Ale urcite sa so zadkom da nieco robit aj doma ked mas tu spravnu motivaciu.

alaguema
6. aug 2017

@zuzans258 ja necvičím so záťažou, nechcem objemnejší zadok (aj keď viem, že teraz je to top hit, ale mne sa to nepáči), páči sa mi, keď je postava proporčná, s veľkosťou som spokojná, ale chcem to mať pevné a dvihnuté 😉 Cvičím drepy bez záťaže a ten stepper, na tom si nastavím záťaž na max, takže do toho šlapem slušne, k tomu cvičím aj kalanetiku, niečo z pilates a jogu. V kalanetike je jeden fajn cvik na zadok, skús si stiahnuť knihu.

ema234
6. aug 2017

@zuzans258 genetika je genetika

susanm
7. aug 2017

@zuzans258 určite začni cvičiť s váhami, na zadok je top mŕtvy ťah a drepy. Zo začiatku si daj na mŕtvy ťah 2x 5 kg činky, potom zvyšuj váhy, keď budeš cítiť, že tieto sú ti uz ľahké 😀 Ja teraz cvičím mŕtvy s 30 kg a zadok sa mi poriadne zväčšil ☺️ Ale ak stehná 😐

mareri
19. júl 2020

cvičit, jazdit na bickyli, kolobežke, aby si mala svaly