Bernsteinkette baby. Ako dlho ste nosili?

lienkan
25. sep 2012

Dostala som od sestry - myslela som,ze si to ma davat dietko do pusinky ,ale zevraj je to len na nosenie .... Diskusia ci je to dobre - alebo zle by bola asi na velmi dlho a tak ak je tu niekto ,kto sa s tym uz stretol napiste mi prosim . Dakujem Vam 🙂

kvetinka211
25. sep 2012

@lienkan dost sa tu rozoberali tieto veci ... najdes to pod nazvom "jantarovy nahrdelnik"
celkom seriozne: nedala by som to babatku ani do pusy, ale ani na krk 😲 Moze sa na tom bud zaskrtit alebo sa mu to roztrhne a udusi sa malymi ciastockami ... cize pekne do suflika odlozit a moze to nosit ked bude velka slecna (na zuby to aj tak nepomaha, ked bolia tak bolia)

soldi
25. sep 2012

@kvetinka211 najlepsie je, ked pises o niecom, co si nevidela ani z autobusu 😉
uskrtit sa na tom nema ako, kedze to je pomerne blizko okolo krku a kazdy kamienok je viazany zvlast, takze ak sa roztrhne, tak sa ziadne male kusky nerozsypu.
@lienkan moj maly ho nosil asi od 5 mesiacov a teraz uz ma 17 mesiacov a sam si ho chodi pytat 🙂

alenka600
25. sep 2012

@lienkan Ci je to dobre....zalezi aj od toho ci tomu veris, ale nie je nic, co by na tom mohlo byt zle. Ak nepomoze, naisto neuskodi. My to mame, dcera bolesti zubov nemala. Neviem ci preto 🙂 Ale ani sa tym neudusila ani nic.

janka1011
25. sep 2012

Baby, ja sa vám čudujem, že veríte takým somarinám...

monika15
25. sep 2012

ja osobne by som to nedavala ... ked to kupis unas je prilozene ze to kupujes na vlastne riziko nemozes ich sudit... (tu sa kazdy sudi za vsetko hihihi )
pretoze je mozne aby to dieta roztrhalo... takze asi tak....

a @soldi ja som bola na pohotovosti s malym a bola tam baba co tam bola kvoly tomu ze dieta roztrhalo a pojedlo tie kamienky..... takze ja som to videla na vlastne oci ze sa to da........