icon

Elektronická cigareta pre pubertiakov

moniikka
18. máj 2018

Milé mamičky,keďže ja sa v tomto smere vôbec nevyznam,chcela by som sa vás spýtať na ci máte skúsenosť s elektronickou cigaretou u pubertiakov.Máme doma dcéru,ktorá dnes prišla zo školy s tým,že sa partia skladajú na ňu ,že chce peniaze.Ja fajčenie neuznavam a nemám v pláne ani jej dať.Podľa mňa to je také škodlivé ako normálne cigarety.Alebo sa mýlim?

Strana
z2
sonka1981
8. jan 2019
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

ludia fajčili a fajčit budu a je iba n anich, či s tym prestanu, alebo budu dalej pokračovat. Je vela sposobov ako prestat fajčit, stači si vybrat ten spravny

zabka788
15. jan 2019
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

kto chce prestat, tak prestane. myslim si, že teraz na novy rok si vela ludi dalo predsavzatie že prestanu a zaujimalo by ma ,kolko z nich to dodržalo

gab_riella
30. jan 2019
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

len je smutne, že už deti v takom veku fajčia a prestavaju s e-cigaretou. Ale zase aspon prestanu skoro a hlavne maju snahu prestat fajčit

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
essenceee
22. nov 2019

je tu niekto komu sa podarilo prestat fajčit pomocou elek.cigarety?

mareri
Odpoveď bola odstránená
didibu
22. júl 2024

Pekny ďen prajem mám takú otazočku, v penaženke nosim nahradnú baterku do cigarety uz cca rok zatial pohode a dnes mi normalne prepalilo kabelku sadnem do auta a cudujem sa ze aky smrad pozrem do kabelky a tam prepálena diera co sa mohlo stat? Lebo nechapem tomu rok nic a teraz mi prepalilo kabelku

kajkakacka
24. máj 2025

@moniikka ne vytrepete jej to z hlavy to vám hneď poviem takže ja by som kúpila bez nikotinovu a aby vám nechala pokoj lebo dnešnú dobu ak tie detí niečo chcu tak to získajú a bez nikotinová bude podľa mňa lepšia ako s nikotínom

maris5
24. máj 2025
@tiumen

@hettinka fakt si myslíš že nejaký eshop by si dovolil to len tak predať ?? Nesranduj 😂 z prvého keď si manžel objednával tak mu hneď volali a preverili si či má naozaj toľko, z ďalšieho čo mu objednávam na moje meno je na krabici obrovská nálepka že treba overiť vek lebo tovar je +18rokov a kuriérovi vždy musím nosiť občiansky

@tiumen synovec si objednal, prislo. Jeho otec taky "bordel" narobil v tom eshope, ze ako mozu decku predavat elektronicke cigarety. 🤷‍♀️

Strana
z2