dobry den, moja dcera robila prijimacky na bilingvalne gymnázium (bilikova,bratislava) a skoncila 30. pod ciarou, brali 57, podali sme odvolanie cca 9.4. a chcela by som sa opytat či ma nejaku sancu sa tam dostat na to odvolanie anebo nie. A sete by som sa chcela opytat ze ked sme podali to odvolanie toho 9.4. ci neviete kedy priblizne by nam mala prist odpoved. Ďakujem vekmi pekne za kazdu odpoved🙂
@ellsesemere88 podľa mňa malá šanca, ďaleko pod čiarou, to by sa 30 prijatých detí muselo rozhodnúť, že nejdú. Ale zavolaj pre pokoj v duši, odpoveď ste už hádam mali mať...
Záleží aj dokedy sa prijaté decka mali rozhodnúť. Ak ten dátum už bol, tak by vám písali skrz odvolanie, ak ešte nie, tak čakajú. Ale teda 30.pod čiarou je veľmi vela
@ellsesemere88 ja pojdem proti prudu, podla mna sancu ma. Z prijatych urcite nenastupia vsetci a z tych 29 pod ciarou pred tvojim dietatom isto vacsina je prijata inde.
Minule sa tu jedna pytala, ci ma sancu, ked je 300 pod ciarou😅. Ta sancu nemala ;)
@ellsesemere88 odpovedaju az po druhom kole. Zalezi kolki sa este odvolaju, kolke odvolanie Vase bolo v poradi a kolki potvrdia nastup, ti nad ciarou.
kolegyninho syna prijali na odvolanie, ale bol 5. pod čiarou. Tiež sa jej zdalo, že dlho neodpovedajú, zavolala tam a odpoveď, že veď áno, je prijatý (na druhý deň to prišlo mailom). Takže zavolaj si
Dcérinej kamoške volali až v pondelok z bilingválnej OA, bola cca 23. pod čiarou. Moju tam zobrali hneď, tak sú šťastné teraz obe 🙂 Šanca teda je určite nejaká ešte.
@palculienka40 myslite ze zalezi aj na poradi podania odvolania? my ked sme podali, povedali nam ze uz maju 4 (neviem ci ratali aj nas)
@ellsesemere88 ano ide to podla poradia. Tak nam to vysvetlila riaditelka, ze v odvolani nie je dolezite kolky pod ciarou ste ale kolky ste podali odvolanie.
@ellsesemere88 Nam zase povedali na gympli ked som odniesla odvolanie ze sa ide podla poradia a nie podla toho kedy bolo podane odvolanie. Kolegov syn bol prijaty na odvolanie az tento tyzden na bilingvalne gym.
Syn bol na bilingvalnej OA 19. pod čiarou a prijatie na odvolanie prišlo hneď po 2. kole prijímačiek. A čo som pozerala na stránke školy, tak posledný prijatý na odvolanie bol/a 27. pod čiarou. Nie všetci podali odvolanie, tak poradie sa posúvalo
Dievčatá prosím vás ako to vlastne funguje s tým odvolaním. Na školu berú 100 detí, dcéra je 128. Odvolanie sme podali takmer okamžite.
Ak je niekto napríklad na 105 mieste a nepodá odvolanie ale prijatie nepotvrdia 7 , tak automaticky je ponúknuté toto miesto tomu 105 aj keď odvolanie napodal? Ja tomu nejako nerozumiem. A kto vlastne rozhoduje o tých odvolaniach, či na každej škole je to inak? Ďakujem baby.
@vrtulnik odvolanie sa podava do datumu xy a potom ide nie podla datumu podania odvolania ale podla poradia ako sa dieta umiestnilo napr. ak bol niekto na 105 mieste a poda odvolanie na piaty den a tvoja je 128 a poda odvolanie prva , zoberu jeho nie ju
ak odvolanie nepoda nic mu neponuknu len tym co odvolanie podali
@mamina7070 takže uvoľnené miesto je ponúknuté len tým čo podajú odvolanie?
@vrtulnik ano ale podla poradia na prijimackach nie podla poradia podania odvolania
@mamina7070 vďaka
@ellsesemere88 už dávno ti podľa mňa mala prísť odpoveď. Zavolaj zajtra.