icon

Ako vyriešiť úlohu z Project 4 bez prehrávača?

alison11
Včera o 08:35

Angličtina Project 4 u ôsmakov (help)
Ahojte nemáme prehrávač na CD a domácu máme strana 28ú2 prosím pomôžete syn je integrovaní a potrebuejem túto domácu na pondelok radi by sme ju napísali dnes.Vopred Vďaka.

patka06
Včera o 09:10
alison11
autor
Včera o 09:38

@patka06 Ďakujem

alison11
autor
Včera o 09:40

@patka06 Práve to cvičenie nie je ☹ niekto má to cvičenie spravené? Prosím???

betulinka1
Včera o 09:46

@alison11 odfot google lens, ci AI to cvicenie a mozno ti najde. Alebo odfot sem a niekto mozno ma. Alebo nech pyta od kamosov, ze si to nevie prehrať. Dalsia moznost je napisat ucitelke, ze nemate cd prehrávač, ci nevie kde to najdete online. Ak nie, tak to proste nebude mat a hotovo.

cyneric
Včera o 10:13

Vždy sa dá dokúpiť externý CD prehrávač do PC, alebo z bazošu za 5-10€ staré rádio ktoré vie prehrávať aj CDčka. Za predpokladu že toto nie je jediné cvičenie ktoré budú robiť na počúvanie.

alison11
autor
Včera o 11:16
@cyneric

Vždy sa dá dokúpiť externý CD prehrávač do PC, alebo z bazošu za 5-10€ staré rádio ktoré vie prehrávať aj CDčka. Za predpokladu že toto nie je jediné cvičenie ktoré budú robiť na počúvanie.

@cyneric Jasné len my teraz potrebujeme toto cvičenie momentálne.

alison11
autor
Včera o 11:25
@betulinka1

@alison11 odfot google lens, ci AI to cvicenie a mozno ti najde. Alebo odfot sem a niekto mozno ma. Alebo nech pyta od kamosov, ze si to nevie prehrať. Dalsia moznost je napisat ucitelke, ze nemate cd prehrávač, ci nevie kde to najdete online. Ak nie, tak to proste nebude mat a hotovo.

@betulinka1 Al by vyriešil keby bol text v učebnici tak nám to povedal Al :(

anesim
Včera o 11:38

V tej ulohe vobec nepotrebuje pocuvat text, staci si ten text precitat a vsetko najde tam
Teda ak je to ten text o citani. Preco by syn mal ulohu na pocuvanie, ked deti tento posluch ani nemaju.

alison11
autor
Včera o 11:48
@anesim

V tej ulohe vobec nepotrebuje pocuvat text, staci si ten text precitat a vsetko najde tam
Teda ak je to ten text o citani. Preco by syn mal ulohu na pocuvanie, ked deti tento posluch ani nemaju.

@anesim Máš na mysli text pod ním že patrí k tej úlohe?Och to mi nenapadlo díky

anesim
Včera o 11:49
@alison11

@anesim Máš na mysli text pod ním že patrí k tej úlohe?Och to mi nenapadlo díky

@alison11 ano, tie 4 texty v ramcekoch

alison11
autor
Včera o 12:40
@anesim

@alison11 ano, tie 4 texty v ramcekoch

@anesim Ďakujem tak sme to vyriešili z toho textu Ďakujem