icon

Priesvitný strojček a vaše skúsenosti

alexaalexa
16. jan 2013

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či máte skúsenosti s "priesvitným" strojčekom. V akej cene sa pohybuje ( ak už mám 18). Prípadne môžete odporučiť aj nejakú dobrú zubárku. Ďakujem 🙂

dorottka
3. aug 2018

@katusqa196 3500e (rok 2016) - ziadne odtlacky, analyza modelov alebo pridavanie/odstranovanie attachmentov neboli navyse spoplatnovane, vsetko bolo v cene, na tri splatky a navyse som neplatila uz ani cent.

idai
24. sep 2018

Baby, posledné dva razy som u Dr. Matouškovej neplatila za kontrolu. Vravela, že zmenila cenník, pri drahších liečbach sa už za kontrolu a ostatné veci neplatí, všetko by malo byť v cene 👌👏🏼👍 Tak snáď aj ďalší lekári budú časom takto progresívne uvažovať. 🙂

lenikk9
28. sep 2018

Ahojte, prosim vas aj ja sa chcem spytat, ci mate niekto skusenosti s invisalignom v Žiline? konkretne Kafkadent? 🙂 Cena, spokojnost? dakujem za kazdu odpoved 🙂

memek
13. nov 2018

@lulik11
@idai
@futureshop
Ahojte, precitala som asi celu tuto debatu. Velmi zvazujem tento strojcek. Odradzaju ma financie, ale hlavne to ze to bude boliet. Na vysvetlenie. Mala som fixny strojcek. No neskutocne to bolelo, boli tyzdne ked som jedla iba ryzu po zrnkach nic ine sa nedalo. A obavam sa ze tu to bude podobne. Tlak v hlave a bolest zubov. zajtra idem dat trhat 8cku a uz ked som toto odobrila zubarke ze ju dam prec tak premyslam ci si och dam vyrovnat. Mam stlacene obluky a dvojky hore mam zrotovane o 90°. Strasne rada by som videla vase zuby pred a po. A pripadne aby ste napisali nieco co vam nikto predtym nepovedal, trebarz ze sa s tym neda rozpravat alebo ze ste zacali chrapat a pod. Budem si to davat robit v KE vo family dental care.

lilinka232323
13. nov 2018

@memek ahoj, momentalne absolvujem tiez liecbu invisalign... Som na konci... Vobec sa nemusis bat bolesti, je to uplne v pohode... Tiez som sa bala a nebolo to nic hrozne... ja som si kupila aj acceledent je to ten urychlovac ktorym vlastne mozes menit dlahy po tyzdni nie po dvoch ako to zvycajne byva.. Co sa tyka rozpravania ani s tym nebol mejaky problem po tyzdni si zvyknes.. Mne to tiez robili v ke doktorka renata urban... Ak chces kludne sa pytaj na cokolvek rada pomozem

lilinka232323
13. nov 2018

@futureshop nemozes sem ukazat fotku zubkov?

lulik11
13. nov 2018

@memek ahoj, neviem porovnat bolest s fixnym strojcekom, ale ano bolelo to, hlavne na zaciatku. Mam vysoky prah bolesti, ale aj tak som mala prve 2tyzdne co robit. Myslela som, ze budem jest uz len jogurty, bala som sa do cohokolvek zahryznut, lebo tie zuby boli velmi citlive. Ale do mesiaca sa to zlepsilo a bolest uplne presla, resp.obcas som trochu citila zuby po vymene dlahy, ale to je taka par hodinova zalezitost. Napriek bolesti som rada, ze som do toho sla a sla by som znova. Ja som chvilu suslala, to bolo jedinne take blbe pre mna 🙂

lulik11
13. nov 2018

@memek tu je foto na zaciatku a po 6mes

luciade
Autor odpoveď zmazal
idai
13. nov 2018

@memek Ahoj, ja musím povedať, že nemám vysoký prah bolesti (neznášam dobre žiadnu bolesť), ale toto ma nebolelo vôbec. Aj prvé tri dni to bolo skôr otravné ako bolestivé (máš v ústach cudzí predmet, ktorý by si najradšej dala von), ale ináč žiadna bolesť. Zvykne byť mierna citlivosť počas prvého dňa, resp. dvoch dní každej novej dlahy, ale to si väčšinou ani neuvedomujem. Sem-tam pri jedení, ale nie je to bolesť, iba pocit, že tie zuby máš ako keby slabšie, že sa s nimi dačo stalo (pohli sa), neviem, ako inak to vysvetliť 🙂)) Inak už to mám 16 mesiacov a som spokojná, výsledok je, že sa už nehanbím usmievať tak, ako predtým. 🙂 Určite najlepšia investícia, ktorú som mohla do svojho zovňajška dať, len škoda, že som sa na to nepodujala omnoho skôr (aktuálne mám už 32 rokov). Ale čo som čítala na nete, tak aj 60tnici mávajú Invisalign 🙂)

idai
13. nov 2018

@memek Inak ak vieš po anglicky, na FB je skvelá skupina s názvom Invisalign Support, dá sa v nej aj vyhľadávať podľa kľúčových slov - tam sa dozvieš všetko, čo Ti len napadne. 🙂 Môžeš sa aj na hocičo opýtať, ľudia sú tam nápomocní.

lilinka232323
Autor odpoveď zmazal
lilinka232323
14. nov 2018

@lilinka232323 este to nie je ukoncene tak aspon predbezne

sojer78
19. dec 2018

Ahojte, tiež zvažujem či dať tento neviditelný strojček ale trošku ma odrádza cena.
neviete mi poradiť kde v Bratislave a okolí je tá cena prijateľnejšia?
čo pozerám cenníky tak to vychádza do 4000€

memek
20. dec 2018

@sojer78 ahoj vsade na svete to tolko stoji. Fakt. 3500-4000 takto sa to hybe

lulik11
20. dec 2018

@sojer78 do 4tis je to este velmi dobra cena. V BA full invisalign na 4-4,5tis len zacina. Priemer je skor tych 5tis

sojer78
20. dec 2018

ne pekne... a neviete cena sa odvíja aj od krivosti zubov alebo je to jedno?

lulik11
21. dec 2018

@sojer78 existuju 3 typy; mikro, lite a full invisalign. Mikro je myslim do 5dlah, lite do 14 a full je viac ako 14dlah. Cize ano, z casti sa cena odvija aj od krivosti. Pokial potrebujes naozaj len malinku korekciu a stacil by ti lite, tam cena zacina uz na 1500€. Ak mas zubky krive viac, tak potom full (a tam uz je rovnaka cena ci dostanes 20 dlah alebo 50)

sojer78
21. dec 2018

@lulik11 a vieš mi, prosím ťa, dať kontakt na zubnú ambulanciu kde to takto delia? lebo toto som ešte nenašiel.

lulik11
21. dec 2018

@sojer78 v BA napr. Mudr.Thurzo - https://www.sangreazul.sk (na stranke najdes kontakt). Tento doktor je najvacsi odbornik na invisalign, resp.ma s nim najviac skusenosti, ale je aj jeden z najdrahsich. V Auparku je Mudr.Dianiskova..., Skus pogooglit, je ich viac v BA, len sa treba informovat, lebo vacsina na strankach neuvadza ceny a blizsie info.

ema_65
11. jan 2019

Dobrý deň,
viete mi prosím odporučiť zubára v okolí Martina / Žiliny kde vykonávajú liečbu Invisalignom? Rovnako, by som sa chcela informovať, ak niekto viete, či je bežné aby sa ceny vyšplhali cez 4000€. Je to suma, ktorú by som nerada prekročila, pričom strojček budem potrebovať na oba rady zubov.

memek
11. jan 2019

@ema_65 nazlavadna.sk je teraz kupon so zlavou na invisalign, vo family dental care. Zlava 350€

ema_65
11. jan 2019

@memek Dakujem krasne, pozriem to.

luciade
11. jan 2019

@ema_65 Mna to uz teraz vychadza cele vyse 5300 eur a to sa stale este najde nieco,za co trrba zaplatit :( strojcek samotny 4500, 2x100 eur skeny, 580 eur plan liecby...),no asi to edte nebude koniec

ema_65
11. jan 2019

@luciade Juj, to uz je vazne moc :/ A kde presne chodis? Nevraveli, ze ta cena ktoru stanovia na zaciatku ma byt konecna?

kikako11
24. jan 2019

Som z MT a začala som liečbu invisalign v DK Mudr. Gazdík, som pozitívne naladená a nadšená prístup lekára vynikajúci. Tešíme sa na konečný výsledok.

ema_65
25. jan 2019

@kikako11 super, vďaka za tip. Takže si spokojná s lekárom? Ako dlho budeš mať invisalign a koľko približne ťa to vyšlo, ak sa môžem spýtať?

weja
25. jan 2019

@ema_65 ja som chodila do ZV k Dr. Matouškovej... skvelý prístup, nikdy som dlho nečakala, pani dr. veľmi milá a zlatá..... môžem len odporúčať....

luciade
Autor odpoveď zmazal
luciade
Autor odpoveď zmazal