Bojím sa, že ma nepríjmu na gymnázium
Ahoj, som deviatačka no a samozrejme už o týždeň píšem MONITOR. Strašne sa bojím že to pokazím a neprijmú ma na gymnázium...
(Aj keď viem že by som robila ešte prijímačky ale tie budú ešte tahšie ako monitor... )
O gymnázia na ktoré chcem ísť sa hlási strašne veľa detí a nemôžem povedať že mám nejakú veľkú šancu...
( od 6 do 9 ročníka som mala 5 dvoják z matematiky a jednu z fyziky)
Takže ak pokazím monitor tak sa moja šanca ešte zmenšuje... mám z toho stres.
Už 2 týždne premýšľam len o tom =(
Samozrejme že sa pripravujem ale nejakú sebadôveru mi to nedodáva.
Mám doucčovanie z matematiky a zo slovenčinou som nemala nikdy žiaden problém. ( aj keď viem že na monitore je slovenčina oveľa horšia ako matematika)
Neviete mi prosím poradiť čo mám robiť?
Ďakujem.
Cauteee, viem, ze toto píšem trošičku neskoro, ale som už zufala a potrebujem v tom mat trosicku jasno, pretože nikto mi nevie poskytnut nejaké presnejšie informácie o prijimackach atď.Soo prihlasky mam na 4 školy z čoho 2 sú gymnázia(gbza,hlinska) a ešte 2 obchodné. Monitor som dokáslala ani vysvedcenie nebolo bohvieco Bo som mala asi 3 dvojky a jednu mi zadrbal farár z náboženstva prosím pekne ale späť k téme, moja pointa je že či sa dostanem na nejakú prestiznejsiu školu s takýmito výsledkami hlavne na tu hlinsku lebo som pocula že tam zoberu skoro každého, takže ak by sa tu niekto taky našiel čo by mi v tom spravil jasno...plss😭

@laurilaura Páči sa mi, že na sebe pracuješ, to je veľmi dobre. Matematika na gymnáziu je náročná, tak ak sa vieš do budúcna vyrovnať aj s horšou známkou ako dvojkou na vysvedčení, tak ok. Na gympli je široký záber predmetov a nemusia byť zo všetkého výborné výsledky, len zase tiež nie nejaký priepastný rozdiel. Nejakú alternatívu strednej školy okrem gymnázia si si vybrala?