Ahojte maminky,moze to byt zub?od rana sa len nosime a placeme🙈ruka v puse a zrazu obrovsky rev asi ked si to potlaci alebo ja neviem🙈🙈🙈
Aj my máme stoličky vonku a očné zuby ešte nikde 😉 každé dieťa to má inak
Nooo isto podľa mňa v najbližších dňoch ten zub vylezie von. Afta to podľa mňa nebude, to by vyzeralo inak
Zuby.Aj nám sa tlačia teraz stoličky 4 naraz.Katastrofa😧
Moja ma taketo na jednom od narodenia
Mpja má 4mesiace a to isté, že by tak skoro?
@bobricek1979 ee nebol to zub zmizlo to (asi afta,alebo tzv cysta co zvyknu deticky mavat na dasnach to mi povedala detska dr)...ale vysli nam dva spodne naraaaz 😁🙈🙏🏻👶🏻🍾🥰
@megyi1711 tak preto bola nervózna či?
@bobricek1979 asi anooo 😉
@megyi1711 no hlavne, že sú von u nás to ešte asi potrvá trošku 😁
Ja mam tiez podozrenie ze nam idu zubky. Uz dve noci sa maly budi kazdu hodinu s mrncanim. Vecer byva nervozny (predtym mal vecery usmiate a aktivne) a ma aj redsiu stolicu. Ma 5 mesiacov. Dnes to ideme dat pozriet dr, aby som si potvrdila teoriu. Buduci tyzden odchadzame na dovolenku a to nas este caka ockovanie a krst pomedzi to, tak mam z toho celkom obavy 😕
Dr nam potvrdila zubky a odporucila homeopatika Camilia, ze vraj to dobre zabera.
Problem je ze nas pediater je uz 2 tyzdne na dovolenke, ordinuje ten tyzden co tu nie sme my a ked sa vratime je znova na 2 tyzdne prec.. Zasnem.. Ale zastupujuca pani doktorka bola velmi mila a ustretova a slubila nas preockovat po dovci takze spadol kamen zo srdca..
Tu začni písať odpoveď...
Odošli
Koľko má? Je to zub, a pravdepodobne sa tlačia aj iné zúbky, neslintá viacej?