Ako riešiť neúspech na talentových prijímacích skúškach?
Ahojte, moja dcéra si podala prihlášky na 2 stredné školy (talentové) a mala prijímačky a neurobila ich a nedostala sa tam , teraz je celá nešťastná a zúrivá lebo mala iba tieto prihlášky (nemala nič ani obchodnú, nič) ja som tiež zúfalá, lebo neviem čo ďalej a čo s ňou robiť, kde má ísť ani ja už neviem lebo ona bola talentovaná na umenie,máte nejaké nápady?
Odvolanie je bez šance?
Určite kontaktuj nejakú urxitelku čo má v kompetencii prijimacky deviatakov a pohľadajte inú školu.
@adelka55 prosím ťa neklam.
Prvé kolo talentových prijímačiek bolo včera, ďalšie je o týždeň.
A výsledky ešte nie sú.
@majo111222
@pribinak nereagujte na ňu. Klame
ako pochopím,keď niekto rozduchava emócie fakt vymyslený mi témami sexuálnymi, rodinné hádky, podvádzanie, také tie témy nasilu vymyslené.
Aby sa prispievatelia medzi sebou hádali, doťahovali.
Ale mi povedzte k čomu by bola táto téma vymyslená?nie je na nej nič kontroverzné..
Má autorka z príspevku peniaze či čo 😀
@beata_k no plán B bude jedine druhé kolo prijímačiek a zájsť na škole za výchovným poradcom a čakať, ktoré školy budú mať voľné miesta
Adelka nestresuj a pockaj, kym budu oficialne vysledky. Aj ked mas pocit, ze si to dobabrala, niekto to mohol dobabrat este viac... potom je stale moznost sa odvolat... teraz s tym nic neurobis, vydrz.
Ale ved dat prihlasky na dve netalentove skoly bolo povinne. To ako by sa ti dalo nedat? Blbost
@kaktusik007 tak nemusi vediet vysledky,staci ak vie,ze to dobabrala 🤔
@adelka55 A dcéra si podala prihlášku iba na 2 talentové školy? Jedny pokazila a na druhé už nejde? Či si robíte dobrý deň z ľudí?
Prihlášky na ďalšie 2 normálne školy si nepodala z akého dôvodu?
Ak je to tak, budete čakať, ktoré školy vyhlásia ďalšie kolo prijímacích skúšok, ak nenaplnia kapacity.
Ale celé co píšete, je úplne iracionálne.
Ešte by som verila, že už viete po známosti výsledky zo včerajších skúšok. Ale tam to končí. 🙂
Cukrarku moze skusit
@adelka55 sice este vysledky ofic nie su, ale v synovej triede sme mali dievca co spravilo to iste. Mala dve talentove skoly. Potom cakala na skoly kde este zostali volne miesta po prijimackach - takze studuje teraz za cukrarku ci kucharku ako dobre viem, lebo do toho vyberu "volnych skol" uz ostanu len take co skutocne nikto nechce (drviva vacsina odbornych skol a hlavne 3rocne skoly). Ak sa ti podari najst nejaku skolu s maturitou v tych co ostanu vo vybere to sprav a chod tam. Potom sa vies krasne preradit aj na gymnazium ci obchodnu skolu, lebo podmienkou preradenia je aby skola na ktoru si bola prijata bola s maturitou. Ake jednoduche, nie? Len toto tie decka/rodicia bohuzial nevedia