Bilingválny program na GJH

tatianabratislava
27. máj 2023

Dobrý deň, aké máte pocity a skúsenosti z bilingválneho programu na GJH? Čo vaše deti doma hovoria? Zaujíma nás hlavne atmosféra na škole, prístup učiteľov, forma výučby- klasická alebo inovatívna (diskusie, projekty)? Vieme, že škola má dobré akademické výsledky, no zaujíma nás, ako sa deti v tomto programe cítia. Chodia radi do školy alebo sú pod stresom? Sú učitelia prívetiví a spravodliví alebo len prísni? Majú deti priestor na vlastný názor alebo treba len počúvať, zapisovať si a naučiť sa? Majú za kým reálne zájsť, ak majú problém alebo sú odkázaní len sami na seba? Je toto čisto akademické prostredie, alebo sa vníma študent aj ako osobnosť? Napríklad je priestor na aktivity, rozhovory, smiech, uvoľnenie medzi učiteľmi a deťmi?
Ďakujem za odpoveď.

nelca0510
27. máj 2023

@tatianabratislava to je otázok. Myslím,že na pár otázok dostaneš odpoveď,keď si o nich viac prečítaš. Poznám učiteľov aj študentov,ktorí to absolvovali. Jednoznačne by som túto školu volila.

namornicka
27. máj 2023

Ja ti napisem sprostredkovane moje postrehy od kamosiek a znamych co tam maju deti. Ale to moze byt subjektivne, tak snad ti tu napise aj niekto kto tam ma dieta. Myslim, ze ucitelia beru do uvahy individualitu deti, pretoze tam su tie decka dost ambiciozne, sikovne a medzi tymito inteligentnymi detmi sa najdu casto “zvlastne povahy”, takze ak by ucitelia nemali pochopenie tak by to mohli rovno zabalit. Je za kym ist, s kym sa poradit, vychadzaju im v ustrety. Tie decka co boli vo svojich ZS triedach za biflosov a premotivovanych sa v tomto prostredi citia dobre, lebo “vsetci su taki”. Tempo je vysoke a ucivo narocne, treba mat vnutornu motivaciu aby tam clovek fungoval.

tatianabratislava
autor
28. máj 2023

@namornicka Ďakujem za odpoveď. Pomohla.

tatianabratislava
autor
28. máj 2023

@nelca0510 ďakujem za komentár