Elektronická cigareta pre pubertiakov
Milé mamičky,keďže ja sa v tomto smere vôbec nevyznam,chcela by som sa vás spýtať na ci máte skúsenosť s elektronickou cigaretou u pubertiakov.Máme doma dcéru,ktorá dnes prišla zo školy s tým,že sa partia skladajú na ňu ,že chce peniaze.Ja fajčenie neuznavam a nemám v pláne ani jej dať.Podľa mňa to je také škodlivé ako normálne cigarety.Alebo sa mýlim?
kto chce prestat, tak prestane. myslim si, že teraz na novy rok si vela ludi dalo predsavzatie že prestanu a zaujimalo by ma ,kolko z nich to dodržalo
len je smutne, že už deti v takom veku fajčia a prestavaju s e-cigaretou. Ale zase aspon prestanu skoro a hlavne maju snahu prestat fajčit
je tu niekto komu sa podarilo prestat fajčit pomocou elek.cigarety?
Pekny ďen prajem mám takú otazočku, v penaženke nosim nahradnú baterku do cigarety uz cca rok zatial pohode a dnes mi normalne prepalilo kabelku sadnem do auta a cudujem sa ze aky smrad pozrem do kabelky a tam prepálena diera co sa mohlo stat? Lebo nechapem tomu rok nic a teraz mi prepalilo kabelku
@moniikka ne vytrepete jej to z hlavy to vám hneď poviem takže ja by som kúpila bez nikotinovu a aby vám nechala pokoj lebo dnešnú dobu ak tie detí niečo chcu tak to získajú a bez nikotinová bude podľa mňa lepšia ako s nikotínom
@hettinka fakt si myslíš že nejaký eshop by si dovolil to len tak predať ?? Nesranduj 😂 z prvého keď si manžel objednával tak mu hneď volali a preverili si či má naozaj toľko, z ďalšieho čo mu objednávam na moje meno je na krabici obrovská nálepka že treba overiť vek lebo tovar je +18rokov a kuriérovi vždy musím nosiť občiansky
@tiumen synovec si objednal, prislo. Jeho otec taky "bordel" narobil v tom eshope, ze ako mozu decku predavat elektronicke cigarety. 🤷♀️

ludia fajčili a fajčit budu a je iba n anich, či s tym prestanu, alebo budu dalej pokračovat. Je vela sposobov ako prestat fajčit, stači si vybrat ten spravny