icon

Ako pomôcť dieťaťu pri bolesti zubov?

4. aug 2025

Prosim zienky pomozte mi :( nejake rady,tipy?? Prijmem vsetko..rada si necham poradit...pri prvom dietati ani neviem ako,a vsetky zuby boli von. Mladsie dieta len place 5ty den,dasna napuchnute,krvave,pridruzili sa horucky, afty na jazyku ... nepomaha absolutne nic. Pouzivam kamistad, nurofen,panadol, paralen,dentinox. Samozrejme horucky,hnacky .Dnes je piaty den bez jedla , maximalne par lyziciek polievky alebo jogurtu. Moj nocny spanok bol ze 2 hodiny. Co by mu este mohlo pomoct?

kacena4
4. aug 2025

ze by smer pediater?! nech nieco predpise? urcite nieco na imunitu asi je oslabena drzim palceky

autor
4. aug 2025
@kacena4

ze by smer pediater?! nech nieco predpise? urcite nieco na imunitu asi je oslabena drzim palceky

@kacena4 aaa..nespomenula som,pediatricka nam odporucila bevitko, a lokalne kamistad.

bara_borka
4. aug 2025

@anonym_autor nema herpeticku gingivostomatitidu? Toto nie je bezne ori orerezavani zubov.

autor
4. aug 2025
@bara_borka

@anonym_autor nema herpeticku gingivostomatitidu? Toto nie je bezne ori orerezavani zubov.

@bara_borka ahoj, boli sme pri dr hrdlo bolo ciste. Avsak pri doktorke sme boli piatok :( ale ked mu otvorim usta su ciste,akurat tie dasna kde sa tlacia zubky su napuchnute a afty. Idem si to prestudovat dakujem

biglovemom
4. aug 2025

Horucky ma z aft.prejde to ,vydrzat.podavaj nadalej lieky proti bolesti.jest nemusi,nech pije, aspon 4pocikane plienky denne musia byt.

koniarova
4. aug 2025
@anonym_autor

@bara_borka ahoj, boli sme pri dr hrdlo bolo ciste. Avsak pri doktorke sme boli piatok :( ale ked mu otvorim usta su ciste,akurat tie dasna kde sa tlacia zubky su napuchnute a afty. Idem si to prestudovat dakujem

@anonym_autor no neviem. Šla by som zajtra znovu.

dzulli1980
4. aug 2025

Ono pediatri to veľmi neriešia, veď LEN zuby ... sú zubári - súkromné kliniky, kde dieťatku narežú ďasienka, zúbky pôjdu ľahšie von ... s dcérou sme tak boli, úľava okamžite.

pjosa
6. aug 2025

camilia - homeopatické, to som ja dávala pri prerezávaní zubkov