Aký telefón majú vaši pubertiaci?
Dobrý deň všetkým čo čítajú tuto diskusiu. Aký mobil majú vaše deti resp. tínedžeri?
Moja dcéra bude máť v júni 13 rokov a chceli by sme jej kúpiť nový mobi. Aktuálne má iPhone 5s, ktorý má asi 6 rokov. Pôvodne som ho ja kúpila pre seba ale nevyhovovala mi veľkosť preto som si o rok neskôr kúpila iPhone 6s. Teda dcéra ho už má 5 rokov. Mobil je v relatívne dobrom stave. Nosila na ňom púzdro atd. Keďže bude mať narodeniny s mužom sme uvažovali jej kúpiť nový mobil. Rozmýšľali sme nad iPhone XR alebo iPhone 11 alebo SE 2020. Keďže 11 je dosť drahá tu sme hneď vyškrtli z našeho zoznamu. Ale uvažovali sme nad xr alebo SE. Tie sú v prijateľnej cene pre nás a okrem toho dcéra túžila po novom mobile dlho a má aj našetrené nejaké peniaze pre tento účel. Tvrdí, že ostatní spolužiaci majú iPhone XS MAX alebo 11. Bohužiaľ dcéra neklame lebo keď som išla z obchodu vydela som jej 2 spolužiačky a naozaj ich mali. Ja nevidím zmysel kupovať deťom take drahé telefóny. Dcérin názor je taký istý ako môj. iPhone XR chcela už v roku keď ho vydali ale s manželom sme jej to okamžite zatrhli. Že možno neskôr. Od vtedy si šetrila a dnes by nás to stalo spolu 150€ (mna a manžela) zvyšok dcérine úspory. Rada by som vedela aj vás názor a aké majú vaši tínedžeri telefóny.
Ja by som jej kúpila ten XR alebo 11 pretože ak ho ma 5 či koľko rokov tak je vidno že si veci váži a zaslúži si ho 🙂
@hellothere123 U moich dzieci jest iPhone 13 Pro Max, kupiliśmy go w Mister Mac Store https://mistermac.store/ — bardzo polecam.

@hellothere123 ak si na to ušetrila sama choďte do toho.Tieto “rady” a tom že dieťaťu netreba iPhone a že ak seká resernúť sú totálne blbosti...Tie telefóny proste po rokoch prestávajú dostavať nové aktualizácie a proste nepomôže Vám ani technik ..iPhone XR jej vydrží dlho ak bude mat kryt nerozbije sa ..ma tam veľa pamäte a dobrý softvér a hlavne veľmi silný antivírus to je v tejto dobe veľmi dôležité