Ako sa hrať s mesačným bábätkom?

simeonik
11. apr 2009

Ahoj kočky. Mám mesačného synčeka a chcela by som vedieť ako by som sa s ním mala hrať v priebehu dňa keď nespí. Ja sa s ním rozprávam, spievam mu ale zdá sa mi, že je to stále to isté dookola. Ako zabávate svojich drobcov vy?

cheekymonkey
11. apr 2009

Cau, prave som o tom napisala do temy spanok cez den. Ver mi, ze s mesacnym sa da toho dost. Mne sa overila podlozka s hrazdickou na ktorej visia hracky. Ono to babo este vela nevidi a nevnima, ale mala mi tam vydrzala celkom dlho bez toho aby som na nu dozerala. Spievanie je skvela vec. Kup si CDcko a pustaj jej to, to sa malej tiez pacilo a mozno ti pri tom zaspi.

zuza.m
11. apr 2009

no my sme sa mojkali hojdali natriasali vozili.to mal rad iba v tedy bol ticho. 😅
tiež mal rad rozpravanie a spievanie.ono to babenko moc toho nevie ale neskor pokroky uvidiš.

janinah
11. apr 2009

len poznámka,pozor na tie visiace hračky nad očkami,nech nie sú príliš nízko,ja som tak dcére skoro vyrobila škúlenie,našťastie sa to opravilo,lekárka sa hned pýtala,či nemá nad očkami hračky.....

susik77
11. apr 2009

janinah: ani nemaju byt moc vpredu, tiez by mohlo skulit...
podla mna hrat sa s mesac. mimcom je silne slovo 😖 mozno akurat to spievanie, nosenie a pod. ale na "hranie sa" nema este zrely mozocek. a este potrebuje vela odpocivat. myslim, ze tie visiace hracky, kolotoc a pod. najskor od 6.-8.tyzdna...

cheekymonkey
11. apr 2009

No ja si myslim, ze treba davat dietatu podnety uz od narodenia. Moja mala mala v postielke nad hlavou kolotoc odo dna kedy sme ju priniesli z porodnice a keby som mala rebricek najlepsich kup pre babatko, tak toto by asi delilo prve miesto s podlozkou. Mala zboznovala na kolotoc pozerat aj pol hodinu a po dvoch tyzdnoch na zvieratka aj kricala.

Netreba kupovat zlozite veci s tisic ozdobami visiacimi nad hlavou, oni si vystacia aj s malom, ale pre mna tieto dve veci boli zachranou a aj ja som si mohla trochu vydychnut a zaroven mala sa naucila byt chvilu aj sama.