icon

Bojím sa, že ma nepríjmu na gymnázium

hviezda01
24. mar 2017

Ahoj, som deviatačka no a samozrejme už o týždeň píšem MONITOR. Strašne sa bojím že to pokazím a neprijmú ma na gymnázium...
(Aj keď viem že by som robila ešte prijímačky ale tie budú ešte tahšie ako monitor... )
O gymnázia na ktoré chcem ísť sa hlási strašne veľa detí a nemôžem povedať že mám nejakú veľkú šancu...
( od 6 do 9 ročníka som mala 5 dvoják z matematiky a jednu z fyziky)
Takže ak pokazím monitor tak sa moja šanca ešte zmenšuje... mám z toho stres.
Už 2 týždne premýšľam len o tom =(
Samozrejme že sa pripravujem ale nejakú sebadôveru mi to nedodáva.
Mám doucčovanie z matematiky a zo slovenčinou som nemala nikdy žiaden problém. ( aj keď viem že na monitore je slovenčina oveľa horšia ako matematika)

Neviete mi prosím poradiť čo mám robiť?
Ďakujem.

Strana
z3
drakvak
8. jan 2024

@laurilaura Páči sa mi, že na sebe pracuješ, to je veľmi dobre. Matematika na gymnáziu je náročná, tak ak sa vieš do budúcna vyrovnať aj s horšou známkou ako dvojkou na vysvedčení, tak ok. Na gympli je široký záber predmetov a nemusia byť zo všetkého výborné výsledky, len zase tiež nie nejaký priepastný rozdiel. Nejakú alternatívu strednej školy okrem gymnázia si si vybrala?

ovca230
8. apr 2024

Cauteee, viem, ze toto píšem trošičku neskoro, ale som už zufala a potrebujem v tom mat trosicku jasno, pretože nikto mi nevie poskytnut nejaké presnejšie informácie o prijimackach atď.Soo prihlasky mam na 4 školy z čoho 2 sú gymnázia(gbza,hlinska) a ešte 2 obchodné. Monitor som dokáslala ani vysvedcenie nebolo bohvieco Bo som mala asi 3 dvojky a jednu mi zadrbal farár z náboženstva prosím pekne ale späť k téme, moja pointa je že či sa dostanem na nejakú prestiznejsiu školu s takýmito výsledkami hlavne na tu hlinsku lebo som pocula že tam zoberu skoro každého, takže ak by sa tu niekto taky našiel čo by mi v tom spravil jasno...plss😭

drakvak
8. apr 2024

@ovca230 4 školy? Neposiela sa len na 2 školy prihláška? Na 4 len ak sú na dve školy talentové skúšky, to asi na obchodnej nie sú…

Strana
z3