Neviditeľný zubný strojček pre deti
Dievčata moja dcera ma 11rokov a ma panicky strach zubarov a samozrejme krive zuby ☹ tsk zvažujem nad neviditelnym strojčekom aby sme tam nemuseli tolko chodiť, ma niekto stym skusenosti? Hlavne cena by ma zaujímala...a to riešiť až vtedy keď už nema mliečne zuby, však?
@simca06022011 moja dcéra mala minulý rok neviditeľný strojcek pol roka , teraz už má iba na noc. Boli sme ma kontrole každé 3 mesiace. Mala veľmi krivé zuby, teraz ma krásne. Platili sme 3500 eur. Sesternicina dcéra má fixný nemala také krivé zuby a ešte stále ho má. Stále sa jej doňho zachytávajú zvyšky jedla. Neľutujem ani cent
@memma to je super, ale nie je to pravidlo . Asi nemala až taky problém so zubami, ako si si myslela. Ja som sa poradila s lekárkou a to co som písala, je proste fakt. Moja bude mať strojcek 2,5r. To co spraví by neviditeľný neurobil vôbec a lekarka ho vobec neodporucala. Mimochodom " rovne" vrchne zuby mala dcera uz za dve návštevy... na oko. A rovnako u vas sesternica môže mat zase iné veci na riešenie. My napr posúvame celé oblúky, vyrovnávame zuby, zaraďujeme a aj otaca jej stoličky. Toto nie je vec, co sa rozhoduje len tak kvôli "pohodliu ", ani neriešim ci to je 2500 ci 3500 eur. My to máme napr nacenene na 2800 ale ja netuším ani koľko sme už z toho platili 😂
S údržbou a ani jedenim nemá moja problém vôbec.. čiže to je individuálne. Každý sa rozhodne aj tak určite na základe konzultácie s lekárom 😊
Prosím Vás, nosilo Vaše dieťa neviditeľný strojček aj keď ešte malo dosť veľa mliečnych zubov? Dcéra má 11 rokov, veľký predkus aj sánku treba rozširovať, vraj je pre ňu vhodný len neviditeľný, lebo ten nočný jej nerozšíri sánku. No má zatiaľ trvalé len 1ky a 2ky...mne sa to nejako nepozdáva. Ďakujem za každú info.

@patka06 Ešte jedna otázočka, čo ak ho dcéra už nebude chcieť nosiť po pár mesiacoch,lebo ona je už celkom spokojná.( plus jej puberta, )Bude potom nejaký problém, lebo doktorka vravela ,že budem podpisovať plán liečby,plus to budeme postupne splácať. ďakujem