icon

Ktorý zubár v okolí Nitry používa rajský plyn?

mart1na26
27. aug 2017

Ahojte maminy , prosim Vas viete mi poradit stomatológa v okoli Nr ktory ma v ambulancii rajsky plyn alebo nieco podobne aby sa dalo dieta vysetrit? Mladsej opucha licko a musíme to riesit len ona je tazko vysetritelna aj u obvodného doktora, ale to je na dlhsie.... Skusala som kliniku Andel v Hlohovci len tam je cakacia doba skoro 2mesiace.....

Prosim vsetky maminy ktore k tomu nemaju co povedat, pripadne tie co tu radi rypu do kazdeho hovna nech si svoje komenty nechaju pre seba. Dakujem

lapersefona
27. aug 2017

Ahoj predtym su daj vysetrut z krvi ci mas dostatok vitaminu B12. Ak by si mala nedostatok a bude ti aplikovany rahsjy plyn, moze dojst k poskodeniu mozgu.

Tuto informaciu mam z nemocnice od gynekologa.

mart1na26
autor
27. aug 2017

@lapersefona dakujem za informaciu a za radu. Ja som zatial len v plienkach co sa tyka info. Zajtra ideme po radu obvodnemu tak som zvedava co mi poradi. A potom budem pracovat a informaciami. Este raz vdaka. 🙂

mypa
25. okt 2018

@mart1na26 mozem sa opytat akoste to nakoniec vyriesilia ci ste nasli zubara ktory jej to urobil? Hladam aj ja niekoho

mart1na26
autor
26. okt 2018

@mypa dobrý deň. Už si presne nepamätám tému 😀 ale zubárku sme našli v Nitre pod Kalváriou. mladé baby veeeelmi šikovné. Okrem toho mám dievčatko z autizmom takze to muselo byť ultra rýchla akcia.... Boli sme tam dokopy 15min aj s uspavacim sirupom aj s vytrhnutim. Aby nebola v strese sirup sme dali do cajika ešte v aute , pekne zadriemala a v kresbe to bolo šup šup. Dalo sa aj uspať ale to som sa bála.... Takto sme mali 15min strachu, čo najmenší zásah do organizmu a máme pokoj. Keby ste mala otázky kľudne mi napiste 🙂 Martina

25mia25
4. nov 2018

@mart1na26 Dobry den, prosim Vas ako sa ta zubarka vola? A mozem sa spytat na cenu? Potrebujem ist s dcerkou a u Andela az po novom roku. Dakujem.

mypa
4. nov 2018

Asprodental.sk my sme sa objednavali pondelok a termin nam dali na zaciatok decembra.. Cenu vam ja neporadim ale maju cennik na stranke 🙂

25mia25
5. nov 2018

@mypa dakujem

mart1na26
autor
6. nov 2018

@25mia25 dobry den , my sme platili nieco okolo 50e 🙂 pani doktorka neviem ako a vola skuste stranku asprodental.sk 🙂

25mia25
7. nov 2018

@mart1na26 dakujem najskorsi termin mam dali v HC u Andela.

melindacicusik
1. jún 2020

@mart1na26 dobrý deň nehnevate sa že otravujem len sa chcem opýtať bližšie info ohľadom zubarky v Nitre mám krstniatko autistu a sme zúfalí má deravu stolicku že kam ísť s ním keďže nechce spolupracovať

25mia25
1. jún 2020

@melindacicusik ahoj, neviem ci by Hlohovec bol ďaleko, ale Andel centrum, tak viem ze tam chodia aj s autistyckymi detičkami a pochvaľujú si, len ta cena...

mart1na26
autor
2. jún 2020

@melindacicusik dobry vecer, napiste mi spravu 🙂