Zdedí moje dieťa po mne tučné nohy?

sivypegas
30. dec 2017

Baby,viem ze je to kravina ake jednoducho mam z tych noh komplex od detstva a uz teraz sa bojim,ze mala bude mat pevne stehna a lytka pi mbe:'Ma 10m a uz to vidim:(Viem ze toto teraz riesit je blbost ale nemozem si pomoct,tato myslienka sa mi vkrada nechtiac do mysle a ked vidim,ze maka zdedila nohy pi mne,uz teraz mi je to luto.Snad sa to bude dat ovpktvnit,ze bydem ju viest k sportu a varit zdravu stravu,ziaden cukir a rychle,tucne,vyprazane jedla....Ako to je u vas?

beky1813
30. dec 2017

Chuda mala, este ma len 10 mesiacov a uz mama spekuluje, ake diety jej naordinuje.

evittam
30. dec 2017

Ak zdedi len tie tucne nohy tak to bude nactom este dobre.

sivypegas
autor
30. dec 2017

@beky1813 tak nechcem mat z nej gulicku,to je horsie pre zdravie ako dieta.A zdravy zivotny styl neznamena dieta.Jednoducho,moje dieta nebude mat ibedy tyou vepro,knedla zeli.Ale skor stredonorsku kuchynu a hl bez cukru.

evittam
30. dec 2017

*na tom

sivypegas
autor
30. dec 2017

@evittam k teme,inak to tu kvoli tebe zasa zamknu.

evittam
30. dec 2017

@sivypegas Kvoli mne?! 😂😂😂
Diskusie si dávaš rušiť sama.

evittam
30. dec 2017

A k teme som sa vyjadrila.

ukulela
30. dec 2017

pokial nebude obezna a bude mat len pevne stehna, tak sa predsa nic nedeje! plne suhlasim s @beky1813 - dieta uz ma naordinovane diety, no parada. spamataj sa a bud rada, ze mas zdrave dieta. je to ako by si uz teraz riesila, kedy jej das spravit silikony, lebo co ak zdedi male prsia ....

sivypegas
autor
30. dec 2017

@evittam uz odbacas.poprosim admin @xxxxxnnnnn aby tuto diskutujucu usmernil,prispievat k teme,nie zasa diskusiu narusat.

ebi88
30. dec 2017

@beky1813 suhlas, navyse genetiku nezmenis ani sportom, niektore veci nevycvicis, to ti povie aj profi trener... a po dalsie, mala mozno nebude mat z toho zoaden komplex, viedla by som ju k tomu aby sa mala rada v prvom rade, a bola (aj ty) vdacna ze ma dve zdrave nohy a moze chodit (aj sportovat, pre radost).

pribinak
30. dec 2017

Myslim, ze pevne nohy ci stehná budu podstatne mensi problem sko ked zdedí hlúposť po mame

Ked zdedí, tak co? Vsetci sme nejakí, podstatne je, aby bola zdrava a šťastná

evittam
30. dec 2017

@sivypegas Ja nikde "neodbacam". Nemozem za to,ze sa ti moja odpoved nepáči. Ano-moze tvoje dieta zdedit tvoje tlste nohy a nielen to.

sivypegas
autor
30. dec 2017

@ukulela dieta a zdravy,ziv styl je rozdiel.

judar
30. dec 2017

@sivypegas ty si fakt špecialista na vymýšlanie sprostych tém...s detskym očkovanim a predtym zas s HAK...nestačím sa zakaždým diviť keď na dáku tému narazím a rovno s tvojim menom...

sivypegas
autor
30. dec 2017

@pribinak toho da nebojim ,ma predpoklad byt inteligentna,akbuz nie pi mne,tak po otcovi.

ukulela
30. dec 2017

a mimochodom - aj cukor je pre vyvin potrebny, bacha na to. mozme sa bavit o vynechani rafinovaneho cukru, no uplne ho vynechat je chyba. okrem toho v skolke/skole sa ti potom dieta zblazni ....
okrem toho zdravy zivotny styl a chore hnanie sa za nejakym pomyselnym idealom je tiez rozdiel. ak ma predispoziciu mat silne stehna a lytka, neovplyvnis to. ja mam siroke clenky - si mam dat obsekat kosti?

evittam
30. dec 2017

Dievcata, nenamahajte sa. Najskor diskusiu založí, nepacia sa jej reakcie a zajtra prípadne ešte dnes ju da zmazat.
Ano, pardon za momentalne odbocenie od temy.

sivypegas
autor
30. dec 2017

@ebi88 ale,vsetko ide sportom,tomu never,ze nie.

sivypegas
autor
30. dec 2017

@ukulela ale cukor ano,len nie rafinovany,cukor uplne pistaci zo stravy,napr ryza,zemiaky,chlueb a pid,rafinovany cukor,pre zdravie najhorsie,co moze byt.

jamipato
30. dec 2017

@sivypegas to jednoducho neovplyvnìš,genetika nepustì.Mám tiež ten istý problém a moji dvaja synovia to zdedili po mne,ako ja po svojich predkoch.Tiež by som bola najradšej keby majú nohy po mužovi,také "baleťácke". Hlavne, že sú zdraví.Ozaj jej môžeš dopriať kvalitnú stravu a viesť ju k pohybu pre lepší pocit 😉,ale neovplyvníš to.Šú to pre mňa kraviny,ktorými si hádam nebudem znepríjemňovať život.Nie každá môže byť modelka

sivypegas
autor
30. dec 2017

@ukulela a uz nastastie su skolky,kt zalozila skupina Co jedia zdrave deti,kde vobec nesladia,rano zdrave kase s ovocum,voda bez sirupu.Pozri si nspr diskusie s Adelou Banasovou ako ju od malicka viedli k strave a skadkostiam.

deti95060810
30. dec 2017

maminka kašli nato, kým dcéra vyrastie budú sa už robiť rôzne operácia na krásu....teš sa zdraviu malej dcéry....
zober to takto - na každú dieru sa nájde záplata....aj ty si sa páčila manželovi aj s tými nožičkami....a aj dcéra si nájde chlapa, ktorému to vadiť nebude a ešte to možno bude pokladať za sexi.... nikdy nevieš čo sa komu páči a čo nepáči...🙂

ebi88
30. dec 2017

@sivypegas viem, lebo som robila fitnes pred tehu, a niekore usadene tuky, ktore su geneticky dane, sa odstranit daju, ale operativnym zasahom (ktore mnoho fitnesiek aj podstupi na cestke k dokonalosti).

llaurita
30. dec 2017

To neovplyvnis, ja som uplne chuda, po porode 54 kg, pred porodom anorektickych 44 kg a nohy mam v pomere k telu vzdy dost hrube. Hlavne mam hrube lytka a ked priberiem vzdy to ide do noh. Je to dost mozne ze to zdedi aj dcera, no co uz, dolezitejsie je nech je zdrava. Mame v rodine momentalne rocne dievcatko, ktore ma leukemiu, to je problem nie hrube nohy...

sivypegas
autor
30. dec 2017

@jamipato ved ano.no napr ja uz mam nohy ako modelka,aj po porode sim dala dole hl z lytok 4cm a ani neviem aki,ked necvicim..a predtym sim sportovala,cize aj sportom sa vela da zmenit.

sivypegas
autor
30. dec 2017

@ebi88 ja som dsla z lytok dole 4cm..teraz su super,malu som uspavala na fitlopre,da sa vsetko.

ukulela
30. dec 2017

@sivypegas nie, nejde vsetko sportom. siroke boky sportom nezmenis. raz su tak stavane kosti, ta postava bude mat taku liniu. krivy, nos, siroke clenky, ked ma predispoziciu na hrubsie stehna, tak sportom len vytvarujes, alebo zvacsis svaly, mensie budu len hladovanim, si ujasno, ci chces mat stastne zdrave dieta, alebo sa budes na nu pozerat, aka je mala chudinka s pevnymi stehnami ... mat 175 centi a 50 kilo nemozeme mat kazda. stavba tela skratka nepusti.

sivypegas
autor
30. dec 2017

@deti95060810 🙂 Ved hej.

sivypegas
autor
30. dec 2017

@ukulela tak boky az tak nejdu,ale lytka a stehna ano,virm z vlastnej skusenosti.No ano,len maly budem viest k sportu a zdravej strave ,urcite ju nebudem trapit ale chcem jejbukazat aj iny ziv styl ako ten klasicky ,vepro,knedlo zeli...A uz dnes je to vo viacerych rodinach tak.

sivypegas
autor
30. dec 2017

@llaurita to mi je luto.