icon

Ako zvládnuť vzťah tínedžerov s veľkým vekovým rozdielom?

11. máj 2024

Ahojte,mam podozrenie ze moja 13 rocna dcérka chodí s 18 ročným chalanom videla som ich správy a na 13 rokov to bolo dosť nevhodné a podľa správ mam pocit ze už skúsili spolu aj niečo viac, a to viac krát než raz. Mám pocit že spolu skúsili aj niečo ako alkohol či cigarety no niesom si istá. Máte nejaké skúsenosti? Ak áno budem rada za každú radu.

PS: sme rozvedený a dcéra je každý 2 víkend u otca.
A ja nemám pravidelne kontrolu nad tým co robí .
A on ju hrozne rozmaznáva a dovolí jej všetko neraz som sa dozvedela že bola vonku do 3 ráno alebo spala u priateľa. A bývalý mi hovorí že je to aj jeho dcera a ze na tom nevidí nič zlé a také že moze byt tehotná na to mi odpovie že je rozumná a on jej verí.A samozrejme že vždy som zlá ja . 😞

Strana
z2
mantilka
17. máj 2024

Dokonca aj cigarety a alkohol keď jej dospelý ponúka je to trestné. Keď máš dôkazy, máš všetko vo svojich rukách.

simca06022011
17. máj 2024

ja mam taku otazku k tomuto? to ako a ked sa da dokopy 13r s 18r a kde skusaju veci? lebo ja teda mam dceru 13r ale zo skoly domov, max kruzky ma, co ju vecer berie otec domov z tade, doucko, ulohy, domace prace, psa vyvencit... proste by som ju nepustila nikam a bolo by po frajerovi. Pripadne by som si mladeho dala zavolat ku nam domov, alebo si zistila co je zac a nabehla k jeho rodicom, nech si robia poriadky s nim, inak idem na policiu.
Ak cez otca sa neda, tak musi matka vystrcit rozky.

veronicka1901
17. máj 2024

@jenn7 presne som si pomyslela to isté. Moja najstaršia bude mať v novembri 13. Včera meškala zo školy pol hodinu (nedala vedieť) a dostala prednášku. Akože byť do 3 ráno vonku v tomto veku absolútne nechápem.

veronicka1901
17. máj 2024

@autorka aj keď budeš za zlú, musíš bezpodmienečne zakročit. Ty brďo, však ešte ani ZS nemá dcéra ukončenú. Natvrdo nepustiť a to isté vyžadovať od bývalého.

Strana
z2