17-ročná dcéra sa nevhodne fotí na internet
Ahojte.
Poprosim vas o nazor, co by ste vy robili v takejto situacii a ci by ste to ako matky nechali tak. Budem co najviac strucna. Ide o to, ze dcera (17r) zacala pred nejakym casom behavat, najprv cvicila doma, potom uz zacala chodit do fitka a zmenila si stravovanie, zacalo ju bavit zdravo si varit. Bola som rada, nevidela som na tom nic zle. Avsak, po case, ako zacala cvicit, zdravo jest, sa zacali dostavovat vysledky, schudla a ma lepsiu postavu. Este chce nabrat svaly, rysovat postavu. No co sa mi uz nepaci a co ma priam sokovalo, bolo, ked som uvidela jej fotky na instagrame. Zacala sa celkom odvazne fotit. Ma tam fotky, kde ma len tielko, tangace a ukazuje zadok, ze v akej ho ma forme… Predtym sa skoro nefotila a uz vobec nie takto… Pre mna je to velmi lacne, vulgarne a nehodi sa mi to ani na dospelu zenu, nie na 17r dievca.. Je super, ze na sebe maka, ja ju podporujem, ale tieto fotky su za mna cez. Snazila som sa s nou o tom porozpravat, ale odsekla, ze je to jej vec. Coskoro je dospela, takze si moze robit v tomto smere co chce. Ja by som jej len chcela vstiepit, ze takto prezentovat svoje telo na internete ma opacny efekt, nez si mysli… Myslite, ze by som to mala este nejako riesit alebo nie? Co by ste robili vy?
Studuje tvoja dcera?Cim chce byt?
@maminkadeticiek toto by aj mňa zaujímalo ... Autorku zrejme komentáre úplne odradili diskutovať
Ig pls
Chce ukázať jej pokroky v cvičení alebo stravovaní, alebo to už smeruje k OF? Sú to fotky, ktoré by jej v budúcej kariére mohli ublížiť?

@silvike ja nechápem ako sa takto môžu fotiť matky a dávať to na net.Nemaju žiadnu úctu, neberú ohľad na tie deti.Keby sa mi mama fotila v tangacoch alebo s vystrihmy,tak by som sa asi ako decko alebo pubertacka prepadla od hanby.V tejto dobe nie je úcta k ničom.Muzi sú do 30 pri materach,samozrejme aj kvôli mamahotelu a financiám ale na druhej strane, odmietajú sex, radšej si to robia sami.Cela táto doba je pomýlená.