Pozor na internetové kníhkupectvo ABC knihy

katunika
2. aug 2017

Chcem vsetky maminky varovat, maminky ktore radi vyuzivaju internetove obchody, konkr. knihkupectva. Knihkupectvo ABC knihy!!! Urcite neplatte vopred za objednavky. Budete mat problemy ako ja. Za tovar som platila este 26,06,2017 platba ihned prevodom. Vôbec ziadna komunikacia ci peniaze prisli na ich ucet a kedy poslu knihy. Poslali az po urgenciách klamlivu odpoved, ze knihy odosielaju. Nic vsak neposlali!! Opat vyvolavanie, telefony neberu a mailovanie odpisuju ak vôbec, neskoro a odveci. Napisali, ze nie vsetky knihy su skladoma ze mi poslu iba niektore. Zvysne objednane uz nebudu k dispozicii. Po ziadosti o vratenie penazi, sa s nimi natahujem az do dnes a peniaze nemam na ucte!!!! POZOR ABY STE NEBOLI ZBYTOCNE KLAMANE!!!

liliana212
2. aug 2017

Ja mám len dobré skúsenosti zatiaľ. Objednávala som viackrát, ale dávnejšie.

cacianka
2. aug 2017

aj ja som bola spokojná, dávnejšie

adkat13
2. aug 2017

aj aj som bez problémov objednávala...

alexandraalexandrova
2. aug 2017

ja by som neodpisala knihkupectvo na zaklade jednej negativnej skusenosti. Je leto, su dovolenky, moze byt ze tam kompetentni ludia prave nie su, maju trosku chaos, moze byt ze skutocne nemaju skladom vsetko, vacsinou to byva uvedene pri jednotlivych tituloch kolko trva dodanie a pri roznych knihach sa tato doba lisi. Chapem za ta to hneva ale urcite to u nich nie je pravidlom ze sa takto spravaju. Kazdopadne prajem vela stastia, nech sa to cim skor doriesi 🙂

katunika
autor
2. aug 2017

Tak si precitajte ake maju recenzie niekolko rokov do zadu... ja som objednavala uz vo viacerých kníhkupectvách a to ci su dovolenky alebo prázdniny sm nikdy neriesila. Nie som jedina, ktora ma s nimi problem. S inými eshopmi su nikdy nemala taku skusenost, aby som mesiac nedoriesila nejaku vratku penazi. Kde by nebrali mobil, alebo neodpisovali na emaily. To svedci o neserioznosti! Urcite chcem varovat a nie sirit nenavist. takeyto obchodníci nemaju co na nete robit!

erikad82
2. aug 2017

Ja som tiež objednávala viac krát,ale zatiaľ v poriadku...

katunika
autor
2. aug 2017

Mne bohato staci jedna negativna skusenost, vratim sa k overenym eshopom. Urcite nebudem 2x riskovat tie nervaky okolo toho, to mi za to nestoji. Zaujimave je ze v mnohých recenziách som sa docitala presne to co som zazila ja..skoda, ze som si obchod najprv neoverila na zaklade skusenosti iných... moja hlupost, nech mi je to na vystrahu.

chvostik1
2. aug 2017

@katunika Dobry den. Len pre info, normalne Vam prisiel mail, ze eviduju Vasu objednavku, ze sa spracovava a az po pripraveni objednavky zaslali nasledne cislo uctu? Mne sa totiz stava, ze, ak si objednam kbihy, ktore uz nemaju medzitym na sklade, okamzite mi telefonuju aby sa situacia vyriesila k spokojnosti hlavne mna ako zakaznika.

tripetta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
salome123
2. aug 2017

dobre vediet.

katunika
autor
2. aug 2017

Zdravim, ja som urobila objednavku, prisiel mi potvrdzovaci mail ze sa spracovava a hned som ju aj hradila. To bolo 26,6,2017. Neprislo mi ziadne potvrenie ze sumu obdrzali. Vsetky knihy boli uvedene ze su skladom! Az 11,07,2017 po niekolkych mojich urgenciách telefony, maily mi prisla odpoved ze mi knihy odosielaju a mam ich ocakavat14,07,2017 ale nic neprislo. Tak som opat pisala 16,7 ze knihy neprisli. Odpoved ziadna. 17,07,2017 mi dvihal pan Kocour telefon a oznamil mi ze nie vsetky knihy su skladom a ze preco mi nikto neal vediet. Tak sme sa dohodli, ze mi poslu iba to co maju k dispozicii. Zvysne dve knihy mi neveeli poslat lebo ich uz nikde ani nezozenu /hlavne ze uvadzali ze su skladom/. Suhlasila som, ze mi poslu teda zvysnu sumu na ucet. Opat som pisala kopec mailov, telefony mi uz neberu vôbec. Ked som napisala negativne hodnotenie na heureku, tak mi drzo odpisali ze mam napisat cislo objednavky. Skoro som odpadla, bud je tam taky bordel alebo sa fakt robia sprosti. V kazdej mailovej komunikacii je uvedene cislo objednavky. Jedna kocka mi poradila vyhrazat sa Spotrebitelskym centrom, ze jej to pomohlo. A tak som im napisala ostry mail, ze ak nebudem mat preplatok na ucte, tak pouzijem vsetky kroky na ochranu klienta. A teraz som si pozrela ucet a skoro som odpadla, predpoklaam ze zrýchlenou platbou mi peniaze vratili. Skoda vsak, ze si clovek uzije kopec ,,zabavy,, pri mailovani a otravovani aby dostal svoje peniaze spat. Rozhodne pokial ma eshop negativne recenzie a tento ich ma hojne, uz by som nikdy neplatila prevodom! Este nikdy som nemala takuto zlu skusenost, preto ma to tak prekvapilo. Ako si dovolia fungovat ked robia taketo veci. Ja ako majitel by som sa prepadla po zem. Chybicka sa moze stat vsade, vsetko sa ale musi odkomunikovat a clovek nemoze byt ignorovany a klamany. Vtedy je to zaciatok konca. Skoda pre nich, lebo ja som knihomol aj moje decka a tak si len odpinkaju platiaceho a vracajúceho sa zákazníka! Som statsna ze som si vybila co mi patri a uz nikdy viac! Pekny den vsetkym maminkam a dakujem za nazory

katunika
autor
2. aug 2017

PROSIM NEBERTE TO NIJAKO ZLE TIE MAMINKY KORE MAJU S NIMI DOBRE SKUSENOSTI. JA LEN CHCEM VAROVAT ZENICKY KTORE BY MOHLI MAT NEGATIVNE SKUSENOSTI, ABY BOLI OPATRNE. PENIAZE NERASTU NA STROME A NASE NERVY SI POTREBUJEME SETRIT PRE NASE DECKA! 🙂

emka530
2. aug 2017

Pripajam sa, aj ja mam zle skusenosti s nimi, nastastie som zvolila dobierku a nie platbu vopred, dva krat som od nich objednavala, a dva krat som mala s nimi problemy, dva tyzdne od objednania ziaden tovar, ziadna komunikacia z ich strany ani dvihanie telefonu. Najhorsie je ze sa clovek spolieha ze ma objednany darcek .. 😠 vtedy ma zachranil iny internet.predajca knih, a od tychto som rusila objednavku cely dalsi tyzden, co neboli schopni dvihnut telefon ci odpovedat na mail..od nich uz nikdy viac ..a o co horsie, nikde sa nedala na ich stranku napisat recenzia, takze i ked po dlhsom case, pisem ju sem 🙂

katunika
autor
2. aug 2017

@emka530 recenziu kludne napiste na heureku, ochránite dalsich ludi od sklamania.

lubmar
2. aug 2017

Pripajam sa tiez so zlou skusenostou, roky som od nich objednavala bez problemov, mali najlepsie ceny, nikdy nebol problem. Odkedy sa prestahovali, ide to dole vodou.
Pred Vianocami, v dostatocnom predstihu som objednavala detom knihy, vsetky mali uvedene skladom, preto som sa spolahla ze pridu, deti sa velmi tesili, objednavka sa spracovavala asi 3 tyzdne!!!!! na emaily neodpovedali, dovolat sa nedalo, tesne pred vianocami, ked som uz nemala sancu kupovat inde mi dali vediet ze z 5 knih maju len 1!!!! keby som to vedela, davno by som nakupila inde. Viac nechcem o ABC ani pocut, odvtedy objednavam uz len z martinusu alebo sova.

orieska325
2. aug 2017

Aj ja objednavam pravidelne a nemam zlu skusenost.

ask
2. aug 2017

...objednane v aprili a bez problemov aj dorucene... za velmi dobre ceny.

didulka85
3. aug 2017

Objednavam odtial a vzdy som bola spokojna.

tarany13
28. dec 2017

Mám rovnaký problém, Najhorší internetový obchod na objednávanie kníh, žiadny email na ktorý sa dá napísať ohľadom stavu objednávky, len nejaky formulár na webe, na ktorý aj tak nikto neodpísal, telefón nezdvíhajú, hlavne že pri vybranej knihe bolo ,,SKLADOM,, a už to je 2 týždne od objednania a stále žiadne info, nič, len že sa ,,spracúva,,......človek ani nemôže zrušiť objednávku keďže nikto neodpovedá! Podľa recenzii na heureke je viac takýchto ľudí, tiež som poslala peniaze prevodom, a stále žiadna odozva....majú v tom pekný bordel

vera43
2. jan 2018

Doteraz som s nimi nemala problem, ale teraz objednavka nechodí a hlavne sa s nimi neda komunikovat. Telefony nikto nedviha, na maily neodpovedaju. Obratili ste sa niekto na SOI a s akym uspechom?

lucinddas
14. jan 2018

@vera43
@tarany13
@lubmar
@katunika
Dobry den, chcem sa spytat, ako ste dopadli s tymi knihami, nakoniec Vám ich dodali, alebo vratili peniaze? Dakujem za info.

montemotherone
14. jan 2018

Často som od nich objednávala, ale už dávnejšie a všetko bez problémov. Som veľmi prekvapená ☹ Teraz častejšie kupujem na MEGAKNIHY. Vyskúšajte. Tiež majú super ceny 😉

lucinddas
14. jan 2018

Ja som cez nich tiež často objednávala, ale teraz sa mi neozývaju a zaplatila som dopredu. Preto sa pytam ako dievcata dopadli s objednávkami, lebo sa zacinam bat, že už moje peniaze ani knihu neuvidim.

petrofka
14. jan 2018

Nikdy neplatim vopred. Radsej si objednam z Ciech napr.

lulu369
14. jan 2018

Ja som u nich párkrát objednala, no platbu som si dala pri prevzatí tovaru. A tovar mi vždy prišiel a mam dojem, že aj mail o odoslaní objednávky.

lucinddas
15. jan 2018

Dievčatá, prosím ozvite sa ako ste dopadli.

katunika
autor
15. jan 2018

Napiste im mail, ze ich date na sud, koli neopravnenemu obohateniu. Tak isto, ze ich budete medializovat v televizii sukromnej aj verejnopravnej. A taktiez v tlacovych periodikach. Drzim palce.

lucinddas
15. jan 2018

@katunika a ako ste dopadli? Vratili Vam peniaze?

katunika
autor
15. jan 2018

ano nakoniec vratili...stolo ma to kopec, telefonatov, mailov a zbytocne nervovanie sa...ale nevzdavala som to

katunika
autor
15. jan 2018

mne vsak vratili peniaze za nedodane knihy, prisla mi totiz len ciastocne vybavena objednavka..takze som sa natahovala o ten zvysok penazi