Ako vytvoriť hviezdy do školského projektu?
Robime som synom projekt do skoly. A chceli by sme do vnutra urobit hviezdy. Ja som taka nekreativna a ani ja ani syn nevieme pekne maľovať.
Neviete zo coho urobim hviezdy aby to trocha zvýraznilo vesmir. Lebo je to vo vnutri take tmave.
Malovat hviezdicky nechcem. Proste len nieco dat dovnutra.
Urcite su tu sikovne a kreatívne zeny ktore mi poradua.
Ďakujem

Ja trochu mimo tému, dievčatá ti už poradili ako na hviezdy. Asi je to všade tak, že rodicia sú premotivovani a potom deti, ktoré sa snažia a robia to fakt same strácajú motivaciu, nie sú ocenené. Dcéra je osmacka, práve teraz, majú zadaný dobrovoľný projekt- súťaž. Téma je nejaká historická pamiatka. Bud nakresliť, namaľovať alebo 3D. Je to pre žiakov 5-9 a prvé 3 budú ocenene. Samozrejme, že ona sa chce zapojiť, chodí aj na ZUŠ na kreslenie, aj rada tvorí, len jej hovorím, nech potom nie je sklamaná, lebo to budu určite robiť rodicia a deri, ktoré majú kamarátov, budú mať viac hlasov.
Nech sa teší z toho, že si to urobila sama. Už ma aj plán, boli dnes kúpiť s manželom sadru. Teraz sedí v izbe a pracuje na tom. Maju na to cely november.

@rachel978 my sme sa s podobným pocitom stretli už minulý rok v MŠ. Tiež to bolo o vesmíre - výtvarná súťaž Vesmír očami detí - povinná pre všetky deti 🤷🏻♀️ Môj syn nie je výtvarne veľmi zručný, za to miluje vesmír a rozhodol sa s tým popasovať. Bola som naňho pyšná už len za to odhodlanie. Keď som videla vystavené diela, ostala som v nemom úžase - level podobný tomu krtkovi. Sama učím v MŠ, aj som sa otvorene opýtala, kto tie práce robil. Pani učiteľka len pokrčila plecom. V podstate ju chápem, čo s tým mohla urobiť. Ale myslím si, že pri hodnotení mala byť porota 'prísnejšia' a odmeniť deti, ktoré sa s tým popasovali. Nebola to predsa úloha pre rodiča... a zavesené 3D modely planét točiace sa okolo Slnka určite neurobilo 5-6 ročné dieťa.