Problém s vyprázdnením u dvojmesačného chlapčeka

betka269
25. okt 2016

Ahojte mamičky nemali ste niektorá takúto skúsenosť? (Boli sme už na výtery, vysledky až štvrtok piatok) papame BEBU HA a máme veľmi zelené hovienko, podľa mňa aj zapachajuce no riedke (nie hnačka) taká ideálna konzistencia, len drobec ju nevie vytlačiť, nechám ho dva dni nech sa pokúsi sám, ale keď už vidím že ho bolí bruško (puci sa, plače hladný nieje a po vyprazdneni spokojný kopka si smeje sa) cvičíme, masirujeme, držíme bruško v teple. Keď už už to vyzerá že by kakal nejde to, dame trubicku (ani nie pomalu po prvú dierku a už to ide, len sa bojím že si zvykne) nestretli ste sa s tym?

majooocka
25. okt 2016

@betka269 my sme mali tiež problém....papal Nutrilon a keď sme kúpilo mliecko babylove tak začal bez problémov kakat

miricka77
25. okt 2016

Zmen mlieko.Chlapci skratka koliky mavaju.Treba to prekonat,prezit.Nic ti nepomoze uplne.A neboj sa,na rurku si nezvykne.U nas sme pili tiez babylove a vsetko ok.musis skusit,ake mlieko mu sadne.

betka269
autor
25. okt 2016

Skúšali sme nutrilon a anticolic nutrilon a odvtedy kakame na zeleno...pretoo sa bojím meniť predtým sme z BEBY peknee prazenicovo ale potom po nutrilone zeleno..

kp7333
25. okt 2016

Skuste medzi krmeniami podavat kamilkovy caj - taky ten bio, co je od narodenia. Harmancek ulahcuje vyprazdnovanie a posobi proti bolesti bruska. A este kvapky Biogaia. V krajnom pripade pomoze rurka, nebojte sa toho, nezvykne si, ak sa nebude pouzivat prilis casto a dlho. Do tych 3 mesiacov by to malo byt v pohode. Potom uz sa koliky zvyknu upravit.

linasi
25. okt 2016

Vyskúšajte sab simplex kvapky a mastičku pupik