icon

17-ročná dcéra chce ísť s priateľom na trhy do Budapešti a prespať tam

3. dec 2022

Baby, dcera bude mat v marci 18. Ma 3 mesiace priatela, s ktorym by chceli ist do Budapesti na trhy s tym, ze by tam jednu noc prespali. Pustili by ste ju? Akosi sa nam s manzelom rozchadzaju nazory. Ja som za, on proti.

Strana
z3
mikadooo
4. dec 2022

Ja by som ju pustila. Antikoncepciu by sme už mali určite prebratú (to by som riešila už vtedy, keď by si našla chlapca, nie až keď chcú ísť spolu niekam oficiálne prespať 🤭) a aj návštevu gynekologičky. Ale ak by bol muž proti, tak by som jej povedala, že možno na rok, to už bude mať oficiálne 18, takže to bude jednoduchšie s týmto povoleniami 😁. A skúsila by som im zariadiť večer odvoz domov, nech si teda aspoň tie trhy užijú 😉.

judar
4. dec 2022

Ved ju pusti ale ked sa jej nedaj boh tam nieco stane tak cakaj potom pekne natahovacky s madarskou a slovenskou stranou lebo stale nema 18 a to ze ma 19r frajera a este ktomu len 3 mesiace a myslis si ze vies aky je tak no to je akurat tak nic...

abbey1
4. dec 2022

Mňa by reálne zaujímalo, či skutočne nepúšťate svoje deti do 18 rokov do zahraničia. Ja som teda mega úzkostlivapá a hyperprotektívna matka, ale zdá sa mi to prehnané. Veď deti bežne chodia študovať do zahraničia, na jazykové pobyty. A potom zrazu dovŕšením 18 rokov už môžu ísť? Či?

sojorez
4. dec 2022

Pustila - ak by som priatela poznala (nie, ze raz som ho videla pri zoznameni, ale napr. spoluziak zo skoly, z jednej dediny, chodi k nam s dcerou castejsie, ona k nim), ak by som mala v dceru taku doveru a ona vo mna, ze viem, ze pri sexe si bude pocinat uvedomelo (ochrana), rozhodne nie autom (unava, nedostatok skusenosti), ale vlakom/ busom. Aby som mala info, kde budu ubytovani... Potom uz len krizik na celo, bozk a prianie, nech si to v zdravi uziju.

weronika171717
4. dec 2022

Pustila by som ju. Kde je problém vysvetliť jej, že ak chce mať sex, tak nech použijú ochranu. Čím viac ju budeš držať, tým to bude horšie. Ak jej dôverujes, a píšeš, že ten priateľ je slušný chalan, tak nevidím problém, aby nešli spolu. A sexovať môžu hocikedy hocikde, aj v aute. Možno tvoj muž si nechce pripustiť, že to ešte neskúsila. Verím, že sa rozhodnete tak, ako si to vaša dcéra zaslúži. 😉

vroni
4. dec 2022

Pustila. Ale asi by musela mať frajera ma voditku, aby sa nestratil on. 🤣🤣🤣🤣 Moja dcéra je dračica po materi a on ma hlavu kdesi v oblakoch (obrazne i doslovne) a bežná realita mu uniká.

nelili1978
5. dec 2022

Určite by som nepustila. Nikdy by som neverila ,,hormónom".

chvostnatygabor
Odpoveď bola odstránená
jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
chvostnatygabor
Odpoveď bola odstránená
kdemasrozum
23. jan 2023

Nezabudnúť pribaliť kondómy na cestu...

norikaro
23. jan 2023

ked sa to tak vezme za 3 mesiace bude mat osemnast a isto zacne pouzivat tie vety za ved uz ma 18 a podobne.mna by skor trapilo to, ze su spolu len 3 mesiace a neviem teda ako aj vy toho chlapca poznate

Strana
z3