Ako pristupujú pediatri k vašim dospievajúcim deťom?
Dnes som sa skoro neudržala, keď začala môjmu 16 ročnému synovi na prevencii hovoriť v zdrobneninách. Najviac bola veta: "Paľko aký pekný chlapček z teba vyrástol, ty nebudeš mať núdzu o dievčatá"😀 a to ani nehovorím o vyšetreniach, ktoré mu robila ako malému chlapcovi.
Na druhej strane sestrička, ktorá mu brala krv a merala bola autoritatívna.
@anonym_autor druhá vec, že denne sa stretávajú s maličkými deťmi, tak je tam určitá profesionálna deformácia. Ja si pamatam jednu pani učiteľku v škôlke, ktorá mala môjho syna v triede a aj so mnou sa niekedy tak infantilne bavila
ja si pamätám keď môjmu povedal : "Tak v tomto veku to už strieka na všetky strany. " chlapec mal tiež nejakých 16r
Vykat mu (mozno) bude az ked bude mat osemnast. Pozna ho od plienok.
Ale na cukrík nárok nemal
Mal si vypytat, usta hadam ma
Ale na cukrík nárok nemal
@anonym_autor chudacik, nedostal. Aj si poplackal kym si mu ty kupila?
Nerozumiem, kde má byť problém?
@anonym_autor a čo mala vyložiť fľaštičku a ponúknuť ho
🥃🍺🍷
Ja Ťa chápem, ten prístup je strašný ... Nabudúce jej narovinu povedz nech sa takto k nemu nespráva, to by aj mne vadilo.
Je to oficialne. Ľuďom drbe.🙈
Zase niekto skúša trollovať.
Tak to by som ti dopriala moju byvalu pediatricku, ktora sa k pacientom chovala podla nalady, ked nemala naladu (vacsinou) nakricala na teba uz len z principu a navyse totalne flakala diagnostiku az tak, ze som kvoli nej raz skoncila v nemocnici s vaznou diagnozou… Vam ludom uz nevyhovie nikto, ani ked sa clovek snazi a je mily a ani ked je kkt..
@anonym_autor naozaj ta to realne trapi alebo si chcela len oznamit ako sa doktorka rozprava s tvojim synom?
Netrápi ma to Len či to má niekto podobné?
Odporucam Ti zmenit pediatricku. Urobis jej velku sluzbu
Netrápi ma to Len či to má niekto podobné?
@anonym_autor nemam problem, vyrobím problem. Úplne bežné správanie, kedze ho lekárka pozná od mala. Bud rada, ze je k nemu milá. K lekárke predsa nechodí tvoj syn každý týždeň. O 2 roky sa môže prihlásiť k všeobecnému lekarovi pre dospelých. Keď ti to tak vadí a neprežiješ to, tak aj pediatrička sa dá zmeniť.
Ty si šťastný človek. Že sa "skoro neudržíš" kvoli takýmto nezmyslom. Pozná ho zrejme od bábätka a zas tak často ho nestretáva. Tak ho stále vníma ako dieťa. Buď rada, že sa milo správa.
Za mna ok ak su lekari mili aj takymto sposobom. Je to sice vtipne, lebo uz ma 16 rokov ale stale v pohofe, dospely este nie je a asi ho pozna vely zivot, od babatka. Lepsie ako by mala byt mrchava no nie? 😃
Ja mam zubarku, trochu starsia odo mna a furt mi tyka a hovori Andrejka a to mam uz pekne po 30-tke 😂 Aspon sa menej bojim 😊
@anonym_autor no vidis nas petiater 35 rocny mojej dcere 17rocnej povie "minule som na teba trubil a ty si sa ani nepozrela" 🤣🤣🤣🤣
A ona mu na to, z na nu stale dakto trubi, ze ona uz sa ani neotaca🤣
Takze celkom fajn.
Podla mna na tom nie je nic zle. 16 nie je 26 a aj keby to je este v pohode poznamka... Co sa tvojho syna tyka.
Za mna ok ak su lekari mili aj takymto sposobom. Je to sice vtipne, lebo uz ma 16 rokov ale stale v pohofe, dospely este nie je a asi ho pozna vely zivot, od babatka. Lepsie ako by mala byt mrchava no nie? 😃
Ja mam zubarku, trochu starsia odo mna a furt mi tyka a hovori Andrejka a to mam uz pekne po 30-tke 😂 Aspon sa menej bojim 😊
@anonym_f9c92e Moja kolegyňa má cez 50 a všeobecná lekárka jej tyká, lebo veď však tam chodí od 25 r. (presťahovala sa sem po svadbe) a p. doktorka má okolo 70tky.😉 Kolegyňa tiež berie s rezervou a skôr sa na tom baví, nerieši.😁
@anonym_autor no vidis nas petiater 35 rocny mojej dcere 17rocnej povie "minule som na teba trubil a ty si sa ani nepozrela" 🤣🤣🤣🤣
A ona mu na to, z na nu stale dakto trubi, ze ona uz sa ani neotaca🤣
Takze celkom fajn.
Podla mna na tom nie je nic zle. 16 nie je 26 a aj keby to je este v pohode poznamka... Co sa tvojho syna tyka.
@derdia Naša má 70, neviem presne ale okolo 70 určite. Nikdy som sa nad tým nezamýšlala. Len dnes syn už mal na to iný pohľad😀
@anonym_autor a co bolo na tom preboha živého ozaj saa spamataj
@anonym_f9c92e Moja kolegyňa má cez 50 a všeobecná lekárka jej tyká, lebo veď však tam chodí od 25 r. (presťahovala sa sem po svadbe) a p. doktorka má okolo 70tky.😉 Kolegyňa tiež berie s rezervou a skôr sa na tom baví, nerieši.😁
@anonym_446850 ano, ani mne by to nevadilo ak by by bola inac profesionalna a slusna 😊 Zase ti lekari su uz raz tak zvyknuti, neberu to nijak zle alebo zeby chceli cloveka urazit.
Ja som sa len chcela spytať na skúsenosti , komu sa to nepáči alebo v tom vidí nejaký podtón , nech to nahlási!
Ak ho pozná od bábätka nevidím na Tom noc divné. Ak ho pozná Rok dva prišlo by mi to divné. Ja som mala kedysi dávno takí detskú lekárku. Ale chodila som k nej strašne rada, taká milá osôbka,
Má ju od bábätka, aj dcéra , bola som s ňou vždy spokojna, aj som aj dnešný pristup bol 100%, spýtala sa na každý detail. Pozrela ho precízne.
Celkovo ja som si všimla jednu dve vety. On si z toho robil srandu. Nič viac. Veď má 16 inak si to vyloží ako my.
Ja som sa len chcela spytať na skúsenosti , komu sa to nepáči alebo v tom vidí nejaký podtón , nech to nahlási!
@anonym_autor Mne sa v tom nezdá byť.nejaky podtón. Ale ak sa syn zle cítil, mohol sa slušne ohradiť.
Ja mám síce len 11rocnú, ale keď sa jej pred týždňom pediatricka šprtala v ruke, lebo sa jej nedala odobrať krv, potom jej dala pusu na vlasy. Rovnako to urobila, keď bola u nás doma na prvej prehliadke a dcéra mala 6dní. Ja na tom nič zlé nevidím, dcéra tiež nie.
Ak je ale niečo niekomu nepríjemné, treba sa ozvať.

@anonym_autor a co mu mala vynadat ? Tak asi ked ho pozna od narodenia tak je to pre nu furt chlapcek