Ako zvládli vaše deti trhanie trvácnych zubov?
Čaute maminy. Mojej dcérke /12 ročnej/ majú vytrhnúť dva trvácne zuby / 14+24/ z ČO dôvodov. Prosím ako to zvládli vaše deti ? Moja sa strašne bojí zubára a neviem ako to zvládne ...juj už aj ja mám z toho strach. Už som kúpila aj homeopatiká na ukľudnenie, ževraj sú na paniku od zubára- Gelsemium. Nemáte s tým tiež niekto skúsenosti.
Ďakujem za každú odpoveď
juuj...dúfam,že to zvládne aj ona takto. Ďakujem 🙂
Zhruba v tom veku trhali aj mne, bola som sama u zubára, prežila som to v pohode. Nebolo to príjemné, bolelo to potom ešte zopár dní. Homeopatiká ti zrejme nepomôžu
@stanulienkat sama ?? Fuuha klobúk dole. No moja má strašnú paniku ...bojím sa ,že či ju nebudem ťahať na šmyku ku zubárovi 🙈 Tie homeopatiká sú moja nádej ...
Môjmu 5 rocnemu synovi trhali teraz predvčerom dva zúbky mliečne dokonca naraz bolo to veľmi rýchle pár sekúnd a bolo po . Nebolo to nič príjemné museli sme ho kus držať ale je to rýchle bude dobre neboj sa. ;) tvoja je staršia takže to dá určte lepšie... potom keď prestala injekcia účinkovať ho to začalo veľmi bolieť plakal tak sme dali tabletky od bolesti a inak fajn odvtedy nič nebolelo
@machalka27 No v tom čase sme take veľké deti už chodili samy k lekárovi častokrát, aj moje spolužiačky a neboj sa prežije to aj tvoje dieťa.🙂
Ak ma strach, tak rozpravat, povysvetlovat, a rozpravat, rozpravat. Nech to nedrzi v sebe. Uz je velka aby pochopila dovody, takxe uistovat, preberat preco sa boji, ci ma otazky atd atd.

@machalka27 mne tak trhali ako 12-ročnej, trvalo to 5min aj s príchodom a odchodom, pichla injekciu a vytrhla. Jeden týždeň vľavo, druhý vpravo. V podstate do večera som ani nevedela, že sa niečo dialo. Držím palce