icon

Čo by ste si pomysleli o učiteľke, ktorá sa nechce zúčastniť stužkovej slávnosti svojej vlastnej triedy?

9. okt 2022

Co by ste si pomysleli o ucitelke, ktora sa nechce zucastnit stuzkovej slavnosti svojej vlastnej triedy? Ziadny vsznejsi dovod tam nie je. Iba introvertna povaha.

victoriab
9. okt 2022

Je nutné si o druhom "niečo myslieť"? Prečo? Je nutné stále riešiť a polemizovať nad životom a rozhodnutiami iných (dokonca cudzích) ľudí? Fakt? Ži a nechaj žiť. Nestaraj sa do života a rozhodnutí druhých ľudí. Nie je to tvoja vec. Ak máš takú strašnú potrebu o tom diskutovať, poohováraj s kamoškou na káve, keď už ťa to tak bytostne trápi. Ale odporúčam skôr zamýšľať sa nad sebou, nad vecami, ktoré robíš ty, nad svojím správaním, nad svojimi rozjodnutiami, nad svojim životom. Lebo to je tvoja vec. Všetko ostatné je mimo teba.

loginexistuje
9. okt 2022

ze by nemala robit to co robi ak je taka introvertna nech nerobi triednu ucitelku 😉

viestta
9. okt 2022

@loginexistuje a co ak napriek tomu, že je introvert a je výborná učiteľka? Co keď dokáže žiakov učiť, naučiť tak, že si z jej hodín odnesú viac ako z mnohých iných predmetov. Co ak je skutočne alebo až neskutočne dobrý človek, pedagóg, ktorého si aj žiaci vážia a na ktorého budú aj po rokoch spomínať pre iné ako jej neúčasť na stužkovej?

mandzula
9. okt 2022

@loginexistuje co ma schopnost robit triednu ucitelku s introverziou?

zuzana76
9. okt 2022

tiez som introvert, ale z ucty k ziakom a ich rodicom som isla, ale ako introvert som to znasala fakt dost tazko, takze ak ma naozaj nejaky blok, tak to asi nevie prekonat, respektovala by som to

zuzana76
9. okt 2022

@loginexistuje niekedy sa ta nepytaju, ani ja som nechcela a dali mi, prave kvoli takymto akciam, nemam to jednoducho rada

zuzana76
9. okt 2022

kazdopadne ja som isla, lebo som si presne predstavila pred sebou tu mladez a teda zatala som vsetky zuby a isla som

svetlonos
9. okt 2022

Ved si si odpovedala, je introvert. Co riesis? Keby trebars rodila tiez nepride. Respektovat ale uprimne.

nykkushka
9. okt 2022

Učiteľka nechce ísť na stužkovú, lebo sa v spoločnosti viacerých ludi necíti komfortne (je iné byť v triede s 20 žiakmi, v kabinete s pár učiteľmi ako na stužkovej kde je možno aj 100 ľudí) a hneď je titulovana na "pošhanu kravu". Ja sa ani nečudujem, že dnešná mládež, deti sú také aké sú, keď ich vychovávajú rodičia s takýmto názorom na učiteľov 👍

beata_k
9. okt 2022

Ze uz len caka kedy to s tou triedou moze ukoncit. Nestoji jej ani za rozlucku.

zuzana76
9. okt 2022

@nykkushka tam je aj viac ako 100 ludi, naratala by som aj 500, 100 moze byt len ziakov ak su to tri triedy

zuzana76
9. okt 2022

@beata_k vobec nie, vies, ze aj ucitelia mozu mat tetaniu, panicku poruchu a podobne?

babo_n
9. okt 2022

A rozmýšľala si aj nad tým ,že ma nejaký vážny dôvod ? Osobný ? Možno sa jej niečo prihodilo ,možno sa nemá chuť zabávať ,možno prežíva ťažšie obdobie ? …

loginexistuje
9. okt 2022

@mandzula no ak sa ucitelka nedokaze premoct a ist na stuzkovu k ziakom ktorym bola triedna min styri roky tak to neni o introvertnosti
ja pochopim ze sa jej nemusi chciet ze sa moze k tomu vnitorne nutit ale vykonava povolanie ktoreho su taketo aktivity sucastou tak proste kvoli tym ziakom sa ma prekonat
tak ako sa prekonava x, y inych ludi vo svojich povolaniach 😉

loginexistuje
9. okt 2022

@viestta sak ale citaj s porozumenim ak ma taky psychicky blok tak nema byt triedna (to nevylucije ze nemoze ucit) resp ma sa dohodnut s vedenim a ulohu triednej prevezme na takychto aktivitach iny clen zboru

beata_k
9. okt 2022

@zuzana76 Tak potom ta praca pre ne nie je velmi vhodna. Tiez som dala vypoved lebo kontakt so zakaznikom nebol nic pre mna.

mandzula
9. okt 2022

@loginexistuje ja som sa po tvojom vyjadreni" by nemala robit to co robi ak je taka introvertna nech nerobi triednu ucitelku" pytala, co ma schopnost robit triednu ucitelku s introverziou. Ako triedna moze byt super, akurat nechce ist na stuzkovu, ktora je mimoskolskou aktivitou, nema ju v pracovnej naplni, teda nevidim dovod, aby sa prekonavala.

mam1na
9. okt 2022

Ak má svoju triedu rada, predsa si spolu niečo odžili a vytrápili sa, mohla by sa prekonať a ísť aspoň na tú nejakú oficiálnejšiu časť, potom sa ospravedlniť a opustiť slávnosť. Tak by som si povedala, wow, no to je veľké gesto.
Však s tým deckami predsa niečo odkomunikovala ohľadne toho, tie budú vedieť, čo je vo veci. A to ja si myslím, že som tolerantná a nerada ľudí do niečoho (čohokoľvek) nútim. S tým som sa ešte nestretla. Nech mi pani učiteľka teda odpustí, no mohla by to ešte zvážiť.

jenny257
9. okt 2022

Nazvať učiteľku kravou za to , že nejde na stužkovú ? To kde sme ? 🙄

Osobne by som to rešpektovala - môže to byť od finančných dôvod po osobné dôvody , no mne osobne to môže byť jedno . Zamrzí ale , že by som išla dehonestovat tu ucitelku ako to tu robia niektoré kreatúry tak to už je iné kafe .

loginexistuje
9. okt 2022

@mandzula ako fakt ???? ak nie je schopna sa prekonat na jeden vecer na par hodin kvoli ziakom ktori maju stuzkovu slavnost tak urcite nie je super triedna

zuzana76
9. okt 2022

@beata_k ale ona asi uci rada, len jej vadia akcie, inak by to nerobila, ktovie

zuzana76
9. okt 2022

@loginexistuje ved neikto tu ulohu prevzal, predpokladam

macekovam
9. okt 2022

A nemohli by si pozvať niekoho iného.. Kto by ich ostuzkoval?

beata_k
9. okt 2022

@zuzana76 Tak samozrejme. Nevieme kde je pravda. Mozeme len hadat. Ale cisto subjektivne...no, toto by som si pomyslela

marca12
9. okt 2022

Ak sa jedna o triednu,to by ma aj mrzelo. Niekto ju bude musiet zastupit. Ak o beznu ucitelku,tak je to jej vec. Tiez by sa mi nechcelo svoj volny cas travit na niekoho stuzkovej a dookola kazdy rok to iste s niekolkymi triedami,cize niekolko dni mimo svojej rodiny.

mandzula
9. okt 2022

@loginexistuje super triednu z triednej nerobi ucast na stuzkovej.

saxana000
9. okt 2022

Este som o tom nepocula.hlavne ak ma tie deti cele 4 roky..ma s nimi hadam nejaky vztah..bohuzial nutiti ju nemozete..je to jej vec.ak nechce tak nepojde.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
loginexistuje
9. okt 2022

@mandzula super triedna bez zavaznych dovodov neurobi to ze nepojde svojim ziakom na stuzkovu aby ich ostuzkovala 😉 (a povaha vazny dovod nie je)

sella38
9. okt 2022

@loginexistuje odkial vies, ze nema vazny dovod o kzorom proste nechce pred ziakmi a rodicmi hovorit? Ci ucitel uz ani na sukromie nema pravo?