icon

Nájde sa tu mamička, ktorej dieťaťu trhali viac zúbkov naraz?

shawlin
23. sep 2023

Caute utorok nas caka tahanie zubkov konkretne 4 predne respektive dva oredne a 2 dvojky uz len take zvysky...robit mu to maju v Presove v dent plus klinike daju mu nejaky oblbovacik ale ja som v tak prisernom strese ze nemozem ani spat lebo sa bojim ako to maly zvladne 😔 a ako bude potom fungovat ...

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
shawlin
autor
23. sep 2023

@kittykat22 5 rokov ma..jemu sa zacali skoro demineralizavat no zubarky tvrdiki ze treba ken cistit a cistit lebo neopravuju take zubky... bohuzial pitom aj spadol na oredne zuby a dasno mal az fialove potom sa zacali zubky kazit este viac a kedze syn je casto chory davali mu skoro kazdy mesiac atb samozrejme popri tom siruoy na kasel na sople na kdeco..a uz to bolo.... pred 3 dnami som si vsimla ze ma hnisavy vacok a hned som spanikarila hned ame zriesili Presov nakolko jeho zubarka tvrdi ze inak ako v sedacii ci narkoze to nepojde lebo ho napina len z tobo ze mu daju zrkadielko do ust... zubkov bude treba opravovat viac no doktorka kam ideme vravela.ze viac ako 4 mu ani nemoze spravit co chapem lebo i tak to bude tazke 😔 trojku co ma prevrtanu odtial mu dive maso ide ci co 🤦‍♀️ cele to je na zosalenie uz a ja o mesiac rodim a len kopec stresu teraz ze co bude dalej ...

katarinkaaa121
23. sep 2023

Môjmu ťahali 6 naraz ale musel ísť do celkovej narkózy. Inak by to nedal

shawlin
autor
23. sep 2023

@katarinkaaa121 a ako to zvladal potom ked uz bolo po vsetkom?

katarinkaaa121
23. sep 2023

@shawlin tak vzhľadom na to že nevedel vlastne že čo tak sa prebral taký troska v šoku ale skvele to zvládal. Mal síce napuchnute ďasna ale odpuchlo to dosť rýchlo na taký veľký zákrok a potom už fajn. My sme ťahali mliečne lebo sa mu tlačili trvale a mliečne mali veľký koreň a nechceli sa vykyvat. Nemali sme inu možnosť 🤷🏻‍♀️ Ale všetko pohode. Síce to stalo veľmi vela ale dá sa to. Potom už je pokoj

janka54321
23. sep 2023

@shawlin mojej trhali tri stolicky naraz v inhalacnej narkoze, mala vtedy 7. rokov a o par mesiacov dalsie dva...maly to zvladne neboj

deginko
23. sep 2023

Mojej dcére trhali dva predné plus jeden trvalý chirurgicky z ďasná,dostala ten oblbovaci sirup premedikaciu...a to dieťa po Tom sirupe na 90 per nevníma,takmer úplne spi..takže úplne v pohode

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
shawlin
autor
23. sep 2023

@kittykat22
Isto aj zadne..na 100% musime to.dat na 2x no alebo druhykrat uz pod narkozou uvidime jak toto zvladne

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
shawlin
autor
23. sep 2023

@kittykat22 dakujem 💙 veru o stolicky nechcem aby prisiel

katsmolkova
23. sep 2023

@shawlin do dent plus chodi aj moje dieta,bol aj v sedacii. Ak chces nejake info napis 🙂

kittykat22
23. sep 2023

@shawlin 1,2 su v pohode. od 3 su dolezite, pretoze vypadaju neskor a treba ich drzat koli postaveniu chrupu

lusilla
23. sep 2023

@shawlin nasemu robia tak ze 6 oprava a 4 a 5 trhaju zvysky co tam ma miecne, na vsetkych stranach, teraz ide na poslednu 4. stranu. Vzdy mu daju umrtvovaci gel a opichaju klasicky podla mna ako dospelemu inekciou, po tom gely to ma otupene a inekcia nie je taka neprijemna, nema to rad, netesi sa skor boji ale zvlada to statocne. Ma 9 rokov a skoro vsetky zubky mal pokazene kvoli potravinovym intoleranciam a naslednemu rieseniu vahy. Chodime uzasnemu lekarovy a to je velka pomoc, zvlada to super aj vdaka nemu, zial je to v Bratislave.