Prvé očné zúbky

cikra
20. aug 2013

Ahojte mamicky. Aj vy mate take problemy s rastom ocnych zubkov? Moj maly uz poriadne vyse tyzdna nespal v noci. na zaciatku mal teploty, potom to preslo na hrdielko. Vcera konecne nieco zjedol ale v noci to bolo rovnake. Budil sa kazdu chvilu a zaspal len pri mne v posteli ked som ho preniesla naspat tak o hodinu bol opat hore, a celu noc to iste. Bojim sa aby si neprivykol spat pri nas. Doteraz sme nemali problem az teraz pri ocnych zubkoch. bud zaspi v posteli alebo mne na rukach. prejde to ked konecne vyjdu? Vrati sa vsetko do normalu?

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cikra
autor
20. aug 2013

no tak u nas zase naopak dolne boli v poriadku,tak ako ostatne , ale tie horne katastrofa. ja len dufam, ze vsetko bude tak ako predtym...🙂

jajus28
20. aug 2013

Nam tri ocne zubky narastli na dovolenke ani neviem ako, a s poslednym sme to tiez potom doma maly tazsie, nervozny, nic nepapal, uspavanie na rukach. Musis vydrzat zubok sa vytlaci a vsetko sa postupne vrati do normalu, aj uspavanie, mozno nie hned v prvu noc, ale za dve, tri, drzim palce nech to uz mate rychlo a s co najmensou bolestou za sebou.

cikra
autor
20. aug 2013

Dakujem za rady. Snad to uz nejak vydrzime. len naozaj sa bojim toho aby si dovtedy nezvykol spat pri nas. Dost ma totiz okopuje ..samozrejme ako ine deti.. Len mi cakame dalsie babatko 😅

jajus28
21. aug 2013

@cikra neboj oducis ho opat spavat v postielke. Na mojho sme isli postupne inak sa nedalo jednu noc este zaspaval vedla mna vzdy ked uz spal som ho prelozila do postielky samozrejme sa zobudil a zacal plakat tak som sa ohla az pri neho, aby vedel, ze som pri nom hladkala som ho az pokial nezaspal, druhy den uz zaspaval na rukach, treti den uz len v postielke som ho hladkala a na taky piaty len pusinka, zhaslo sa svetlo a trosku si pomrncal az zaspal no a na taky siedmi den pekne bez placu sam zaspinkal. Drzim palceky a neboj zvladnete to niekedy postaci, aby uspaval tatinko u deti to je predsa len vadsia autorita u nas to funguje ked obcas strajkuje vecer.