icon

Ako pristupujú pediatri k vašim dospievajúcim deťom?

14. okt 2025

Dnes som sa skoro neudržala, keď začala môjmu 16 ročnému synovi na prevencii hovoriť v zdrobneninách. Najviac bola veta: "Paľko aký pekný chlapček z teba vyrástol, ty nebudeš mať núdzu o dievčatá"😀 a to ani nehovorím o vyšetreniach, ktoré mu robila ako malému chlapcovi.
Na druhej strane sestrička, ktorá mu brala krv a merala bola autoritatívna.

Strana
z2
viestta
14. okt 2025
@anonym_autor

Má ju od bábätka, aj dcéra , bola som s ňou vždy spokojna, aj som aj dnešný pristup bol 100%, spýtala sa na každý detail. Pozrela ho precízne.
Celkovo ja som si všimla jednu dve vety. On si z toho robil srandu. Nič viac. Veď má 16 inak si to vyloží ako my.

@anonym_autor ked pekny chlapcek bez ujmy prezil to, ze mu nazrela do spodarov, prezije aj pekneho chlapceka.

autor
14. okt 2025
@viestta

@anonym_autor ked pekny chlapcek bez ujmy prezil to, ze mu nazrela do spodarov, prezije aj pekneho chlapceka.

@viestta to som niekde spomínala? Nie nepozerala! Ani sa nepýtala😀 To čo ho trápilo v minulosti rozobrala.

viestta
14. okt 2025
@anonym_autor

@viestta to som niekde spomínala? Nie nepozerala! Ani sa nepýtala😀 To čo ho trápilo v minulosti rozobrala.

@anonym_autor vsak ja viem, ze si nespominala. Ale aj to byva u teneegerov big problem na preventivkach.

autor
14. okt 2025
@viestta

@anonym_autor vsak ja viem, ze si nespominala. Ale aj to byva u teneegerov big problem na preventivkach.

@viestta nie je to náš prípad😀

althejka
14. okt 2025

Ja tiez volam decka z cakarne krstnymi menami a ked pride dvojmetrovy slon "Adamkooo" tak sa smejeme. To je proste tak. A ze starsim su tie detske obrazky po stenach trapne,to uz nam tiez niektori pubertaci svestovali 😁

anonym_3905e4
14. okt 2025

@anonym_autor .moja zubárka sa ku mne chová rovnako ako pred 10,20 ,30,40 rokmi, a u všeobecného som za posledných 30 rokov neznášala veľa rozdielu. Obe ma poznajú od mala. A predsa sem nechodím vyplakavať.
Mať tak tvoje problémy a Fickovu rentu

anonym_7ba4c2
14. okt 2025

Tiež sa ohradiš, ak ti v robote povedia "Evička, Magduška..."? Veď si už tiež dávno dospelá .

rakywanda
14. okt 2025

Som stará korčula a nadriadená ma volá zdrobneninou mena. Ale keď ju naseriem osloví ma priezviskom. Aspoň viem, akým smerom sa bude uberať rozhovor 🙂

lizatko1009
14. okt 2025

prepac, ale v pondelok som bola s mojim 16 rocnym na preventivke a spravanie bolo ako vzdy, usmiate, privetive, kludne a este mu lekarka povedala, fuuu ty cvicis? aky mas krasny chrbat a vyzeras byt dobry chlapec, pacis sa mi😉 mna ani nenapadlo nieco dalej riesit.

som_realistka
15. okt 2025

Tak, k pediatricke moze chodit tusim do 25🥴, moja isla na preventivku este v tretom rocniku na vyske a doktorka na nu, ach zlatko, to bo casy ked si sa zmestila na vahu (pre babatka), po,namka po tom co jej namerala 189 cm

som_realistka
15. okt 2025
@som_realistka

Tak, k pediatricke moze chodit tusim do 25🥴, moja isla na preventivku este v tretom rocniku na vyske a doktorka na nu, ach zlatko, to bo casy ked si sa zmestila na vahu (pre babatka), po,namka po tom co jej namerala 189 cm

@som_realistka preklep 180cm

viera012345
15. okt 2025

@anonym_autor My sme mali jednu pani dr pediatricku od narodenia az kým syn nemal 20r.Ako syn rástol,p dr.primerane veku s ním komunikovala.

autor
15. okt 2025
@som_realistka

@som_realistka preklep 180cm

@som_realistka tak syn má 194😀 Koľko meria si musel pozrieť sám

anonym_22b8ad
16. okt 2025
@anonym_autor

Má ju od bábätka, aj dcéra , bola som s ňou vždy spokojna, aj som aj dnešný pristup bol 100%, spýtala sa na každý detail. Pozrela ho precízne.
Celkovo ja som si všimla jednu dve vety. On si z toho robil srandu. Nič viac. Veď má 16 inak si to vyloží ako my.

@anonym_autor a ty si tam xo robila u skoro dospeleho chalana najmä ze ti vadi ako s nim hovorila lekárka 🤣🤣🤣bože žena nehľadaj prpblem tam kde nie je

autor
16. okt 2025
@anonym_22b8ad

@anonym_autor a ty si tam xo robila u skoro dospeleho chalana najmä ze ti vadi ako s nim hovorila lekárka 🤣🤣🤣bože žena nehľadaj prpblem tam kde nie je

@anonym_22b8ad bolo napísané aby prišiel so zákonným zástupcom tak som tam bola

Strana
z2