Do koľkej môžu byť vonku vaši 16-roční chalani?

27. máj 2023

Ženy do koľkej môžu byť vaši chalani vonku?
Môj syn je domased, keď tak ide hrať futbal, basketbal v dedine.Dnes chcel ísť do kina so spolužiakom bývame blízko Ba kino končí neskôr a domov príde 22:15 mali sme poobede výmenu názorov, lebo sa mi nepáči, že o takom čase pôjde domov cez mesto.Viem aký je na zastávke bude pozerať do mobilu skrátka bojím sa:(to, že by muž išiel pre nich nechcel chápem to..Spoluziak vystupuje skôr nepôjdu spolu.
Som úzkostliva?Ak by bol v dedine nech je aj do polnoci.
Minulý týždeň jeho spolužiakovi na zastávke vytrhli mobil z ruky a ukradli hodinky asi som z toho nesvoja.

koniarova
28. máj 2023

Bála by som sa rovnako a ja by som povolila len s muzovym odvozom.

laila22
28. máj 2023

Nerozumiem prečo muž nemohol ísť po neho do kina. Ja mám 15r. dcéru. Do kina ma chuť ísť raz za čas do najbližšieho mesta a ani omylom by som ju nenechala ísť domov busom. Vždy ju počkám pred kinom a odveziem domov. Po ceste vyložím doma aj kamošku čo je z mesta...Moja suseda mi vravela ako chodila pre chlapcov na disco o 3:00, lebo nechcela aby sadli do auta nejakému kamarátovi....

autor
28. máj 2023

@laila22 lebo chce byť samostatný.Aj pre mňa prišiel otec na diskotéku o polnoci.On to považuje za hanbu, že chce ísť s kamarátom a otec pre nich príde o 20 hod po kine.Ostatok čakali na autobus plus cesta.Jeho spolužiak má frajerku a bežne chodi tym autobusom od frajerku cez celé mesto.

laila22
28. máj 2023

Aha, ja som pochopila, že manželovi sa nechcelo ísť po syna. No ja mám dcéru, ale nechcela by som aby čakala vecer niekde hodinu a pol na bus + cesta... Tak mal mladý pán smolu. Úplne Ti rozumiem, hlavne, keď sa tam u vás dejú také veci ako si písala..

vanessad15
30. máj 2023

Syn 14r je vonku bežne do 22. Máme dohodu, že sa mi musí ozývať a ak by náhodou plánoval prísť neskôr tak má dať vedieť mne alebo manželovy. S tým, že ak je niekde ďalej tak po neho vždy prídeme pretože vieš.. Každopádne u nás to funguje a zatiaľ sa nikdy nič nestalo.