Dovolili by ste 14 ročnej dcére prespať u frajera?
dovolili by ste svojej 14 ročnej dcére prespať u frajera ?
ja ju veľmi dobre poznam a som presvedcena ona sa sama boji takého reálneho vzťahu a navyše ma ešte čas na take iné veci
Som presvedcena že by nerobili nič iné ako pozerali film držali sa za ruky ležali pri sebe a maximálne nejaká ta nevinná pusinka
nič viac
ano či nie ?
@bennn tak to máš šťastie že ta neprezradila a nešiel si sedieť za tú 14r 😉 ono tie zákony na niečo vymysleli, vieš..
@bennn neboj sa ja som pochopila, že si ich "len" poznal (len sa mi to tam hrozne hodilo) každá sa ti zdôverila, ale samozrejme matky nikdy nevedia čo ich deti robia.. 😉
Nie
Je tu 120 prispevkov, co riesia iba vek mladej slečny. Ale stále mi tu chýbajú 2 informácie od autorky. Koľko rokov má fešák a čo na to jeho rodičia (ak ešte vôbec býva u nich a nejedná sa o dvadsiatnika, čo si potrebuje ventilovať pretlak v guliach na dievčatách pod zakonom)
@bennn ahoj. Analizovat rodinu len na zaklade par riadkov napisanych k teme, ktorou doma nezjeme je dost scestne. Porovnavat moju rodinu, ktoru nepoznas s rodinou ktoru poznas je tiez dost mimo.... Ja o radu neziadam. Ani nikoho neobmedzujem. To ze vyhodnotim situaciu ako nevhodnu a k niecomu poviem nie sa vola rodicovstvo. Nie je o obmedzovani, nie je o kontrole a prikazovani. Je o tom, ze ako dospely poznas debila z dialky, nevhodnost tiez, taktiez vies, ze niektore veci ma dieta cas a je jedno ci sa jedna o vztahy 14 rocnych alebo mobil pre 5 rocnych. Na to maju cas. Pozri si dokument V sieti alebo este lepsie Marty is death.
Určite nie .
@stary_ujco aj mňa by to zaujímalo ako mať syna ktorý by mal frajerku 14 ročnú tak ma smolu a to môže mať aj 17 rokov .ešte potom počúvať že by mi syn znásilnil neplnoletu🙈
Kamoska my hovorí že jej 14 ročná dcera prespala u priateľa ,opýtala som sa či sa neboji že otehotnie a ona že nie že to jej Ema sa všetkého boji 😂🙈o dva mesiace plakala v robote že Ema je tehotná 😂nie nedovolila by som ale mladý si cestu nájde takze ja by som riešila antikoncepciu

@hdvbk nehovor...kazdej si dovolila v 14 spat u frajera.Ach jasne,ja som zabudla dnes sa zeru pirule ako lentilky..tak sa to da...a mimochodom co s tym ma karlova univerzita?