icon

15-ročná dcéra je vonku. Nikto ju nepustil, povolenie si nepýtala

22. máj 2023

15,ročná dcéra má dcéra riaditeľské voľno. Pýtala sa ku kamoške do mesta, mala byť do tretej. Neprišla domov o šiestej písala iba že príde po siedmej. Nikto ju nepustil, povolenie si nepýtala. Zajtra škola. Volali by ste jej teraz cez tel., kedy sa slečinka dostaví domov? Muž zúri, ja ležím s horúčkou, toto mi nechýbalo

Strana
z2
autor
22. máj 2023

@matullienka bratranec chodí domov takýto čas z práce

autor
22. máj 2023

@syslik81 tak Zaracha mal byť názov , netrvá to dlho, občas tam bola polhoďku

autor
22. máj 2023

@januska12323 už sedí ubratranca v aute

terezka1947
22. máj 2023

Toto je písané ako telenovela.
Dcéra nie je doma....u kamošky....nie,u pumpara....pumpar je známy.....nemá bus...už je na ceste domov.

simca06022011
22. máj 2023

vies co, normalne ste jej mali zavolat, o 15tej, kde je a nech pada domov. Vybavene. Toto keby mi urobila, dostane po papuli taku, ze ju otoci a domace vezenie do nevidim. Zo skoly domov. byt na tvojom mieste uz som davno po nu tam, aj taxikom. Ma povinnosti, dohoda bola o 15tej doma. Vies kae ma problemy, co robi/nerobi a uveris a dovolis jej kamosku kto vie ako daleko a kde. O 10 rokov starsieho chlapa, 15tke, by som z hlavy vytlkla.. viditelne ma velmi malo povinnosti.
SOm zvedava, co mne dcera nachysta o par rokov :DDD

autor
22. máj 2023

@terezka1947 nemusí sa trapiť už je doma

simca06022011
22. máj 2023

Inak neviem, aky mate problem, rodicia nabehnut za mladym na pumpu, nech ju proste vyhodi a vypoklonkuje z tade, ze ma 15rokov. Kludne aj dceru na hanbu by som tam priniesla. Je to ponizujuce a trapne. Ale jednak on je v praci, nema tam co otravovat, druha vec je ze to vobec nie je vhodne. A este ma aj problem dostat sa z tade domov...

terezka1947
22. máj 2023

No ja sa netrapim,veď to je tvoje dieťa.
19:22 píšeš,že došla sms,že je na pumpe,kto.je 20km.....a odrazu je už doma?
Už si stihla aj bratranca vybaviť,aj pre ňu bol,aj prešli 20km.
No hovorím,telenovela.

betulinka1
22. máj 2023

Neviem co by som spravila ja, nastastie mame dvoch chlapcov ale viem co by spravila moja mama so mnou alebo so sestrou a moj otec s tym chlapom na pumpe za ktorym by sme chodili. Akoze taku hanbu ako by spravili tam, a potom poriadky doma, ze uz by ma tam nikdy nenapadlo ist. Asi by som uz nedostala ani € cely mesiac, dobitie mobilu zabudni, prehrabali by mi mobil, co sa deje a potom by mi vysvetlili, ze po maturite si mozem robit co chcem ale do vtedy budem tancovať ako oni pískajú. Uprimne ani by som si nedovolila prist neskor ako sme boli dohodnutí, vynimka bola smrt alebo smrteľný uraz 🤣🤣🤣.

domka222
22. máj 2023

Už sedí v aute a za dve minúty je zrazu doma?🤥

natalka2230
22. máj 2023

Na vašom mieste sa radcej spýtajte ci je ešte pannou... Tochto by som sa nebála keď je dlho vonku skôr toho ci donesie domov brucho 🤣 treba tabletky... Až už má tak nič 😁

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mamickalisticka
22. máj 2023

Fuuuu za toto by som ako 15r mala doma čoromoro, ale v prvom rade by som to ja ako decko neurobila.. nedovolila by som si to.. nasrata by som bola ako pes a pre to decko by som šla osobne, že by sa hanbila vrátiť na pumpu.. 🙈 hneď by mi horučka prešla

prasiatko30
22. máj 2023

To su uz prazdniny alebo len detom uz sibe z ucenia na zaverecne skusky?

fauko
Odpoveď bola odstránená
caroline_
22. máj 2023

15 rocna do siedmej? Neprehanaj...

matullienka
22. máj 2023

@caroline_ tak pokiaľ nemá splnené povinnosti a úlohy do školy nevidím na tom nič zlé

kittykat22
22. máj 2023

Divoka pumpa. Len na konikovi kazdy pondelok o 18:43

lienka.7
22. máj 2023

@autorka namiesto toho aby si si zhanala decko, vypisujes tu po MK. to fakt ako matka nevieš čo máš robiť???? Ani tvoj muz????

luccija
22. máj 2023

@caroline_ bola celý deň preč...
Autorka ty si si s ňou cez deň nepísala, keď bola akože u kamarátky?15:15 by som písala či už ide domov a nie cakat 3 hodiny a potom to ešte natiahnuť
Nie, nemôžeš som chorá mas tu psa otec je v práci...

nyusika
23. máj 2023

@oblaacik problém vidím v tom, že dohoda bola DO TRETEJ.
A pubiška si robí, čo chce.

Toto je úplne zlyhanie rodičov a nulová výchova.

danica2711
23. máj 2023

ak toto nie je vymyslené, tak sorry, ale čo si si vychovala, to máš

eva8
23. máj 2023

Dcéra je zamilovaná. Porozprávaj sa, čo na Tom chlapovi vidí, čo sa jej na ňom páči, či nie je veľmi stary, či ju neberie ako mladšiu kamošku. Povyzvedaj, opýtaj sa, či by ste tam spolu nezašli (to odmietne) Potom sa jej poďakuje, že ti dáva vedieť, kde je. A nakoniec povedz, že keď sa na niečom dohodnete (byť o tretej doma), tak sa má spýtať, či môže ostať dlhšie von, nielen oznámiť. Či mala nejakú možnosť sa tam dostať. Ona na to možno podotkne, že určite by si ju nepustila. Pravdepodobne tam nebola prvýkrát tak večer, keď viete, že o tejto dobe chodí bratranec domov z práce. On robí tiež na pumpe, alebo ju len odtiaľ "vyzdvihuje"
Dcéru som držala na krátko, synovi som dala az prílišnú voľnosť s tým, že vždy sme sa dohodli, že o tej a tej hodine mu zavolám a povie mi kde je a kedy príde. Nie cez školský týždeň. Musíte si s dcérou dohodnúť nejaký systém, lebo na strednej si s ňou neporadis, keď budú fakt chodiť hore- dole cez voľné dni. Dávaj pozor, aby ti neprestala dôverovať. Keď sa bude cítiť veľmi obmedzovania, začne ti klamat

Strana
z2