icon

13 ročná dcéra uteká v noci z domu za frajerom

janka11142
10. máj 2013

Dobry den.mam na vas otazku čo robiť s dcerou,ktora mi uteka v noci z domu aby išla za frajerom.vyfackanie a dohovaranie nepomaha.a myslim že ani psycholog by nepomohol.za rodičmi dotyčneho asi nepojdem lebo vraj chodi po krčmach. dakujem za odpovede...

Strana
z4
diana151
4. aug 2016

Neviete trocha verit svojim detom ? Tak dobre kde su az prilis mlade a prilis velki rozdiel tak nie ale ale inak by ste ima mohli verit

mima283
4. aug 2016

No psychologom to hlavne neries to je puberta zbytocne z nej len blazna porobis a bude v kolektive za dementa ak sa to dozvedia. Cez den jej s nim dovolis nprmalne byt ci nie?

mima283
4. aug 2016

Az teraz som si vsimla ze to je stara tema tak nic 😄

jana_eyre
4. aug 2016

@diana151 ved aj ja som mala v 13 frajera 😊 a pamatam si v akom soku mama bola.. Ale neutekala som kvôli nemu z domu, nič by sa tým nevyriesilo.. Drzim palce, mozes sa porozprávať aj do sestrou, treba len vždy komunikovat a hlavne aj pocuvat co ti hovoria a pripustiť si aj kritiku..

diana151
4. aug 2016

@jana_eyre ale sestra nechce aby som s nim bola osamote
A ani ho nepozna

jana_eyre
4. aug 2016

@diana151 tak možno rozhovorom sa dozvies že ma na to nejaky dôvod, skúsenosť.. Aj ona mohla všeličo zažiť a urcite ta ma rada, zle ti nechce.. Tiez treba vysvetlit a pocuvat..

diana151
4. aug 2016

@jana_eyre a co mam teda robit ked ma ajtak nepustia
Viem ze mi chcu dobre ale niekedy mi to lezie nanervi

katka253111
4. aug 2016

@janka11142 janka,ako.si to nakoniec.doriesila vtedy? Co pomohlo,nepomohlo? Porad do buducna 🙂

jana_eyre
4. aug 2016

@diana151 a keby si ty mala radiť, aká by bola tvoja rada?

diana151
4. aug 2016

Neviem kedze este niesom ani mama

diana151
4. aug 2016

@jana_eyre nechce otom ani hovorit ta neviem

kikina84
4. aug 2016

@diana151 no ja ti radit nebudem asi si utekala..lebo nakolko ja mam teraz uz dceru , a ak by ona utekala z domu by som ju zadrhla 😀 .. treba najst nejaky kompromis s maminou aby ste sa mohli aspom cez den stretnut..kazdopadne po veceroch by som ti nedovolila ani ja,nakoľko si este velmi mlada a v dnesnej dobe je svet krutejsi ako kedysi..Ja som tiez zazila par situacii ako sopliak kedy som si ani neuvedomila ze som mohla prist napr. o zivot a nemusela som tu uz byt..to si az teraz premietam spatne ako som vela krat riskovala tymi mojimi utekmi z domu...ale nastastie primne boli vsetci svaty a dopadlo to dobre..a na lasku si este mlada..ja som bola s viacerymi chalanmi od puberty a toho praveho som nasla az ked som mala 21..a ani jeden mi za uteky nestal..ale to si samozrejme tiez uvedomujem az teraz..len co som si doma zbytocne narobila peklo z nasimi..drzim palce 😉

diana151
4. aug 2016

Dufala som ze sa z mamou budem vediet dohodut ale ona vobec nechce aby som znim blla sama vonku ci den ci vecer aj ked sme len kamarati ona tomu neveri
A pohadala som sa znou
A ona mi nato ze nech prestanem lebo mu take napise ze uz sa namna ani nepozrie
Tak co mam robit

jana_eyre
4. aug 2016

@diana151 napis jej uprimny list, aj napis ako ju mas rada a ze by si bola rada, keby ti troska doverovala.. listom to ide vzdy lepsie, lebo nikto nikomu neskace do reci, nie su tam take emocie, ktore by druhu stranu vytacali..

utekom z domu ale nevyriesis nic, bolo by to len horsie pre teba.. nic ine poradit neviem, pretoze u nas doma to zvacsa bolo vzdy o komunikacii a pocuvali sa obe strany, takze uprimne neviem co by som robila na tvojom mieste, keby ma mama nechcela pocuvat.. ale rozhodne by som neutekala z domu, je to nebezpecne a mohla by si tym svojej mame velmi ublizit.. a to urcite nechces, ved je to tvoja mama a je jedina na svete..

diana151
4. aug 2016

Ano no dakedy ma vitaca ako aj teraz ked je taka

mima283
4. aug 2016

@jana_eyre necitala som celu konverzaciu medzi tebou a dianou, ale predpokladam, ze je este mladucka a musim povedat, ze je to velmi pekne, priam az zarazajuce, ze tu este niekto dokaze normalne, bez vysmechu a hlupych narazok poradit mladej babe. A rozprava sa s nou normalne, nie akobs nejakou handrou len preto , ze je mlada 😊

jana_eyre
4. aug 2016

@mima283 dakujem za pekne slova 🙂

ja neviem cim to je, ale stale si pamatam ake to bolo, ked som bola v puberte a dufam, ze mi ta pamat vydrzi az kym budu v puberte moje deti.. a velmi dufam, ze ak aj oni raz budu pisat na net za nejaky problem, co ich bude trapit, tak sa najde niekto, kto ich nevysmeje a aspon sa pokusi ich nasmerovat spravne.. je to tazke obdobie zivota..

pekny vecer.. 🙂

tinapa
4. aug 2016

@janka11142 Karma..darmo. Väčšinou to tak je. Reagujem na príspevok z 11. mája 2013.. to je staré. Čo vaša dcéra dnes?

jana8867
5. aug 2016

Ja som si pred rokmi v období puberty mojej dcéry myslela, že horšiu pubertu mať nemôže. Dnes vidím, keď 13 ročné deti utekajú z domu, v 16tich ostane dievča tehotné, v škole prepadá, že moja dcéra bola anjel.

Strana
z4