Muž si ma vôbec neváži

selena2
31. máj 2017

Ako znovu naštartovať vzťah?Muž si ma vôbec neváži.Mám pocit že som mu ľahostajná.Ale popri tom žiarli.Má niekto podobný problém?

ema234
31. máj 2017

@selena2 kolko ste spolu? Nemam taku skusenost, ale myslim ze to by si si mala vydiskutovat hlavne s nim preco sa k tebe takto sprava a ze ti to ublizuje, vy musite hladat riesenia, na modrom konikovi ma kazda zenska iny nazor a niekedy Ti poradia zle.

selena2
autor
31. máj 2017

@ema234 Však ja som to skúšala.A vieš čo mo povie nato?Vraj mať moje problémy.Že to mám z tých mojich seriálov a kníh.Sme spolu 15 rokov.

dominika6
31. máj 2017

@selena2 má niekto podobný problém?
nie tvoj už má problém.. alebo inú...

selena2
autor
31. máj 2017

@dominika6 Možno

ema234
31. máj 2017

@selena2 a si si ista ze nema teda inu? Lebo to je tazky pripad ked toto povie, to s nim asi nepohnes.

selena2
autor
31. máj 2017

@ema234 Nikdy nehovor nikdy.Možno má inú ale potom to dobre kryje.Ja už fakt neviem...Som už taká znechutená z toho vsetkého.

emilia25
31. máj 2017

15 rokov je dost veru dlha doba.mozno ma nejaku krizu stredneho veku.hlavne treba komunikovat medzi sebou a nebat sa hovorit o svojich pocitoch aj ked sa clovek citi stastne aj ked ho nieco trapi vzdy si treba najst cas na rozhovor.ist niekam na veceru len vo dvojici tak ako za slobodna.treba ozivavat stale ten vztah.nielen z prace do prace a podavat si klucky potom to ide vsetko dolu vodou.

dominika6
31. máj 2017

@selena2
teraz úplne vážne s takýmito vecami sa nežartuje..
vieš po 15r.( čo je v dnešnej dobe rekord) čo chceš..
ved aj tebe sa muž zdá byť rovnaký..poznáš jeho rituály od vtedy ako otvorí ráno oči...až po jeho pohlad,z ktorého vieš vyčítať komplet rozvitú vetu...
stále tie isté frázy,stereotypné úkony v domácnosti,tie isté starosti,radosti..
nervy v práci,nervy s deťmi,nervy s peniazmi..
pribúdajú hádky,odbúda rešpekt..
prešli ste si dobrým aj zlým...no nikdy nieje tak zle aby nebolo horšie 😀
a odpoved na tvoju otázku o ľahostajnosti?
a tebe on nieje už pomaly ľahostajný? ked on potrebuje vypočuť,poradiť,ukludniť nervy,hladá nehu,lásku pohladenie,sex? je to opätované?
či len vtedy ked chceš ty?
na všetko sú dva pohlady..

selena2
autor
31. máj 2017

@dominika6 Pekne si to napisala.Všetko je tak ...Až na to že mne chýba taká ta spriaznená duša.On mi ňou bol.Teraz uprednostňuje koníčky a prácu.Sa mozrejme peniaze treba.To je jasné.Ale mne chyba taka ta neha od neho.Myslím že ja som tá co sa snaží aby to fungovalo...

janickacrazy
31. máj 2017

@selena2 Máte deti? Podľa mna by si sa mala prestať snažiť, ked sa žena príliš snaží, tak muž sa snažiť prestane, má to presne opačný efekt. Prestan sa snažiť a uvidíš, čo sa stane. Možno sa muž zobudí. Máš nejaké kamošky, koníčky ty? Ak nie, tak je najvyšší čas si niečo nájsť. Budeš pre muža vzácnejšia, ked ťa neuvidí stále doma.

selena2
autor
31. máj 2017

@janickacrazy Máme dve deti.Trojročnú dceru a druhá má rok a dva mesiace.Ja som doma z deťmi.On je cele dni v práci alebo na rybách a v posilke.Ja nemám šancu na koníčky.Deti nemám velmi s kým nechať.Veď to je to že on je spokojný takto.Ja žienka domáca čo nevytiahne päty z domu.Vždy keď sme niekam šli a pozrel sa na mňz nejaky chlap tak ho šlo roztrhnúť.Jeho komentár"mal som si nájsť škaredú zenu.Nemusel by sa rozčulovať".

dominika6
31. máj 2017

@selena2
vieš práca bola,je a bude..hádam má 8h prac. čas...tak je večer doma..
večerajte spolu,pri stole..po večeri si sadnite a pýtaj sa ho čo v práci..ťahaj z neho čo najviac..aj ekd ťa to nezaujíma,nechápeš tomu hlavne nech debatí..
dajte deti spať a kludne ho len tak objím,pohlad..pozrite spolu film..
úplne banálne veci..bez výčitiek,nevyťahuj žiadne témy..nič..
ale toto ti po 15r. nemusím vôbec radiť..to vieš..

janickacrazy
31. máj 2017

@selena2 No jasné a sme doma! prečo nenecháš deti s ním doma a ty nejdeš na kávu, do mesta, do kina proste kdekoľvek? Ja mám 3 deti, najmladší má 18 mesiacov a chodím s kamoškami pravidelne na kávu od jeho 3 mesiacov. Manžel sa musí postarať, či sa mu to páči alebo nie. Minule som sa musela smiať, lebo ja som prišla domov z kávy úplne vyrelaxovaná a oddýchnutá a on upachtený, unavený, brblal, že malý nechcel mlieko a nechcel spať. Treba im dať pocítiť, čo je to byť na materskej, nech si to chlapci občas užijú.

selena2
autor
31. máj 2017

@dominika6
@janickacrazy Rada by som aj ja vyiadla z domu ale cez tyždeň odchádza z domu 4:15 ráno a domov chodí okolo 19:30.A vikendy robí väčšinou tiež.Buď na dome alebo v posilke.Proste som sama z deťmi a jeho nikde...

selena2
autor
31. máj 2017

A vecer príde,naje sa dá sprchu.Chvíľku je s deťmi a o 21 už spí.

dominika6
31. máj 2017

@selena2
chceš mi povedať že má 12h. prac. čas? denne?
aj víkendy?
somarina

selena2
autor
31. máj 2017

@dominika6 Naozaj tak robí.

dominika6
31. máj 2017

@selena2
ok ak by si mi povedala že 8h. je v robote a 8h. stavia dom..OK..beriem..
ale..
12h,prac. denne -za sebou..neexistuje..ani zo zákona..+ víkendy..chápeme sa?
aj keby bol neviem aký podnikatel či manažer..tak potiahne 12tku a na druhý deň je o 16:00 doma..
a komu stavia ten dom sa ho opýtaj ešte..

janickacrazy
31. máj 2017

@selena2 No pozri sa, moj muž tiež robí 12tky, ale do posilky a ani na ryby nechodí. Cez víkend občas ide do práce v sobotu doobeda, ale nie vždy. Musíš sa s tvojím mužom porozprávať, nie je normálne, aby bol stále preč. Ešte aj cez víkend je v práci alebo robí okolo vášho domu? Tak nepojde raz do posilky a pojdeš ty na kávu, takto to nemože fungovať, ved deti ho pomaly ani nevidia.

janickacrazy
31. máj 2017

@dominika6 Moj muž tiež robí 12tky každý den, je živnostník. Keby robil 8h, tak nič nezarobí. A takých chlapov je dosť.

selena2
autor
31. máj 2017

@janickacrazy No deti ho nevidia skoro vôbec.On doma neobsedí.

dominika6
31. máj 2017

@janickacrazy ona nepíše či je živnostník..
ale nie aj nonstop víkendy..
a mne tie jeho ryby,,posilky znejú ako zásterka..

janickacrazy
31. máj 2017

@selena2 No chce to vážny rozhovor, tie deti sú aj jeho, tak bohužiaľ ked doma neobsedí, tak dieťa do kočíka a dovi-dopo na 2 hodiny ideš von. Aspon cez víkend. Nemožeš sa o všetko starať sama a on pohoda v posilke a na rybách, to kde sme? U nás to tak funguje cez víkend, ja varím a malého si berie muž vonku, hádam nebudem ja variť s malým na krku a on kdesi v posilke?

ema234
31. máj 2017

@selena2 Ved na ryby a tak chodte cela rodina a namiesto posilky chodte na prechadzku, mate male deti tak sa tomu nech prisposobuje. Ja si neviem predstavit ze by si manzel siel do posilecky , na rybky a ja sedela s deckami doma. Ty kokso tak to radsej by som sama ostala. Toto vo vztahu som nikdy nepochopila, a nieje to aj tym ze ty si si to tak nastavila, ze si mu nechala volnost?

hanka1674
31. máj 2017

To by ma asi porazilo, ak by sa takto otec nezaujímal o deti a hlavne aj o mňa. To nejde aby všetko ťahal len jeden. To by ako vyzeralo, ty sa budeš starať a on si bude chodiť kade tade. Stala si sa pre neho samozrejmosťou a preto mu treba dať najavo, že to tak vôbec nie je

dominika6
31. máj 2017

@selena2 a už len posledná moja otázka

ty financuješ z 200,- evri domácnosť..stravu..
on z 200,- na nájom..
a kde sú ostatné ťažké tisíce čo zarobí kedže je 12h. denne v práci?aj víkendy?
to musí mať na účte majland...
a teba zdrbe za poistku čo sa sporí na dieťa pár šupov mesačne?
prosím o odpoved

dominika6
31. máj 2017

@selena2 prepáč..to nebolo tebe

emilia25
31. máj 2017

@ema234 veru zobrat stan spacaky a take krasne chvile mozu byt pritom.ohnik rybku si upiect.

marika39
31. máj 2017

@janickacrazy presne tak, môj odchádza ráno o pol šiestej a príde najskôr o siedmej, ale zase víkendy venuje nám, výlety, záhradka a podobne. Ale podľa toho čo tu píšeš , on od vás uteká😒

lilyianka
31. máj 2017

@selena2 chyba je v tom,ze tvoj chlap robi 12h denne...s detmi nie je a ani s tebou....jemu to tak vyhovuje??
Ja by som si ho posadila a povedala mu:som vo vztahu nespokojna,ty si ma nevsimas a ak si ma vsimne niekto iny,tak ziarlis...to mi tiez berie energiu...nie si so mnou ani s detmi....mne neprejavujes ziadne city a nemam z tvojej strany pocit,ze by si ma lubil...
Prosim ta a aku pracu vykonava ked robi 12h denne? Ved to je vela aj na kona.. bud by mal mat volno cez vikend alebo po par odrobenych dnoch 2 dni volno....
Neda sa,ze by si nasiel pracu kde by zarobil aj menej ale venoval by viac casu vam?
Lebo je odveci,ked pracuje a este chodi do posilky a na ryby...ok ved nech by siel,ale nech si cas najde aj na vas....na ryby nemoze zobrat aj vas??